*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

cred ca aici ar trebui eu sa postez pt a discuta cu cele deodata cu mine va rog sa ma ajuta-ti si pe mine daca cineva a avut sau a auzit de intoxicatie cu nitriti in perioada sarcini ,din ce am citit sunt extrem de periculosi si chiar mortali la nou nascuti ,iar gravidele risca sa nasca bebelusi cu malformatii daca intra in contact cu nitriti
Stiu ca i poti lua din apa de fantana sau se mai folosesc si la mezeluri pt colorare sau asa ceva, dar precizez ca nu am fantana,nu stiu daca la noi in oras sunt fantani iar apa folosesc numai apa plata borsec cate 2.5l-3l pe zi ,in rest doar la gatit folosesc apa de la robinet iar mezeluri nu cred ca consum mai mult de 2-3 feliute de salam la masa de dimineata ,nu imi plac cremvusti ....chiar nu stiu de unde i am
La ultimele analize pe care le-am facut ,complet de urina ,mi-a iesit intoxicatie cu nitriti,acum am 28 de sapt
astazi am repetat analizele urocultura este negativa iar in ex urina am iara prezenti nitriti si leucocitele sunt 25
stiu ca ar trebui sa vb cu doc meu dar numai marti o sa pot si pana atunci mai este iar eu nu mai am liniste pt ca mai bine nu cautam pe net despre ei si nu stiam nimic

alinus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mananc fasole (boabe) si ascult:
http://www.youtube.com/watch?v=EEIlsB1qwQM&feature=related
...romantic, nu?!

30+
AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - stam aici pana naste toata lumea. Eu ma gandeam doar sa pregatim terenul, sa ne gandim la cum va fi caci, ne apropiem tot mai mult de marea intalnire cu puisorii.
Sa venim fiecare cu ideei/exemple,propuneri de listuta pentru 'scutece,nume etc.Ce zice-ti?!

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor,
raceala asta ne termina. Pe mine cel putin nervos. Nu am rabdare cu ea. Deja tusesc destul de frumos. Beau la ceai in cant industriale, sug tabletele alea ce mai alina gatul si am fost la medicul de fam al sotului sa imi dea ceva pt nasul care curge intr-una. Am primit o solutie salina sub forma de spray, picaturi pt tuse. Sper sa ne revenim in week end. Azi am avut o somnolenta continua dar de dormit numai 2 ore la pranz. Sper sa ma refac repede desi se pune ca orice raceala dureaza 2 sapt.
Azi am implinit 34 sapt si sper ca bebe sa fie ok in ciuda racelii!
Acu mergem pe canapea sa bem ceai. Si apoi fac o supa buna si la tv.
fetelor!

Ceska, 34 sapt+ cu Benji
AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

buna fetelor!Honey nu te speria ca ramai singura pe aici mai suntem si noi
nici nu stiu de unde sa incep ,simt ca se prabuseste cerul pe mine dupa ce sapt trecuta am fost internata pt HTA (in weekend am reusit sa va citesc din urma in timp ce smotruiam ca nu am terminat cu renovatu)ieri dim in timp ce mergeam la o sedinta am avut accident cu masina da rau de tot ;eu eram la volan,masina mea de un an e varza noroc ca am casco dar cealalta e acordeon,aici e problema nu sunt multumiti cu ce le da asigurarea si imi cer 2000euro, care am inteles ca nu am de ce sa ii dau dar ma rog vom ajunge la proces si numai de asta nu imi arde acum.Aam vrut sa va sciu aseara dar nu am fostin stare ma simt destul de rau m-am ars la mana de la airbag, m-am lovit la picior dar din fericire bebe e bine desi nu am avut centura nici macar nu am atins volanul cu burta.Multumesc lui D zeu pt asta dar nu is om de ieri ...........nu mai stiu ce sa fac in curand intru in depresie nu ma pot stapani din plans parca am fobie de masini azi de abia am rezistat in taxi;ma dor toate oasele dar ma bucur ca bebe misca .Ce ma fac fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

mananc fasole (boabe) si ascult:
http://www.youtube.com/watch?v=EEIlsB1qwQM&feature=related
...romantic, nu?!

30+
AMR 10

gratiela - si eu am facut si am papat ieri o ciorbita de fasole foarte buna insa, desi a ramas si pentru ziua de astazi , nu-mi mai trebuie.Iti imaginezi ce-a putut fi la fundul meu nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by irinouka

acum, ca m-am mai calmat si am sters tastatura + monitorul de lacrimi si muci (pardon!)...
sunt in a opta ora de stat pe scaun pe ziua de azi, cu pauzele de rigoare, si fix durerea aia o am si eu - inghinal/dreapta. ma seaca. imi da tarcoale de aproape 2 luni si numai in dreapta. recunosc ca nu m-am obosit sa imi intreb medicul. in locul lui, imi raspund singura: "stii...esti gravida!"

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Si pe mine ma doare tot acolo. Azi dimineata nici nu am vrut sa vin la serviciu. Doamne cat am ajuns sa urasc locul asta...

Monica-Matz si Andreea Bianca

30 DE SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Rlc, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Doamne...prin ce ai trecut... Slava Domnului ca e bine bebe!
Cat despre masina, stiu ca e usor de spus (si eu daca as fi in locul tau probabil ca la fel m-as consuma) dar gandeste-te ca este un fier care se repara sau se inlocuieste. Iar banii...sanatosi sa fiti ca ii veti recupera. Nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de cei 2000 de euro care ti se cer. Daca nu ai fost tu vinovata nu inteleg de ce sa platesti tu? Cealalta masina nu are casco? Cred ca ar trebui sa va ganditi bine inainte de a-i plati. Ce nemernici sunt unii oameni!!! Te-au vazut si graviduta si tot sunt pusi pe facut bani din necazul altora... Mama lor! Haide, linisteste-te si nu te mai consuma asa de tare. Gandeste-te ca e bebe bine si ca asta este cel mai important. Pupam fata si burtica!

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bun, un pic de liniste!
sotul s-a intorsla birou pt un interviu de audit.
bruno e in pat. e muuuuuuuuuuuuult mai bine - multumim fetelor d eintrebare - si pentru ca fu mai bine, azi s-a dus la copii la "gradi". e grozav de fericit acolo, dar probabil n-a dormit suficient asa ca s-a intors pe la 5jumate, si la 7 s-a cerut in pat:) nu maia re febra, mai tusheshte, facem aerosol, dar per total... se pare ca cele 3 zile proverbiale au trecut:)

Ven, eu una as fi foarte fericita ca sacha sa vina pe lume in 26. l-as vedea ca pe un cadou superb de Craciun. pe 1 ian... asta nu. prefer sa fie in 2007, de fapt asta si sper, sa-l conving pe doctor:)

azi am fost la scoala. colega mea americanca a nascut marti un bebe sanatos, un alfred, dar s epare ca si-a luxat umarul la iesire. nu e grav doar neplacut. am sa-i fac o felicitare de bun venit pe lume. maica-mea a zis ca-s nebuna ca am trimis copilul la gradi si eu la scoala, dar simteam ca innebunesc cand am vazut iar un salt complet aiuristic de glicemie dupa o felie de paine careia i-am aratat untul degresat numai si cateva feliute de filet, transparente de-a dreptul. incerc sa relativizez, si greutatea lui sacha - cum ziceti si voi ecograful e asa un fel de ...da si nu... si implicatiile care le poate avea asupra copilului. dar cel mai greu mi-e sa-mi tin mintea pe linia care trebuie. dar, TRECE. o sa am de ce sa maplang dupa ce se nashte, si o sa pot face atunci crize cand maica-me aos a spuna: ti-amzis io ca nu-i asa, ca si cu bruno te-au speriat!

Honey, curaj, cu toata neplacerea, dureaza inca vreo 10 saptamani, nu 20 ca la mine:) asa ca, curaj:)

Gina ai dreptate. ne apropiem atat de repede de final incat... am senzatia c aimi fuge covorul de sub picioare. sau nu realizez cu adevarat ca sunt gravida, sau intr-adevar nu mai am timp sa fac prea multe. si panichez din cand in cand la gandul ca bruno va avea un fratior!domnul sot imi spunea aseara ca poate ar fi bine sa fac bagajul de spital:)) la care eu, pai de ce? mai e timp... d anu prea mai e:) in general in weekend amenajam, dar... nu prea ne mai raman weekenduri:)

fetelor, caroral mai sta bebele pelvian, si voi aveti dureri efectiv cand s emisca bebeii? ca eu ma opresc din respirat uneori pana se linisteste. si de ma pune dreaq sa ma sprijin sau s ama ating de marginea de la masa... valeeeeeeeu! se uita lumea la burta mea cums e misca...

anjelik, tu nu zici nik azi?

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Irinouka, multumesc de recomandare , foarte draguta doctorita cu toate ca nu le poti avea pe toate.Fotografiile sunt 2d iar cele 3d puse pe cd sunt de neinteles dar oricum bebe e un frumusel.....ca doar e al meu .date tehnice greutate-2238gr lungime cca 44 cm , toate organele la locul lor, totul in regula se potrivesc pt 33 sapt si 2 zile, noi avand acum 31 si 3 zile.A fost tare dragut si agitat , si-a tot scarpinat o talpita, si-a agitat manutele , chiar inghitea .La mine col 39 mm oi inchis, Doamne ajuta,placenta grad 2 de maturare , doar artera uterina pe stanga se chinuie putin sa hraneasca copilul din cauza tensiunii dar doc a a zis ca nu pare a fi o problema pana acum , pt ca bebe a crescut foarte bine si o sa fie un bebeloi daca o tine in ritmul asta.La noi a fost tot timpul mai mare cu 2 sapt de pe la 17 sapt s-a mentinut.DPN s-a mutat pe 15 ian ,dar eu tot sper sa fie mai tarziu sa iasa varsator.A si are 138batai pe minut si a disparut ingrosarea a nu mai stiu ce de la inima de la morfo de 22 sapt ,Slava Domnului.Altceva nu stiu ce sa iti mai spun decat ca am avut niste emotii ce ma faceau sa ma hlizesc non-stop,e prima data cand il vad asa agitat si ii vad fata, toti au zis ca e un bucalat.Cu prima ocazie incerc sa scanez fotografiile undeva sa il vezi, dulcic tare mi se pare...........cioara de mine........
Acum ma bag la somn dupa ce imi pun graul la incoltit ,destule emotii pt o zi
Va pup .noapte buna

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput