*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Miri-mik, DA!
Eu in primele luni cu sarcina asta, ma pufnea plansu' cand ma uitam la Markus si ma gandeam ca n-o sa mai fie el singurul, unicul, adoratul si sufletelul meu.
Fetele de la "Mamici de nov-dec. 2003" va pot confirma ca le-am innebunit cu intrebarea: "Cum o sa pot eu sa iubesc pe cineva la fel ca pe Markus? E posibil?" :)) Sotului ii ziceam nu demult ca va trebui sa-l iubeasca el mai mult pe bebe2, ca eu nu cred ca o sa-l pot iubi la fel ca pe Markus. Duh! Femeie gravida nebuna. Toata lumea zice ca-ti mai creste o 'inima' si-i iubesti la fel...........sper, pt. ca n-as vrea pt. nimic in lume sa fiu o mama partinitoare.
Oricum, tot am sute de scenarii in cap, adica situatii ipotetice cand imi fac socotelile dinainte cum voi reactiona fata de Markus. Voi face TOT CE POT sa nu-l neglijez, sa nu se simta frustrat, sa se simta iubit la fel ca pana acum si implicat in toata treaba asta cu "jucaria vie" :) Doamne ajuta!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 4 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata' fetelor!

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by honey79

quote:
Originally posted by Tinna S.

Apropos de zodii, mama mea a fost capricorn, eu sunt capricorn, Andreiul meu e capricorn,...iar sotul meu e rac...

Si cum va intelegeti????
La mine... mama e Capricorn , iar eu rac...si mereu am avut conflicte. Si se pare ca... asa s-a cam intamplat cu majoritatea Capricornilor femei pe care le-am cunoscut. Nu am fost ...pe-aceeasi lungime de unda.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 28+ Andrew John

Vali

Eu sunt capricorn cu ascendent in rac, iar sotul meu e rac cu ascendent in capricorn.
Ne-am inteles intotdeauna tare bine, in ciuda faptului ca peste tot scrie ca "rac+capricorn=combinatie care nu merge"...
Suntem de aproape 12 ani impreuna, din care vreo 7 si ceva de casatorie...

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Fetelor care isi ascund numele
Andreea sub pseudonime si taticilor, bebicilor, bunicilor, fratiorilor pentru toti Andrei.........................
LA MULTI ANI !!!!!!!!

Multumesc de aprecieri la adresa bebelului meu , sa va feriti fetele pt ca vom pune o fotografie extrem de explicita cu hmm hmmm putza dumnealui

Stiu ca raspunsul meu vine mai tarziu dar ... si eu am avut dureri in zona pelvisului de la 5 luni care ma faceau sa plang noaptea .Am inteles ca sunt pe acolo niste ligamente care retin apa si la miscare durerile sunt suportabile da noaptea groaznice.Cu paracetamol trec daca e neaparata nevoie.Pe mine m-au lasat total pe perioada cat am luat ca si mg, dar au revenit

rlc_sandor, stiu ca ti-au spus si fetele .Aseara l-amm intrebat pe tata , e instructor auto ,a zis ca de aici incolo e treaba lor cu compania de asigurari , tu ti-ai facut datoria si cu amenintarile cu avocati........ sa si le vare in locuri nevazute de soare (nu puteam sa citez ce a zis tata)

gattasalvaje, da ai dreptate la 21 de sapt am avut col deschis dar in cateva zile si-a revenit cu medicatie , si de atunci continuii cu gynipral desi nu au ma fost probleme

grati.ela, mie mi-a calculat doc un pic altfl si am gasit metod asta la mai multi ginecologi , inclusiv la med meu de fam.La UM adaugi 10 zile si scazi 3 luni.Eu am avut UM pe 23 apr si am DPN pe 3 feb , dar bebe dupa eco ar vrea sa vina pe 15 ian .Si eu vreau sa fie bebe varsator dar mi s-au cam risipit sperantele

miri_mik, super felicitari

Va zic iarasi La multi ani ...si va doresc o zi grozava, mai frumoasa sper d ecat este vremea

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Andrei/Andreea!!!

Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR! SA FITI SANATOASE SI SANATOSI SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!

fetelor .. si pe mine ma dispera statul pe scaun la serrviciu .. uneori nu ma ridic cate 2-3 ore .. si mai trag cate o tura prin redactie (noroc ca e mare) sau ma duc pe jos si cumpar diverse de rontatit ptr colegi ca sa mai ma misc ..

alinus, bine ai venit in clubul zuzelor!!

rlc, Doamne prin ce ai trecut! bine ca bebe e ok .. ai fost totusi la o eco sa vezi ce si cum? si eu am avut un accident de masina acum vreo 3 luni, sotul meu conduce si ne-a izbit unul din spate de ne-a aruncat cativa metri in fata .. noroc ca nu era nici o masina in fata .. dar m-am speriat groazinic!! stiu cum e .. nu poti sa stai acasa cateva zile???

ereena sa-ti traiasca bebe matei si sa fie sanatos!! e un buflei si un frumushel!

zuzici aseara am fost la viitoarea mea fina care a cumparat ceva ptr bebe .. mi-a luat un halatel de baie cu capison si babetica, o geanta ptr scutece, bibe, etc etc .. si o gentuta termorezistenat ptr bibe bebe .. sunt asha dragute .. le-a luat de la magazinul valentini bianco .. cum mergeti catre rond cosbuc pana in bingo europa dar pe partea stanga!!!! au lenjerii si din astea de baie ptr bebe dar si ptr adulti .. ABSOLUT SUPERBEEEE!!! ptr amatoare uitati site .. dar sunt ff putine modele ..

http://valentini.ro/

va pupik .. caci am de alergat pe la banci si cec inainte de a merge la scarbici ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

astia de la valentini au magazine si in timisoara si cluj .. la iulius mall !!!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

ce zuza sunt .. astazi implinim 35 de saptamani!!!! deci .. amr 5 saptamani!!!! Doamne ce a mai trecut timpul!!!

mai sunt maxim 36 de zile si imi voi tine bebelusha in brateeee ..!

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani pt. sarbatoritele si sarbatoritzii de azi!

Ellenutza si Creatza multumim a va plac incaltzarile noastre....speram sa ni se potriveasca si sa le purtam sanatoase si voioase.
Caditza au cumparat'o bunicii din Grecia de la un magazin maree numit JUMBO numai cu "nebunii" pt bblusi.

Fetelor de azi AMR=ul sper ca l'am faut sa apara la semnatura...si ultima zi de munca. Nu mai pot sta pe scaun 8,9 h. Am inceput sa am dureri de coloana care'mi dau insomnii noaptea...asa am hotarat sa intru mai devreme in prenatal.

Honey si Louiza aveti dreptate dragele mele credeam a raman singurica...cu burtica.Dar uite ca trece timpul. Acum stam toate pana vine bb de Honey.
all

30+
AMR Max 10 !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Buna neata fetelor...

La mine e numai 2 noaptea si pana acum m-a tinut bebelina treaza. Nu a vrut sa doarma neam. Pe toate partile m-a controlat.

Eu nu am mai scris asa de des...
Am laptopul la reparat si ragalia asta veche din dormitorul mic se misca precum "ochiul mortului". As fi vrut sa va pun poze cu hainitele bebelinei, am cumparat sterilizator... mi-a venit ideea de la voi si sotul mia spus "Tare scump ma costa pe mine forumul asta al tau" - glumea sa stiti... ca nu a fost asa scump. Numai vreo 50$.

In rest numai vesti bune...
Ni s-a reparat canapeaua de piele care a venit busita din fabrica, am avut intalnire cu costructorul casei si deja avem fundatie la casa (sper sa ne mutam in aprilie), am cumparat un set de oale stailess steel pe care am dar o basca de bani dar am in sfarsit niste oale decente.

Am cumparat masina noua... nou nouta pentru curisorul meu... luni mergem sa o ridicam. Iar eu... o sa ziceti ca nu am minte deloc... dar am plans cand am aflat ca trebuie sa ma despart de masinuta mea.
Tare m-am atasat de ea... si de toanele ei,ca tare seamana cu mine.

In rest suntem bine... luni intru in saptamana 32 si am si control.

Sper sa primesc laptopul curand ... si atunci va pun o sumedenie de poze noi, de o sa va plictisiti de mine.

Va pup pe toate.

Cine ce stie de Monica-doc? E bine? Sau nu am vazut eu postarile ei?

Monica-Matz si Andreea Bianca

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput