caut baby sitter pentru fetita de 6 ani, extrem de sensibila. ne vom muta in Bucuresti din septembrie si sunt ingrijorata ca nu voi rezolva problema asta extrem de importanta pentru noi.inca nu am gasit un apartament, deci nu stiu zona, probabil ca mi-ar fi de ajutor o lista cu agentii specializate. multumesc anticipat pentru ajutor. si pentru incurajari... mariana.
vezi la www.activecenter.ro, printre multe altele au si agentie de baby-sitting. e destul de scumputz, dar merita. eu am o tanti de un an si o luna si sunt multzumita de ea.
poti incerca si cu anunt la ziar, dar e mai riscant, si daca zici ca nu esti inca in bucu...
succes!!!
Ioana & bb Luca
sau mai bine incerci la agentia Blu Servicii www.blu.ro ei sunt specializati pe babysitting, selectia facuta de ei a fost foarte potrivita pentru mine. Bona care il supravegheaza pe Ionut(fiul meu), este aleasa cu ajutorul lor, poti sa intri pe site sa vezi oferta, mie mi s-a parut ca merita pentru serviciile oferite, si nu sunt deloc scumpi. eu am ajuns la ei prin recomandarea unei prietene. bafta in cautarea ta... sper sa ai succes, pentru detalii iti stau la dispozitie...