*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (70)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Ideea e ca poi sa bei cata apa vrei doar sa nu papati sarat, din cate stiu eu organismul retine apa din cauza sarii, stiu e cam nasol dar am avut cateva cazuri in famile in care s-au umflat fetele de ziceai ca se sparg, stiu ca nu e frumos ceea ce zic dar e adevarat,si de aceea am inceput si eu fara sare ca nu vreau sa fiu prea "buhaita".
35+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Monica, Dany

Eu cu picioarele stau bine, dar de bujuterii nici nu mai poate fi vorba (nici macar vergheta sau inelul de logodna); sotul meu, cand mergem impreuna, zice ca "iese cu amanta (gravida)"

S-ar putea sa fie de la apa, ca am ajuns sa beau cam 1l doar noaptea (eu, care pana acum, ma chinuiam sa beau 1l in 24h).

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

Ideea e ca poi sa bei cata apa vrei doar sa nu papati sarat, din cate stiu eu organismul retine apa din cauza sarii, stiu e cam nasol dar am avut cateva cazuri in famile in care s-au umflat fetele de ziceai ca se sparg, stiu ca nu e frumos ceea ce zic dar e adevarat,si de aceea am inceput si eu fara sare ca nu vreau sa fiu prea "buhaita".
35+Octi

Eu oricum, mananc fara sare; merg la mama si ea gateste fara sare pt ca tata este hipertensiv si n-are voie sare.

Dar, probabil ca mai "adun" sare din prostiile pe care le mai bag intre mese.

Roxana 34+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 6 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La prima sarcina si eu am avut probleme cu retentia de lichide acum insa vad ca nu se manifesta deloc desi mananc foarte sarat.
azi am fost la analize, mi-au luat 6 eprubete de sange .
Astept cu nerabdare sa vad si rezultatele

La multi ani sarbatoritilor de azi !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Trebuie sa ma duc la medicul de familie sa-i duc rezultatul analizelor in cera o sa vada de infectia mea care nu stiu de pe unde am capatat-o, ideea e ca nu am nici un simptom, dar o am, cred ca o sa-mi dea un antibiotic(sau se mai trateaza si cu altceva?), dar mi-e groaza ca tre sa astept pe holul ala pana intru, bine dr mi-a zis sa intru de cum ajung sa nu stau pe hol ca vin oameni bolnavi si as putea sa iau vreun microb dar mie mi-e mila de oamenii care astepta ca toti au cate o problema.
35+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Si eu am inceput sa mananc fara sare , este cam nasol dar n-am ce face .Vergheta n-am nici o sansa sa o scot acum de pe deget dar gasesc eu momentul cand se slabeste degetul si atunci ii vin eu de hac.Mie mi se umfla doar degetele de la maini si putin corpul .Trecem noi si peste asta .
Fetelor va pup , am sa revin mai tarziu acum plec la plimbare cu bebe ca urla ca vrea afara la tata.Revenim mai tarziu.

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Va multumesc pt primire si timpul acordat ,raspunsul e NU ,nu pot vb cu doc decat marti ,nu pot mai repede este plecat din tara ,am o verisoara asistenta care sa interesat la laborator ...ei cred ca "nu e motiv de ingrijorare ca rez analizelor la gravide pot avea erorii"ei asta spun ,eu deocamdata nu pot decat sa sper ca au dreptate dar e ffff greu pt ca defapt vb de puiuta mea pe care am dorit-o enorm de mult
poate reusesc sa va pun o poza cu SALUTUL ei catre mami si tati de la 3D facut la 23 sapt pe 23.10.

alinus

Mergi la inceput

V-am lasat si eu plec da acuma chiar plec la medicul de fam.
35+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
tuturor Andreelor si Andreilor!!!

A venit Bebica!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

LA MULTI ANI pentru Andrei si Andreea,sa ne traiti multi ani fericiti
bun venit pt cynthia,fetele o sa te adopte fara grija ca si pe mine

alinus