Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Buna seara.In primul rand as vrea sa felicit toate mamicile inscrise pe acest site,faceti o treaba minunata,ajutand alte mamici atat material cat si cu sfaturi.Sunt de putin timp inscrisa si v-as ruga sa ma primiti si pe mine in"cercul"vostru.Am sa incerc sa-mi fac putin timp sa"rasfoiesc"mesajele voastre deja postate.
Sunt o fericita mamica de iulie-august 2007.Pe fetita mea o cheama Vanessa,astazi implineste 4 luni si suntem foarte mandri de ea.De cateva zile,se ridica in fundulet daca o tinem de manute,pt10-15 sec.Nu ne vine sa credem cum trece timpul.
Va doresc sa aveti parte de copii sanatosi,ca in rest nimic nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

samadhi, multumesc pentru cuvintele frumoase

lavi, am vazut poze cu lorinuta...e frumoasa foc!!! am ramas cu gura cascata, iar poza asta e preferata mea. are niste ochisori...am votat papusa, cu tot cu pinguin...

lary, ce grasut e keita!!! mai vino pe la noi cand ai timp.

nico, ma bucur ca esti din nou acasa cu andra.

andicu, l-am votat pe smecherasul filip. sper sa castigati!

liaB, ai o mirunica dulce foc. sa va traiasca!

camelia, bun venit la noi!

diana, felicitari pentru micul cetatean roman!

oanaa, ce mai fac bubitele lui iosua!

diane, anto, oana, simo, ...nu ma intelegeti gresit, nu ma supar ca se repeta anumite lucruri. oricand e bine sa reluam aceste idei. am fost amuzata oarecum de faptul ca s-au prezentat ca si cand ar fi fost in premiera pe aici.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Multumim Anya !
Pai chiar ne simteam aiurea cu un strain in casa, acu macar jumate e "de-al nostru" ... nu stiu, eu nu prea sunt ok cu faptul ca e altfel decat noi, inca nu m-am obisnuit cu statutul asta de emigrant, cu teoriile privind integrarea noastra aici si alte bla-bla-uri. Eu tot cred ca suntem plecati asa, provizoriu si ca intr-o zi ne vom intoarce de tot acasa (asta nu inseamna ca nu ne simtim bine aici, ba chiar dimpotriva nu stiu cum ne-am readapta la viata de acolo, asta offtopic)

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Am uitat sa menitionez ca fetita a avut 3480gr la nastere ,52 cm si s-a nascut la 15:20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Nico , eu le string jucariile si cind se plictisesc de unele le dau pe altele Sa vezi atunci ce fericire pe capul lor si ce cuminti stau ei .Ptiu,ptiu sa nu-i deochi .E si asta o tactica buna de luat in seama .Aviz amatoarelor de liniste in casa

GABI ,de 3 ori mama
Poze

si eu faceam asa dar pt ca nu isi facea curatenie in camera singur am aplicat metoda cu copiii sarzci si vad ca da roade.

am iesit cu copiii la plimbare. e un frig ca am inghetat toata. pitica mea era happy. dupa o ora de plimbare a adormit. cum intram in magazine urla. acum doarme. alex a ramas cu tati la o prajitura. asi fi vrut si eu da ce sa fac cu urlatoarea ...
merg sa vad ce ati mai facut

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

flufy bine ai venit!

cam atat a durat somnul pe la noi, dar macar am reusit sa citesc din urma

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Camelia, flufy bun venit!

lavinia, andicu delegat sot sa voteze strumfii

Gaby woow deja carnita! sa ii dai si-o scobitoare

Mie imi e groaza de momentul diversificarii...acum scot tzitzi si gata masa...dupa aia cu supe, piureuri, cereale....adio fericire si vremuri in care impachetat insemna 2 pampersi si un body...

Anya nu glumeam , sa iti deschizi cabinet particular sa faci si bani nu numai pro-bono

Din pacate la poze nu ma pot uita, nu uitati, net pe furate

Parca mai era ceva, dar revin daca imi amintesc.

Si felicitari pt Pasaport puiului de Diana si tuturor pentru evolutiile uimitoare.

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by camelia1

fetele multumesc pentru primire
eu inca mai citesc la capitolul trecut, va miscati foarte repede sper sa pot tine pasul cu voi
in seara asta sunt pentru prima oara singura cu puiu acasa, sper sa ma descurc, daca nu dau buzna peste voi
ma duc sa mai citesc sa va ajung din urma

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

In primul rand bun venit.
Si in al 2 lea o sa fie mai usor decat crezi. Succes

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

misiune indeplinita...copil masat, imbaiat, biberonat si culcat
tare mandra sunt de mine
puiul meu este tare cuminte seara, se culca singur la ora 20:00 e in patut si se mai trezeste abia dimineata la ora 7:00 insa ziua...n-ar dormi doamne fereste,decat leganat...asta e nu le poti avea pe toate...oricum ma declar multumita de el
fetele am o intrebare la voi...noi stam cu soacra si de astazi este la cumnata-mea pentru ca fata lor cea mica a facut varsat de vant...acum va intreb pe voi care sunt sansele ca puiul meu sa ia daca ea (soacra) vine acasa sambata dimineta
initial a spus ca sta o saptamana dar s-a gandit ea mai bine si ce si-a zis: lasa ca mai bine vin acasa, poate ii dau si lu' asta mic, decat sa stau eu la fi'mea inghesuita
sunt innebunita si nu stiu ce sa-i spun, eu nu prea sunt omul care sa o "deranjeze" si nu stiu daca ii poate transmite si lui david sau nu

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

flufy bine ai venit!
ghinet gata am votat si eu burticile.
amenthyst te asteptam atunci la londra daca iti place.Ai mai fost ?
noi azi am fost la plimbare cu carutul cel nou,am eu problema cu carucioarele mi se pare ca in nici unu nu sta bine dar acu am gasit unu in care imi place cum sta mai am putin si imi da sotul in cap cu toate am 3 carucioare dar eu zic ca ii bun pe mai tarziu cand creste .
revin ma duc sa-i fac baita la gagauta mea.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Diana scutecele pentru piscina parca se numesc baby swimmers sau little swimmers (nu mi_am luat singura pana acum, cumparam cate unul de la piscina) si sunt de la Happy. Cele mai mici sunt de la 7 kilograme, Emily are 6 dar ii vin ok! Felicitari pentru pasaport! Si eu nu stiu daca sa o fac romanca sau venezueleanca (asa s-o zice?)..adevarul ca ma sint cam "stingher" singura romanca in familie..

Camelia, Flufy bine a-ti venit! Camelia de varsat de vant nu stiu ce sa iti spun..

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput