LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

pana nu uit, vreau sa fac eu niste invitatii acasa pt cei care vin la aniversarea lui marc. si nu prea stiu de unde niste modele. stiu ca e usor sa comanzi, dar vreau ceva personalizat si... gratis
sau ma rog, ieftin, ca am sa cumpar numai hartie groasa, de printat color le printez eu, sa fac un text dragutz si sa pun si o pozica a sarbatoritului. :-)

cine a mai facut? dbunny, cumva?

Le-am facut in PowerPoint,le-am listat si din pacate le-am sters, ca le-am facut pe laptopul de la servici si nu vroaiam sa ramana urma...sa-si dea seama sefii...gasesti idea in pozele de la semnatura, in albumul 11 luni.

Asiza bine ati venit acasa...in pat asa stramt trebuia sa dormi si tu si Denis ? sau el avea patut separat?

Dayanara eu pun semola dupa oki...de obicei scot verdeturile fierte din oala si-n supa ramasa fierb 1-2 linguri...dar nu se ingroasa ca si grisul...la asta eu mai adaug una alta, peste la abur, carnitza sau verdeturi...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ada
Kaan
LA MULTIIIII ANIIII!!!
Sa traiti,sa infloriti
Adrei-lor si Andree-lor
Multa sanatate,multe bucurii si multe impliniri

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

nu am facut si nu vom face vaccinul antigripal...,ever...
am avut ocazia sa ascult "povestea vaccinului anti gripal" by Adeju..si m-am lamurit...
poate are chef si timp sa reia...,chiar am chef sa ma distrez putin,ce zici Deea...,de ziua ta,ne destinzi putin?

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ada de Bebinuta
Kann de leyla
Tudor de Shoshica

Pt toti ce poarta numele Andrei-Andrea

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

aaa,am uitat sa va spun...Dianocica este ok ,d la fel...,doar ca a cazut iar rablagitul de calculator...si asteapta sa-si revina...
va pupa cu drag

Fiti mai buni de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

LA MULTI ANI , ADA, KAAN SI TUDOR ! sa traiti sa fiti sanatosi sa va dea DD bine !!

pupici la Andreea si Andrei ! LA MULTI ANI !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

raspunsuri pe scurt la tema :
- io urmeaza sa fac antigripal - am primit de la serviciu si daca e moka ...... eu imi fac in fiecare an ;) ca de ma prinde gripa zaccccc o luna ! ( asa poate scap doar cu 15 zile ) . la bb stiu ca nu e recomandat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! Ada
LA MULTI ANI! Kann
LA MULTI ANI! Pt toti Andreii si Andreele
LA MULTI ANI! iedutei mele Andra
Vaccinul antigripal ... l-am facut eu si Andra de vreo 3 ani incoace si vreau sa nu am avut probleme deloc. Andrei ii mai dau si tratament pt. imunitate si chiar nu am avut probleme deloc cu ea.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI ADA !
LA MULTI ANI KAAN!
MULTA SANATATE,ISTETIME SI ZILE FERICITE!

LA MULTI ANI A_DEJULE,DIA SI TUTUROR ANDREILOR SI ANDRELELOR SI DERIVATELOR LOR!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DIANOCICA, am vb cu Oanacat si vrea sa se meet cu tine (voi) la Kidex. Daca mergi (mergeti) imi zici si mie ziua si ora? multumesc

RUXANDRA, cd-rom-ul e stricat, bubamara mi l-a "rezolvat". Asa ca momentan nu pot pune poze. Rabdarica...ca recupereaza marani....am plans azi cu lacrimi de crocodil....mi-e ciuda ca iar "mi-o trage" viatza....

cititzi in Evenimentul Zilei despre Miruna, un pui ce are nevoie de noi:
http://www.evz.ro

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput