Discutii despre clasa I (partea 3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

Buna dragi mmamici.Nu am mai scris de mult pentru ca nu mai am timp liber.Vad ca va pregatiti de serbare la noi nu se aude nimic de asa ceva.In schimb la abecedar cred ca suntetem cei mai inaintati,am ajuns la C mare iar la matematica am inceput adunanarea.Cu sanatatea noi stam bine nu am avut probleme deloc nu stiu banuiesc pentru ca ii dau copilului in fiecare zi niste ursuleti cu echinaceea.VA dprecsc sa aveti numai succese la scoala si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Va multumesc pentru interesul pentru copilul meu si pentru urarile de sanatate.
Astazi Mihaita a facut o mic si mi-a spus ca la dictare nu a luat FB.(Dau dictare zilnic.) Ar fi prima oara! Sunt foarte multumita de evolutia lui si sper sa fie in continuare la fel.
Va doresc la toti sanatate si succes la serbare.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Noi avem acel caiet de doua saptamani. Deja avem 4 dictari in el. Caietul sta tot timpul in ghiozdan si mai sufera cate o indoitura accidental. Este buna ideea, ca foile de dictare le pierdea, pe una a varsat suc...
Astazi cand a venit de la scoala, m-a sunat tipand la mine ca A VENIT MOSUL!!! (Strategia mea, ca am avut interesul sa vina acum.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si noi tot asa, avem caiet special de dictari si caiet special de teste la mate, care raman la scoala.

De astazi am luat-o iar cu antibiotic, se pare ca i s-a teminat apa pe care o avea in sticluta la scoala, si a baut apa rece de la chiuveta scolii, asa ca

Pana luni tb sa stea iar acasa.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

melina, dar de ce imediat ii dai antibiotic? noua dr ne-a explicat ca majoritatea racelilor si chiar multe pneumonii la copii sunt determinate de virusi. asa ca tratamanetul cu antitermice in caz de febra si alte siropuri de tuse sau picaturi pt nas, dupa caz, este suficient. mai mult, antibioticele date fara sa fie neaparat cazul fac mai mult rau decat bine...
(scuze ca ma bag, dar asta e subiectul meu 'fierbinte')

bogdan scrie dictarile pe caietul tip pe care il are zilnic la el, in ghiozdan. la fel si la mate, ce le da suplimentar de facut.

are si el caiete-tip si la romana si la mate, plus niste caiete cu fise de lucru - astea raman la scoala, in dosarele lor personale.

pt costumul national de la serbare am vorbit la gradinita celui mic si se pare ca il putem imprumuta de acolo.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

a venit mosul si am fost putin dezamagit ca a adus doar dulciuri,desi l-am tot pregatit ca acest mos aduce de obicei doar dulciuri. mai vreau sa va spun ca sunt f incantata de acel program de teme dupa ore,adica stau pana la ora14 si isi fac temele la scoala le mai ramane si acasa insa f putin deoarece d-na lucreaza f mult suplimentar cu ei mult diferit de ce lucra la ore. ex la mate la ore lucreaza mai mult in carte ex simple dar la teme fac multe ex care-ipune mintea la contributie cu tabele grafice simple binenteles pt gandirea lor.sper doar sa o tina tot asa d-na spunandu-ne ca la un momendat ar fi vrut sa renunte ca-i f greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Anamaria, el mi-a facut febra marti (a ajuns si la 38, 1) si noi am inceput sa-i dam Panadol alternat cu Nurofen la 8 ore, si miercuri am fost la control la pediatra (suntem speriati de la ultima pneumonie, si cum face temperatura mergem la dr) si dr ne-a trecut pe antibiotic (Zinnat), a zis sa nu stam ca pe urma coboara raceala iar la plamani.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Melina, sanatate puiutului tau.
Ma tot gandesc si eu, oare copii nu sunt cu imunitatea slabita , in urma vaccinurilor facute? Ca prea s-au racit, si Mihaita nu a facut nici cand era mic otita si asa febra mare ca acum.

Mergi la inceput