*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata, fetelor!

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Adreilor!!! Va doresc multa sanatate, fericire si nor in viata!

miri, imi plac la nebunie felicitarile! Ai decupat tu imaginile s-au le-ai cumparat asa?

Monica- matz, felicitari pentru achizitiile facute! sa le stapanesti sanatoasa si sa dea DD sa va mutati in casa noua cat mai curand!!

Ellenuta, N-am realizat pana sa scri tu ca mai avem MAXIM 36 DE ZILE!!!!! MI SE PARE ASA CURAND!
Doamne, in curand o sa ne tinem in brate bebelusii!ABIA ASTEPT!

Miki 34+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose .. uite AICI ce lucrusoare a mai primit printesa .. ca o sa fie o rasfatata!! gentuta si prosopelu de baie cu gluga sunt de la viitoarea fina ..

am fugit la banci caci nu mai ajung la serviciu apoi ..

35 EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Andrei si Andree...va doresc NOROC in viata nu NOR [:))]

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

imi pare rau dar nu stiu cum sa va arat poza

alinus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

e zi sfanta azi!
La multi ani! tuturor variantelor de Andrei si Andreea!sa aveti parte de o sarbatoare frumoasa si sa va bucurati de crampeiul de sfintenie pe care l-ati primit in dar la botez!

Ereena, buflici Matei iti seamana! pe bunelea! si va spun din proprie experienta, ce ati vazut la 3D va fi si in realitate:) cel putin la inceput:)

Shose, de mult nu ti-am mai povestit:)) ce bunici rasfatatori o sa aiba bebelina ta! Io-te! inca un pic si pe langa c-o s-o tii in brate o sa faceti concurs care s-o iubiti mai tare:)

Cynthia, uelcambec!:) si nu t emai demotiva asa de usor. tu vezi ca aici se scriu cate in luna si in stele si e loc pentru toate disperarile si spaimele si fericirile si minunile din lume!

matgravidut, la voi e epoca "se'nnoiesc tsiganii!", tata zicea asa, dumnezeu sa-l ierte, de cate ori ne cumparam ceva nou sau schimbam in casa una alta. Hmm, mi s-a facut dor de el... si totusi azi noapte ne-am certat in vis ca chiorii:(( ca de inteles nu prea ne intelegeam noi nush cat.

rlc_sandor, gata, a trecut! neplacut, dar a trecut! de-acu incolo sa-sis coata aia parul din cap cu asigurarile. relativizeaza si lasa-i dreaq sa-si scoata ochii. n-ai tu acuma vreme si de asa ceva. nu ti-ajunge spaima? bine ca tu esti bine, bebe n-are nik, si in rest da... sa-si bag avocatii fix in "curtea" casei.

danybv, grati.ela si ginette, parca... din princip mananc si eu fara sare:) dar stiti de ce? de lene! mi-era asa o lene sa-mi pun sare pe mancare, incat am renuntat. asa ca, acu cativa ani cand a trebuit sa fac un tratament cu cortizon nu mi-a fost greu sa nu pun sare. pb e casarese gaseste in tot si toate...

Markus sper s anu simta diferenta dintre etape, desi, imposibil s anu o resimta. noi suntemmaturi si ne pregatim de 8 luni pt marele moment... dar uite, Bruno nu vrea sa simta burtica, nu-l intereseaza, nu pot sa-i explic... si cand o sa vin acasa cu o chestie mica, mirositoare si urlatoare... o sa-si zica saracu ca probabil e tot la gradinita si o sa vrea sa vina "acasa". oooof!

azi noapte am avut o noapte de coshmar! a treia la rand! dar de data asta populata cu coshmare: bebe sacha vroia sa vina pe lume (stiti voi, faza cu manutele) medicul meu era plecat undeva in munti, alti medici ziceau ca nu au vreme de cezariana, sa ma descurc! pana la urmam-au taiat, au scos copilul si copilul era... bolnav. brrrr! ma scutur si acu de frig si greata cand ma gandesc ce-aputut imagina mintea mea: era mongoloid si in loc de maini si de picioare avea doar mugurashi, asa ca la embrioni...m-am pus pe urlat in vis de m-am trezit de gemetele mele. oribil... treaca cu noaptea!

miri_mik 33+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetelor,

Felicitari celor care si-au vazut bebelusii!

Am si eu o problema: ma scol cu mainile umflate; degetele parca sunt carnaciori, nici nu pot sa strang pumnul.

Mai pateste cineva asa ceva?

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Eu ma rog la dd sa nu mi se intample pt ca sunt hipertensiva si ar fi semn rau dar doc a zis sa beau foarte multa apa daca se intampla sa fortez rinichii sa lucreze si sa o elimine.Cand se umfla picioarele mai e cum e dar mainile si fata nu e minunat.......si fara prea multa sare
\Pupici

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ven - si eu, ca si Honey, nu as alege nici 26 dec si nici 1 ian. 21 decembrie mi se pare super! Pe motiv de zi unica, nu legata de vreun eveniment.

Laura_Ioana - merci mult de urari, spartul targului e bun, gasesti super oferte!!!!!

Alina, saru' mana si tie de urari! Exact ce ti-am spus si eu ca am aflat de la Dracea, se confirma si cu doctorul tau. Iar fetele, de exemplu Gatta-Simona, care a facut morfologia de trim. 3, pot confirma ca nu se mai vede nimic bine, ca bebelina e prea mare pentru a o prinde echograful in intregime. Bine ca te-ai linistit! Dar 9 decembrie, duminica, cum iti suna??? Hai ca suna bine rau de tot! Sa ne serbam impreuna!! Eu si cu Ana!

Tinna - La Multi Ani prichindelului tau!! Sa creasca mare si sa aiba grija de fratiorul lui!!

Greta4you - felicitari, mai avem putin si intram pe linie dreapta!

Raca - bine ai revenit, speram ca vei fi mai activa, acum, ca stai acasa, daaaaa??

Stoisor - bine ai venit si tu! Cum o va chema pe fetita ta?

Honey - saru' mana de urari! Tu cum esti? Adica voi cum sunteti, ca tot ziceau fetele ca s-au obisnuit sa li se vorbeasca la plural... :)

Gratiela - hai sa-ti spun cum sunt construita eu! Daca nu cred in ceva, nu prea ma agit. Adica nu ma agit DELOC, ca sa fiu mai corecta. Sotul meu nu facea treaba cu fotografia la modul full time, mai avea un job. Si cand mi-a spus ca vrea sa renunte la job-ul respectiv si vrea sa se dedice exclusiv fotografiei, am sarit eu in sus de bucurie. Pentru ca am vazut ce poate, ca pune suflet si ca primeste numai laude. Asa ca, nu va recomandam ceva doar pentru ca era vorba de sotul meu, ci pentru ca chiar puteti avea niste amintiri de calitate. Dar felicitarile prind bine, ne ridica moralul si pe mine ma umfla putin in pene.

Mai citesc si mai scriu...

Mergi la inceput

miki, am decupat d emi-au iesit ochii din cap:) n-am gasit gata decupate cu tema bebelushilor, doar cu tot felul de forme clasice (oval, cerc, stea)am si investit in ustensile, da uite ca acu zice barbac-miu ca a meritat investitia:) macar atat, nu ma mai simt vinovata:)

quote:
Originally posted by miki_baby

Neata, fetelor!

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Adreilor!!! Va doresc multa sanatate, fericire si nor in viata!

miri, imi plac la nebunie felicitarile! Ai decupat tu imaginile s-au le-ai cumparat asa?

Monica- matz, felicitari pentru achizitiile facute! sa le stapanesti sanatoasa si sa dea DD sa va mutati in casa noua cat mai curand!!

Ellenuta, N-am realizat pana sa scri tu ca mai avem MAXIM 36 DE ZILE!!!!! MI SE PARE ASA CURAND!
Doamne, in curand o sa ne tinem in brate bebelusii!ABIA ASTEPT!

Miki
Lucrusoare buburuza

miri_mik 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

RLC Sandor - oooooo, e groaznic, imi pare nespus de rau!!!! Nici nu stiu ce sa-ti zic... Pana acum m-a pazit DD de accidente grave. Am avut vreo 2-3 busituri, ceea ce este super putin pentru Bucuresti. Dar pot sa-ti spun sa stai linistita. IMportant e ca nu te-ai lovit la burta si ca bebe misca la greu. Da-o naibii de masina! Si daca nu trebuie sa platesti, atunci fii infipta bine si accepta procesul, ca sa demonstrezi ca nu ai de ce sa dai 2.000 euro.

Micsunea - multumim de urari! Sa fim sanatosi cu totii, asta e cel mai important!

Mergi la inceput

ellenuta, si eu am o preferinta pentru portocaliu:) are sacha si prosop si protectie de pat si sad de dormit tot portocalii:) cu girafa, elefant si tigru:)

miri_mik 33+

Mergi la inceput