Ce cadouri pentru educatoare?
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Eu am cumparat pentru fiecare educatoare de la Sensiblu cate un kit de ingrijire a mainilor - contine sapun lichid si crema pentru maini, arata f. bine si mi se pare un cadou potrivit. Nu mi s-a parut ca fac un efort sau ca sunt datoare sa duc ceva, asa am considerat de cuviinta, imi place sa fac cadouri.
Lora, mami de IUSTINA
Laura XXX spune:
......... ![]()
Ai dreptate Ela, de ce facem asta? ca parinti. Parca ai si tu o fetita, nu? Oare ce credem ca va schimba/va produce acel dar? Sau NU credem?
Ma tot gandesc de la 1 dec. incoace ce voi face anul acesta... dat fiind ca am deja 3 ani de exp. in gradi ca parinte. Nu ca s-ar fi purtat educatoarea mai bine, ele trateaza copiii la fel indif. de cadou sau de lipsa cadou ci pentru demonstrarea recunostintei...
Noi suntem la gradi particulara si s-a mers (din generozitatea parintilor) pana la cadouri de 2-3 milioane de educatoare si pt. directoare(asta pe langa taxa). Cred ca obiceiul este in sangele nostru si va ramane...
O
din partea mea pt. doamna educatoare care a ramas OM ... sper sa nu te blazezi niciodata!
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Laura XXX
Noi suntem la gradi particulara si s-a mers (din generozitatea parintilor) pana la cadouri de 2-3 milioane de educatoare si pt. directoare(asta pe langa taxa). Cred ca obiceiul este in sangele nostru si va ramane...
Suprataxa de rezervare.
ela03 spune:
Eu i-am rugat pe parinti sa-si demonstreze recunostinta abia dupa ce termina copiii cei 4 ani de gradinita si se observa evolutia lor. Desigur aceasta recunostinta nu trebuie neaparat demonstrata prin oferirea de cadouri. O vorba buna, un "multumesc" valoreaza mult mai mult.
Laura, eu am multe de indurat din cauza principiilor mele (pe care tin neaparat sa le respect). Nu e usor sa ai curajul sa fii tu insuti, intr-un mediu in care eu lucrez..
gina_butnaru spune:
LiliaToma
, stii ca noi am mai discutat, dar pana la urma ramane sa ia fiecare ce vrea, daca nu prea avem timp sa stam sa ne organizam un pic, ce sa facem?
Eu o sa le iau la toate doamnele de la cresa care au grija de piticul meu (asistenta sefa, asistenta de la grupa si 2 infirmiere) cate un set-cadou cu cafea si ceasca cu Mos Craciun (nu spun firma, ca sa nu fac reclama). Sper sa fie multumite asa cum sunt si eu de ele pentru ca au intotdeauna grija sa nu pateasca ceva Razvanel si de aceea tin neaparat sa le iau ceva cadou
! 

P.S. Pentru ca am vazut ca multe mamici trateaza ca o obligatie dusul cadourilor la educatoare/invatatoare, eu zic ca ar trebui sa ne exprimam cumva recunostinta fata de aceste DOAMNE, pentru ca au grija ca copiii nostri sa ajunga OAMENI si ne suplinesc de multe ori pe noi, parintii, care suntem cateodata prea stresati sau prea obositi ca sa ne mai gandim si la cele cu care copiii nostri petrec mai mult timp decat acasa. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"