LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
marani spune:
ADA DE BEBINUTA
KANN DE LEYLA
tuturor celor care poarta numele de ANDREEA ori ANDREI!
Ajutati-o pe Sonia
desiree spune:
ADA
dianarus si celelalte fete care cititi..astept comentariile!
shoshika
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
lizzy spune:
ktrinel, am dat un pm!!!
poza asta imi place!
si ii trece roseata? asa e si marc, dar ramane un pic uscata pielea... tratam cu crema f grasa si s-a remediat partial...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
ruxandra_sb spune:
cu intarziere pt ieri:
Oana
Tudor
Dia, Danita sa va traiasca minunile!
si pt azi:
Ada de Bebinuta
Kaan de Leyla
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
pana nu uit, vreau sa fac eu niste invitatii acasa pt cei care vin la aniversarea lui marc. si nu prea stiu de unde niste modele. stiu ca e usor sa comanzi, dar vreau ceva personalizat si... gratis
sau ma rog, ieftin, ca am sa cumpar numai hartie groasa, de printat color le printez eu, sa fac un text dragutz si sa pun si o pozica a sarbatoritului. :-)
cine a mai facut? dbunny, cumva?
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
desiree spune:
TUDOR DAVID DE SHOSHIKA
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
acs spune:
Ada de bebinuta!
Kaan de leyla!
Sa cresteti sanatosi si fericiti fulguletilor! Sa petreceti excelent alaturi de cei dragi!
Si, bineinteles, pentru toti cei care-si sarbatoresc astazi onomastica:
Andreea si Andrei!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
ada si kaan !!!
felicitari mamicilor bebinuta si leyla !!!
acs spune:
Tudor de Shoshika!
Sa fii sanatos puiut! Si fericit alaturi de parintii tai si de toti cei dragi!
Shoshika, nu mai petrece singura, invita-ne si pe noi! :)
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Danita, frumos si emotionant ai mai povestit.
Roxanica.. putin respect te rog. Cum adica tanti Nina??? Doamna Nina!
Apropo de sange albastru.. greu e sa mai cresti vlastare boieresti.. Veneam cu boierii din parc si o doamna f in varsta si care mergea greu de tot ne-a solicitat sprijinul pt a traversa. Comentariile lui Matei dupa:
- o baba!
- Matei nu se spune "baba"; este nepoliticos sa vorbesti asa despre o doamna in varsta. Un gentlemen nu vorbeste asa.
- da colegii mei asa zic
.. si da-i da-i munca de lamurire cum nu este frumos sa-ti razi de oameni mai in varsta, ca oamenii sunt diferiti unii mai tineri, altii mai batrani, unii mai albi, altii mai inalti, mai negri, grasi sau fara picioare... ca se supara, blabla.
Ei si pe seara ne face baba nu numai pe mama, da si pe mine. Schimb foaia.. "da tu sti ce inseamna baba?" si-l iau cu "ceea ce spui tu nu este corect si logic, caci nici una dintre noi nu este f in varsta, lalala. Si eu stiu ca tu esti un baiat istet care judeca, lalala". A parut ca pricepe.. da mai strecoara, din cand in cand si asa ca si cum nu s-ar auzi, cate o "baba" .. asa ca sa ne testeze si provoace. Ma fac si eu ca nu aud..
Asiza, ce veste buna! Bolnavior, bolnavior dar tot arata beton Denis al tau. Ma bucur mult ca n-a fost prea stresat de spital.
Kikineata, uite o sa te mai inviorezi.
Bambo, am copiat reteta cu budinca de gris. Asta a fost partea usoara.. acu sa ma straduiesc s-o si prepar. Oricum suna tare bine.
Yagmur, felicitari pt marirea de salariu. Cu venirea la capitala.. iar cred ca se suprapunem cu plecarea noastra..
Dianarus si mie mi-a fost barbatul plecat 3 zile. Si eu l-am asteptat.. nema masa pusa; era oricum prea tarziu si doar nu poti dormi bine cu burta plina . Da cu patul extrem de cald.. fierbinte.
.. apropo Dandusa. Incepe numaratoarea inversa:
AMR 11 zile
Teutz , nu ca am facut o fapta buna. Sper sa avem cu totii de castigat... Matei ca are posibilitatea s-o observe si sa ne ajute s-o ingrijim, iar ea ca poate, poate o supravietui pan la primavara.. da mai e asa de mult..
Donia, atunci petrecere frumoasa in continuare alaturi de musafiri. Noi asteptam rabdatori.
De Dianocica ziceti ca-i la Timisoara, huhh ??
Marani, nu primim deloc poze de la botezul bubamarei??
tema cu vaccinul antigripal:
Nu, si nici nu vreau sa-i fac pana nu intra in colectivitate. Sper ca nici atunci sa nu fie cazul.. da vazand si facand.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!