Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc de urari si inca o data multumim pt voturi!

Eu deocamdata sarbatoresc in 2, adica cu fi-miu! ca restul sunt pe la munci! dar sper sa primesc si eu un tort si o floare de la sot si bonus, o noapte de dormit de la soacra-mea!

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by danis

diana, felicitari pentru cereale, sper sa nu-ti mai vomite puiul
stelutele depind de numarul mesajelor, iar iconitele le poti primi prin participarea la actiunile umanitare ale DC la care se dau iconite

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

danis, multumesc pt informatii! Diana2007 e cu cerealele , zicea bine Luna ca e usor sa ne incurce lumea. Si nu-mi schimb nick-ul acum, ca vreau steluta! La multi ani! Andreiutului tau, sper sa te lase sa te odihnesti azi.

Diana2007, subscriu la ce a spus danis, felicitari pt cereale si sper sa-i fie mai bine puiului tau de acum incolo!

Aylin, multumesc mult!

dsteluta, fie-mea a avut la 3 luni 5,100 kg, deci nu cu mult mai mult decat Cristina ta. Peste vreo luna, cand ii bagi cerealele, o sa ia mai bine in greutate. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Eu la 1 an aveam 7,5 kg.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Trebuia sa uit eu ceva...

Timi, multumim mult pt linkul cu povesti! Tocmai ascultam "Alba ca Zapada".

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor! La multi ani pentru toti bebelusii cu numele Andrei, Andreea si pentru mamicile lor!
Noi ieri am implinit 3 luni, suntem din ce in ce mai dulcica si maine mergem la tanty dr, sa ne cantarim, masuram, etc...
Pacat ca nu stiu sa pun poze pe forum, sa vedeti ce fetita dulcica am.... poate ma ajutati si pe mine pleeeeease.....
Vero, mamica de Bianca(29.08.2007)

Mergi la inceput

veroboroda, spunea CarlaV ieri, pozele se pot incarca pe un site gen flickr.com sau picasa.com (trebuie sa-ti faci cont intai) si pe urma ne dai linkul. Daca nu te lamuresti, da-mi un PM si vedem cum facem eventual online, pe mess. Bafta maine la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetelor voi ce mai gatiti azi???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Astept sa pice para malaiata in gura lui natafleata

Cica vine soacra-mea astazi pe la mine si imi aduce ciorba de perisoare si salata beuf. Cred ca o mustra constiinta ca nu m-a ajutat cu nimic pana acum.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La multi ani andrustelor !

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

hei LA MUUUULTI ANI FERICITI SI SA FITI IUBITE/IUBITI DE CINE DORITI !! pentru sarbatoriti de azi

Camelia si eu stiu ca bolile contagioase se iau direct de la bolnav, dar cand vine socrela du-o direct la baie sa faca dus si sa se schimbe de tot ce a purtat pe acolo, asa preventiv

Steluta si medeea a luat putin in luna a 3, iar cu Dragos am fost mereu in urma tare fata de restul, dar nu e nici o problema, asa sunt cate unii ...supli

si acum sa va spun ca am avut o noapte grozava, a dormit puica mea pana la 4 de la 22 si apoi pana la 8, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Si inca ceva ,am culcat-o in alta camera si am putut sa dorm si eu linistita. Oare o s-o tina?

fug sa-i dau sa pape

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by diane_dun

quote:
Originally posted by danis

diana, felicitari pentru cereale, sper sa nu-ti mai vomite puiul
stelutele depind de numarul mesajelor, iar iconitele le poti primi prin participarea la actiunile umanitare ale DC la care se dau iconite

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

danis, multumesc pt informatii! Diana2007 e cu cerealele , zicea bine Luna ca e usor sa ne incurce lumea. Si nu-mi schimb nick-ul acum, ca vreau steluta! La multi ani! Andreiutului tau, sper sa te lase sa te odihnesti azi.

Diana2007, subscriu la ce a spus danis, felicitari pt cereale si sper sa-i fie mai bine puiului tau de acum incolo!

Aylin, multumesc mult!

dsteluta, fie-mea a avut la 3 luni 5,100 kg, deci nu cu mult mai mult decat Cristina ta. Peste vreo luna, cand ii bagi cerealele, o sa ia mai bine in greutate. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Eu la 1 an aveam 7,5 kg.

Sorry, dar nu suntem noi cu cerealele ! Noi ne diversificam "la anu" inca ne desfatam cu tzitzi ! O mai fi vreo "diana" sau cred ca altcineva a scris. Dar nu ne suparam sa luam asa o lingurita virtual, de pofta

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput