Ce cadouri pentru educatoare?
Poate ma ajutati cu niste idei de cadouri pentru educatoare. Vine serbarea si nu prea am idei, ce sa le cumpar, daca sa strang alti bani sau sa iau din fondul clasei, daca s[ le dau bani sau sa cumpar cadouri...ziceti-mi cum se intampla in gradinitele in care merg copiii vostri.
Raspunsuri
moko spune:
scuze pentru off-topic, dar....
e clar, vine Craciunul!!!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
slippers76 spune:
Noi am strans bani de la toti parintii, ca sa putem lua ceva mai consistent. Inca nu stiu ce s-a hotarat ca se va cumpara. Dar mi se pare ca varianta cu strans banii este mai economica si cu mai putina bataie de cap.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
szivarvany spune:
Mitzu,
iti scriu si aici ce as fi facut eu daca se cumpara ceva: o intrebam direct pe educatoare cam ce prefera si gata. Asa e multumita toata lumea.
Nu stiu ce suma de bani se strange la voi, aici se strange aceeasi suma la toate grupele, a fost usor in acest sens.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
ingridnen spune:
Anul acesta am strans si noi bani. Anul trecut s-au facut cadouri "individuale"
Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni
roandre spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul asta.
La noi la gradi nu s-au strans bani pt cadourile educatoarelor pt ca sunt cativa parinti mai carcotasi asa ca fiecare va aduce ce vrea.
Voi cati bani ati strans de persoana?
Ca idei de cadouri individuale...aveti ceva sugestii?
LiliaToma spune:
si toti se invart in jurul cozii si nimeni nu spune nimic concret....
Eu personal m-am gandit sa le iau cate o crema de maini si niste bomboane. Eu cred ca e rezolnabil, nici putin nici mult.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
numeioana spune:
Un buchet de flori si, ca amintire, o decoratiune de Craciun. Atat!! Nu le mai luati cadouri educatoarelor!
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Diablette spune:
numeioana, mi-ai luat vorba din gura. Ceva simbolic, o floare in ghivechi, o cutie de bomboane, asa, ca de Craciun, dar nu din obligatie.
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
lilach spune:
Inca se practica cadourile la educatoare,invatatoare,profesori ...doctori...de ce faceti asta. Aici nimeni nu face asa ceva...eventual copiii daca vor ii deseneaza cite un desen si-l da educatoarei.
Parintii ...de ce faceti asta? Care e ideea?
ela03 spune:
Am mai aparut si eu pe aici cu subiecte despre cadouri.
Eu la inceput de an am refuzat toate cadourile oferite de parinti, pt ca nu sunt de acord cu asa ceva. Unii au ramas suparati pt ca s-au simtit jigniti.
Acum incearca sa ma convinga sa accept macar ceva din partea intregii grupe, ca le cade greu sa-i dea celeilalte colege si mie nu. Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac. Cica pt mine au hotarat sa stranga bani, ca probabil ceva din partea grupei n-o sa refuz.
Parinti, de ce faceti asta? Si de ce un om care nu vrea sa accepte cadouri nu e inteles?