LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura-m-am lamurit cum e cu vaccinul "act hib"
noi l-am facut e inclus in vaccinul Pentaxim ,voi ati facut schema de vaccinare gratuita de asta va recomadat sa-l faceti si pe asta
cred ca din cauza mersului nu mai doarme Dani si noi la fel am patit acum si-a revenit doarme de 2 ori pe zi cate 1-2 ore

Panaa-tinem pumnii sa nu aiba nimic iepurasa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by acs

Laura, eu le-am facut copiilor mei vaccinul asta, tot la recomandarea doctorului. Vaccinarea cu Act-Hib se face pentru a evita infectiile cauzate de Haemophilus influenzae tip b, printre care si meningita. Doctorita de familie spunea ca la noi in tara nu este necesar acest vaccin, pentru ca nu ar fi cazuri de meningita de acest tip. Dar noi am preferat sa mergem pe mana pediatrei.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

dupa cate stiam eu, infanrixul are si componenta asta, nu? o sa caut cutia sa ma uit

Mergi la inceput

ADA,
KAAN,
TUDOR

Mergi la inceput

azi am reusit sa-i dau Oanei mancare sfarmata cu furculita amestecata cu aia blenduita... si nu s-a mai scarbosit ca inainte... o fi din cauza ca are 1 an? si-o fi dat seama ca e cazul sa manance si ea bucatele? ...aaa, si i-am dat si paste, tnx adeju! au iesit bune, n-au fost cleioase... si mi s-a facut si mie pofta de paste, asa ca acum fac tagliatelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Intrebare off-topic: Cunoaste cineva ingineri agronomi? Suntem intr-o continua recrutare de agronomi care sa lucreze in vanzari. Castiguri super, traininguri, conditii bune, oriunde in tara. Poate dati sfoara printre prieteni. Multumesc.

Si tot din domeniul recrutarii, dar de data asta pentru bucuresteni: avem deschisa o pozitie de secretariat pentru part-time (4-6 h/zi), care va incepe in februarie. Poate fi si student in an terminal, la fel cum poate fi si baiat.(sau poate mamica interesata sa isi reia activitatea?)

Ma intorc , ca sa scriu si on-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, bine ca ati rezolvat problema cu drumul pana la aeroport...ca ma gandeam la tine si mi s-a facut frica cum, doamne iarta-ma, te incumeti sa mergi noaptea pe strazile unui oras necunoscut, sa iei mijloacele de transport in comun, o femeie frumoasa si gravida......Bine ca s-a rezolvat...
Bambo, tocmai am facut budinca aia, dar mi-a iesit cam tare...oare sa fi pus prea mult gris???...Sa vedem ce-o zice Denis cand i-o servesc!
Dbunny, da, in patul ala dormeam si eu, si Denis. Nu era pat de copil in salonul ala...cand dormeam era cum era, da' sa vezi cand era Denis treaz cum stateam planton acolo sa nu care cumva sa-mi pice in cap pe gresie...
Panaa, du-o la medic daca nu scade febra!!!

Mersi ca mi-ati raspuns la intrebarea cu impozitul pe chirie...am rezolvat-o...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Ada Natalia!
La multi ani Kann Cristian!

Ada, provine de la un vechi nume ebraic, „Adah” – ambele nume aparute in Vechiul Testament care insemnau „a impodobi, a orna, a infrumuseta”.
Natalia - provine de la expresia latina insemnand "cea nascuta la Craciun".

Cristian Desi creativ si original, purtatorul prenumelui Cristian este frustrat si are o fire emotiva si imprastiata. Independent, dar prietenos si generos, se dovedeste spontan, expresiv si vorbaret. In general, este binedispus, desi uneori se poate dovedi insensibil si sarcastic. Acest prenume ii confera creativitate si o latura artistica, inclinatii muzicale, iar originalitatea sa se poate regasi in tot ce face. Ii place sa se lase condus de impulsuri, actionand fara planuri sau pregatiri prealabile. Moralul ii creste direct proportional cu incurajarile si aprecierea celorlalti.
Kann - nume de origine germana, semnifica putere.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima, frumoasele mele!!!

La multi ani, ADA, KAAN !!!

La multi ani Andreilor si Andreelor!!!

Eu nu v-am parasit, Doamne pazeste , dar ne pregatim pt. marea sarbatoare de maine. Stiti voi ca v-am zis ca-l serbam pe David de 1 dec, cu catel, purcel, bunici, nasi.
Nasii, care sunt niste prieteni f f f buni din Brasov, au ramas inzapeziti pe la Turda, fratele meu acum urca Mesesul si ninge de mama focului...asa ca am emotii pentru ei.
Curatenia e gata, tortul comandat, masa la restaurant, asa ca mai am de umflat baloane si de amenajat camera.

Asiza, imi pare foarte bine ca v-ati intors acasa sanatosi. denis nu arata deloc ca un copilas bolnavior. Pupam manutza draga!!
Desiree, David al meu a fost asa, in toata perioada de greva nu a acceptat decat mancarica pe care o putea tine in manutza. Dar f.f.f putin, jumatate intindea pe manerele scaunului de masa, pantaloni, par, eu insa, insistam, ma amageam ca asa are macar ceva in burtica.
Sunt si eu interesata de meniuri de acest gen, pentru ca il incanta mult sa pape singur, din manuta lui.
Yagmur, clar, tanti Olimpia m-a convins, se vede ca e foarte de treaba si ca-l iubeste sincer pe Luchita. Iar Luca a crescut f.f. mult, e cuceritor de-a dreptul!
Danita, f emotionanta reactia lui Tudor la vederea iconitzei.

Hai ca va pup si daca mai am vreme mai intru! Paaaaa

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

aaa, da, stiam ca mai trebuie sa raspund cuiva.
Panaa, si David a facut febra dupa vaccinul de 1 an, pana la 38. Sanatate multa!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

....din pacate, febra anei scade dupa nurofen...dar vad ca revine.....este sub 38 dar ...o simt cum frige, este maraita, da semne de letargie.....
ce-i drept,luni am fost la controlul de 1 an si dr a zis ca ana are o "usoara" rinita....(a inceput sa planga cand am dezbracat-o pentru consult si a plans cu mucishiori....drept pt care i-a pus diagnosticul de usoara rinita...)..mi-a dat sa-i administrez timp de 5 zile :ospamox 3ml la 8h, bromhexim 5 pic de 3 ori pe zi si opthamesone 2 pic la 8h.....numa'ca eu nu i-am dat......decat opthamesone si bromhexin...ocazional....sotu'a sarit ca de ce nu fac cum mi-a zis dr.....acum nu stiu: MA INCADREZ LA IDIOT MOM? dar mucishorii erau ocazional.....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput