LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Incep cu pupici pentru Luca-Andrei..... de dimineata s-a trezit plin de veselie, a si primit cadou de la dadaca..... diseara facem un chef in doi
LA MULTI ANI, Adei si lui KAAN (DOGUM GUNU KUTLU OLSUN) - sper ca am scris bine
LA MULTI ANI, tuturor Andreilor si Andreelor
Desiree, merci mult de informatii.... sint foarte folositoare
Asiza, bine ati revenit... abia astept sa va vad
Danita, ce emotionant.... ai baiat mare deja
Shoshika, AMR o luna pana la un an...
Ktrinel, pupici de Sf. Andrei; referitor la job: tentatia e mare, dar eu tot plec ; si eu ma intreb care va fi productivitatea daca in ianuarie vor da atatia bani.... stai linistita ca maririle de salariu sint pana in 10% (150% e doar ptr perioada asta); Julia e atat de frumoasa.. vreau si eu zapada
Monique, si eu sper sa ne vedem..... planuiam sa stau pana in 12 ian, dar daca imi iau atata concediu, poate raman fara job
Vaccin anti-gripal: nu mi-am facut niciodata si nici nu voi face; si cred ca nici Luca... inca mi-e teama sa nu revina alergiile mele ca eu am tras prea mult cu ele; eu nici medicamente nu iau
Ma duc sa ma fac ca muncesc; de cand cu vestea ca seful cel bun pleaca, cu munca intre sarbatori... inclusiv sambata si DUMINICA , s-a dus tot cheful
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ruxandra, dar lui Matei ii faci/i-ai facut? ca el e deja in colectivitate, nu?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

ruxandra, dar lui Matei ii faci/i-ai facut? ca el e deja in colectivitate, nu?

Lui Matei i-am facut in primul si al doilea an de gradinita. Cel putin in primul an a fost .. .. cred ca mi le-a cules pe toate. Al doilea an a fost o.k. Anul acesta nu i-am mai facut vaccinul.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dorsilia, multumesc de aprecieri!
Victoras e un mancacios si jumatate si da, arata mai mare decat este. (La ziua lui, la restaurant, era o fetita de 1 an si 4 luni, tare draguta, care venea mereu la bursucii mei. Victoras era cu jumatate de cap mai inalt decat ea si diferenta de greutate era pe masura).
El ar gusta orice, dar are si preferinte. Ieri, spre exemplu, n-a avut sa manance mai nimic, iar alaltaieri nu-l mai opream din mancat :).

Laura, ai intrebat ceva de ActHib? Scuze, dar n-am fost atenta. Daca te intereseaza, eu le-am facut copiilor (la toti 3) vaccinul asta si pot sa-ti dau detalii.

Ruxandra, baba :). Parca mi-l si imaginez pe Matei :).

Vaccin antigripal n-am facut si nici n-o sa facem (niciunul din familie).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ada de Bebinuta
Kaan de Leyla
Tudor de Shoshika

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!!!

Happy Anniversary pentru Andrei si Andreea!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ADA-NATALIA

KAAN-CRISTIAN
TUDOR-DAVID
TUTOR ANDREILOR-ANDREELOR
Cu dedicatie speciala si multi pupici baiatului meu ANDREI
Sa creasca mare ,sanatos,voios.
Va pupam

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani andrei si andree!!!sa traim, sa inflorim!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna dimineata la pranz!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!
Desiree, multumim pt urari!
Acs, si tie iti multumim! Aseara petreceam singura ca toata lumea dormea... Astazi e alta treaba. Va invitam la chef! Si mancare, si bautura. Tot ce doriti. Numai sa cereti...
Apropo, am slabit vreo 3 kile. Yupiiiiii!

La multi ani si celor care astazi implinesc un an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Da, Yagmur, amr... 30 de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Felicitari Shoshika! Si eu am slabit, dar nu cat as fi vrut, caci l-am sarbatorit pe Victorila :). Insa mai insist!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput