Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutika si Clauclau, nimeni nu vrea sa ofenseze pe nimeni (eu cel putin nu vreau asta), mai ales sa iste polemici, nu a vorbit nimeni de ofense, despre ce scrieti voi acolo?

Eu incercam sa dau un ton mai optimist acestor incurajari. Era un mod de a lansa un indemn , nu era dojenitor sau mai stiu eu cum ca sa va aduca vreun neajuns. Eu am presupus ca va citi si Naty mesajele si ca un ton mai saltaret i-ar fi mai de ajutor. Bineinteles ca fiecare e liber sa se exprime cum doreste . Si eu la fel .

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata, Giani, opriti-va din cantat, ca m-am simtit si m-am pus pe scris :) multumim de imbold.

La multi ani de sfantul Andrei cui se incadreaza!

Am dat cu sms de incurajare in Naty. Draga de ea, sa dea Domnu sa iasa din cosmarul asta repede!

un apasat la livi, randunelul ingnorat! Nu e cu intentie, crede-ne...
Oana, tin pumnii pt data viitoare sa fuga dragonul rosu (CM) departe de tine. Si asta din motive de sarcina, nu altele!
Kya, zici ca a aparut CD2 din superbebe?? mmmm abia astept sa il iau si eu.
Mai, tu canti la pian?? Adica chiar posezi unu?
Mihutza sper ca ati dovedit inventarul ala!
Pucca, na ca m-ai facut sa reascult Chilian :) dlaguuutz
Marina, din pdv meu , numele Adrian intra la sfintii Adrian si Natalia de pe 4 Septembrie, sau pe acolo... Deci oricum ai lua-o, esti o mami buna.
Eu nu stiu de care CD vorbesti
Mary, petrecere frumoasa maine! Iti doresc sa ajungi la ziua in care vei adauga un zero la acel 4.
Olgutz, si eu cu dor!
Papaciosule, mama da tu salate, cruditati, fructe, mananci? ca stii ca si astea regleaza si pofta de mancare, si tranzitul.
Ia zi, a functionat saculetul cu sare calda pe mijloc?
Sa stii ca eu tot fara epidurala vreau! Chiar sunt curioasa cat de tare poa sa ma doara!
Si eu tocmai am facut icre bun si imi astept Omul sa mai iesim odata in parc :)
Bubu, te rog, nu raci! :) si pe mine m-a luat ieri o racala vijelioasa, deodata, da am luat masuri repede si vad ca m-am trezit alt om.
Spune-mi, te rog, tu ai digitalul de la UPC sau care? Ca din ianuarie vrem sa trecem si noi pe digital, da tu vad ca nu-l vorbesti de bine...
Simonette, si eu urmaresc nasterile de pe zone. Si sunt bucuroasa ca ieri a vazut si randunoiul un episod, in care una nastea natural, ca la carte, adica cu tzipete, nervi, si alte alea. A fost impresionat.

ma inscriu si eu celor care au visat ciudat noaptea trecuta. Cica am fost trimisa sa las un pachet la etajul "minus 25" al blocului unde am copilarit care avea oficial numai "minus 2" etaje. Daca ma vedeati cum munceam si cum ma strecuram sa mai cuceresc inca un etaj, ca nu erau scari, imi sapam/cautam singura! totul negru, vascos si cu aer greu! Dar misiunea a fost indeplinita! Bine, visul a fost f lung, presarat cu diverse personaje. L-am lasat masca pe randunoi cand i-am povestit, ca el a citit mult despre simbolistica si despre treptele subconstientului.
Pup! un weekend minunat!

Si "La multi ani!" pt maine!

sovi 19+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sa stiti ca sunt aici dar nu stiu ce am ca imi lipseste elanul de a scrie!
Am trimis si eu un sms de incurajare lui Naty si sper din suflet sa o ajute!!! Natyyyy!!!!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, plec si eu acasica, mi-a ajuns pe ziua de azi si pe saptamana asta.

Va pup si sa aveti o seara super frumoasa. A inceput weekend-ul!! Yuhuuuuu!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ati vazut cum isi vorbesc matzele astea?! Ma topesc dupa ele! Parca aia din dreapta o roaga pe cealalta sa o purice, si cealalta ii zice cum n-ar avea ea chef :)))
http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature=related

sovi 19+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi, ce dulci sunt pisicile aleaaaa ...mie imi sunt dragi tare pisicile...cateii nu-mi sunt dragi, ca musca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce pisici frumoase

18+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Salut stolul!

Nu am terminat de citit din urma, revin cand sunt la zi cu toate stirile! M-am intors, suntem f. bine!

Vreau doar sa-i transmit lui Naty gandurile mele bune si urari de sanatate maxima! Sa de-a domnul sa fie cat mai scurt "concediul" tau in spital...dar ia te rog frumos partea buna a lucrurilor! Esti pe maini bune...fatza ta e in siguranta acolo, sub supraveghere medicala. spune-ti ca toate aceste eforturi si toate aceste clipe de disperare...fetita ta dulce le va rasplati cu varf si indesat. am avut si eu pb la prima sarcina, am mai povestit, fiecare gram in plus pt. Seb valora toate minutele petrecute cu o perfuzie in vena si toate orele petrecute in pat.
Stiu suna a sablon...insa capul sus, esti o luptatoare si fetita ta stie asta! TOT CE FACI ESTE PT. PRINTESA TA!

PS. Daca cineva se indura de mine si-mi trimite nr. de tel a lui Naty o "lovesc" si eu cu un SMS

- ici tuturor si chiar si la Iasi.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDREE, DA FITI FERICITI SI SANATOSI!!

SOVI, supertari pisicutele, m-au topit, le iubesc rau de tot!!!

ELA, nu stiu ce s-a intamplat cu pozele, cred ca erau prea mari si nu mi l-a luat, mai incerc o data.

livi +26 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Delphinashule, te-ai mai indurat sa apari si pe la noi? Nu ne spui si noua care mai e viatza ta? Pana una-alta, ma bucur sa te vad pe crengutza, te si te

BB2

Mergi la inceput