Ce cadouri pentru educatoare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Fetelor, eu am o idee. Vreau sa aranjez lucrurile in asa fel incat partea de bani cu care mi s-ar cumpara mie cadoul "mai consistent" sa fie donata unui centru cu copii orfani sau unei persoane cu probleme , care are nevoie.
Daca parintii nu ma vor intelege si-mi vor cumpara cadoul voi dona eu contravaloarea lui, din partea comitetului de parinti.
Si sper din toata inima ca in viitorul apropiat sa se mai schimbe ceva si pe la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

si toti se invart in jurul cozii si nimeni nu spune nimic concret....

Eu personal m-am gandit sa le iau cate o crema de maini si niste bomboane. Eu cred ca e rezolnabil, nici putin nici mult.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Cate un bonsai si o cutiuta cu bombonele. In bonsai o sa pun niste fundite rosii de Craciun.

Si da...o sa merg cu daruri la educatoare pt. ca eu sunt foarte multumita de evolutia copilului de cand merge la gradinita si imi face placere sa ofer daruri de recunostinta.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by roandre

Si pe mine ma intereseaza subiectul asta.
La noi la gradi nu s-au strans bani pt cadourile educatoarelor pt ca sunt cativa parinti mai carcotasi asa ca fiecare va aduce ce vrea.
Voi cati bani ati strans de persoana?
Ca idei de cadouri individuale...aveti ceva sugestii?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Peste tot sunt parinti carcotasi asa ca cei care vor se unesc si strang bani si cumpara ceva mai consistent iar cine nu vrea sa intre in "colectiv" sa se descurce separat.
Cei care s-au organizat impreuna alatura cadoului o felicitare cu urari din partea copiilor respectivi si mi se pare foarte frumos si convenabil pentru toata lumea.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by ela03

Fetelor, eu am o idee. Vreau sa aranjez lucrurile in asa fel incat partea de bani cu care mi s-ar cumpara mie cadoul "mai consistent" sa fie donata unui centru cu copii orfani sau unei persoane cu probleme , care are nevoie.
Daca parintii nu ma vor intelege si-mi vor cumpara cadoul voi dona eu contravaloarea lui, din partea comitetului de parinti.
Si sper din toata inima ca in viitorul apropiat sa se mai schimbe ceva si pe la noi...

Bravo!Parca sunt eu in primii ani de munca la catedra!Ma bucur sa aud ca mai sunt asemenea persoane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Lavinia, eu sunt in al 10-lea an in invatamant.
Am si eu in colectiv parinti "carcotasi" care se roaga de administrator sa-i pasuiasca cu plata gradinitei pana-si primesc salariile. Haideti sa fim intelegatoare. A face cadouri dascalilor nu e o obligatie, desi asta am ajuns sa credem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pana la urma am luat cadouri educatoarelor si NU din OBLIGATIE ci din respect, multumire pt ceea ce fac pt copilul meu. Atata timp cat copilul nu mi s-a plans niciodata de educatoare, merge cu drag la gradinita (si este una de stat) consider ca asa este frumos ca de Craciun sa ofer cate un cadou. trebuie sa recunosc ca si mie imi place sa primesc cadouri...oare educatoarele de ce nu ar avea voie sa primeasca?
Acest cadou nu-l dau ca sa se schimbe ceva in comportamentul educatoarelor ci pt a le multumi in felul meu pt tot ceea ce fac!
Cadoul va fi in jur de 50 ron pt fiecare educatoare (o cutie de bomboane si un set cosmetice).

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

ELA, MULTI ANI INAINTE CU SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

si la noi se strang bani pentru cadouri, si va spun sincer ca NU din OBLIGATIE am dat...cine vrea da, cine nu vrea nu e obligat...Noi vrem sa le multumim doamnelor educatoare pentru tot ceea ce au facut pentru copilasi. Suntem in grupa mica, la o gradinita de stat, si eu, personal sunt super multumita de ceea ce a invatat fetita mea, si imi creste inima sa vad cu cata placere merge la gradinita, si ce mult ii place! Mamicile care se ocupa de aceasta problema, s-au gandit la 100 RON pentru fiecare educatoare, si 50 RON pentru tanti care o ajuta, si tot 50 RON pentru doamna asistenta. Am strans 30 RON pe persoana, nu mi se pare mult deloc.
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Ma pregateam sa deschid un subiect avand aceasta tema si tare m-am bucurat cand am vazut ca exista deja, si eu sunt in dilema asta: ce as putea oferi dnelor de la cresa (7 la nr), e vremea cadourilor, nu din obligatie, nu ca sa se schimbe ceva in atitudinea lor (sunt multumita de evolutia copilului si de modul in care este "tratat"), ceva simbolic, si cum bine a zis cineva, o decoratiune de Craciun cred ca e o idee buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Noi avem o singura educatoare si cand am intrebat parintii daca vor ca sa strangem cate 15 Roni de fiecare ca sa-i luam un cadoua la comun educatoarei[sunt 13 copii] deja vreo 3 parinti au zis ca ei deja i-au cumparat educatoarei cadou .Atunci eu m-am gandit ca sa-i cumpar o geanta sau un set de ceai sau cafea ,sau am mai vazut azi un set de sare ,ulei si tot tacamul asa suspendat si fiecare sticluta colorata altfel si mi s-a parut tare dragut .Cred ca idei exista .Clasicul parfum nu cred ca il iau pt ca sunt convinsa ca cel putin 4 sticlute le va primi .Ma mai gandeam la un dres foarte bun sau un pantalonas din-acela care e si pe post de burtiera si se poarta pe sub inbracaminte iar cand mergi cica ar face si masaj in acelasi timp .Le-am vazut pe la Centrofarm cred la pana in 45 de Roni .

Mergi la inceput