Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by kim222

Or fi medici care cistiga bine ..dar eu nu vreau sa traim din spaga ..am zis!

.....daca nu vreti asta este,dar sa stiti ca era traiul mai sanatos fare E-uri,ba o gaina de tzara,ba niste outze...o branzica buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iona da da..o cafeluta..niste tigari..sa fie la ei!Nu ca fac pe nebuna..dar eu nu as putea sa traiesc asa!Mai curind un cabinet particular si bani cu chitanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

poza cu o fetita cuminte si serioasa
http://family.webshots.com/photo/2766637240085069419PhqlsD

4+ & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru repede sa va pup, ca in ritmul in care scrieti nu mai poate omul sa respire si sa faca fata....gureselor.

Olivia noi mergem la gradinita particulara...dar aici cam toate fac cam acelasi lucru....adica, pana pe la 9 se aduna copiii, iau micul dejun la 8. La 9 incep sa faca ceva lectii...colorat, cantat, invatat litere, numere, zilele saptamanii. De fapt si coloratul e tot pe tema...1, 2,...or A, B...or same, different...etc.
Apoi la 11.30 au masa si la 12 somn pana la 2. Dupa nu mai stiu ca a mea o iau la 12. dar oricum nimic nou, ies afara, pana ceva...si se joaca.

hai ca nu mai am timp, revin pe seara cand ma lasa adeluta.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Andreea, pentru colici eu mai fac ceva. Ii pun in fiecare seara o sticla cu apa calda langa burtica. Si se pare ca ii face bine, in cele 2 seri in care nu i-am pus a dormit mai rau ca de obicei.

Si eu am vazut-o pe Andreea cantand, este o scumpa si imi place si miscarea scenica. Pe Maria nu am reusit sa o vad din cauza diverselor firewall-uri instalate de sotul meu

Olivia, nu spaga, cabinet particular. Pediatra la care mergem noi are cabinet particular, consultatia este 40 RON, nu are cine stie ce dotari (are aparatul cu care te uiti in ureche, ceea ce este totusi mult pentru Iasi), dar este o doctorita care iti inspira incredere. Si este super ocupata, abia reusesti sa faci o programare la ea.

Liliana, pozeeeee!

Si eu m-am gandit azi la Vrabiuta si mi s-a facut dor de pozele ei cu Lia pui. A, si am vazut-o pe Ianca cu tati ei in Click-ul de vineri, cica vor sa o duca la munte sa o invete sa schieze. Asa este Diana?

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea ai dreptate dar partial..ca sa ajungi sa ai cabinet particular (dincolo de sediu)trebuie sa supravietuiesti anilor de rezidentiat...cu un salariu de 6 milioane..si cum noi am fi doi...ar fi fabuloasa suma de 12 milioane..si voi stiti mai bine ca mine ca nu poti nu trai..ci supravietui, 3 persoane cu 12 milioane..Deci asa se pune problema . Daca as avea salariu de 1000 euro..as veni..ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pupam Stefania artista , o Moatza eleganta pt gradinita si o Gorodica ochioasa .
Noi raportam muci si tuse, ca prea era totul ok Traiasca ink o data cine a inventat batista bebelusului, eu chiar nu m-as descurca fara ea.
Haideti la semnat condica !!!
Burticile, cum sunteti ?
Papadieee - da un semn ca steti ok !
Polux - pfoai da` rapida esti ... lasa macar link cu poze
Sunt prin zona ... la fel de rupta de oboseala

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Eu nu am mult timp pentru poze si filme, ma ia si pe mine oboseala intr-un final.

Andreea multam pentru pontul cu sticla de apa calda, eu foloseam un prosop pe care il incingeam cu fierul si faceam cam multe ture bucatarie-dormitor ca se racea repede.

Parca au mai cedat colicii aia, doar ca acum e tare bleg, ori i-au recidivat mucii, ori e si el obosit.

Victor in schimb e in forma maxima.

Daria ai mare dreptate, traiasca cine-a inventat batista bebelusului, nu stiu ce faceam fara ea.

Kim, 1000 de euro zici? pai mai ai de asteptat, aici nici poveste sa se schimbe ceva, intai sa falimentam cateva spitale strategice, apoi sa vina initiativa privata, apoi patronii din medicina sa faca niste bani din privat platind medicii tineri cat se poate de prost si mai pe urma, cand n-o mai fi rost de intors deloc sa le dam si lor niste salarii cat de cat. E de tot rahatul. Daca vrei salariu ca lumea ia-ti rezidentiat pe anatomopatologie, aia sunt singurii care au salarii decente.

Mey dar pentru Mos Nicolae voi ce puneti in ghete la copii? ca eu m-am pregatit pentru craciun si uite ca m-a lovit si cu mos nicolae...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries - pupici lui Mirciulix sa treaca si colicii !

Si cum mai dormim o noapte si o zi, de MM Giulia va primi oo kinder, guma de mestecat (deh, mi-au stricat cupilu` cuminte) , poneiul mult ravnit dorit (ca din`asta cu bibe ink nu avem ) si Mamarutza Mushabelly si gataaa. Adik pardon, bota specifica pt copii "cuminti"

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
noi suntem in mutari...pe aici e tare depresant cu toate rafturile goale si peretii la fel. parca-s nitel nostalgica
nu am apucat sa vad poze si nici filmulete..sper sa recuperez dupa-amiaza.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput