Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mary, tocmai ca doctorii ( atat ginecoloaga ei, cat si doi ecografisti ) au vazut colul deschis, de aceea a si fost internata...Nici pe departe vorba de vreo eroare medicala in cazul ei!

Nicoleta !!!

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Olgutzika, am inteles. dar se poate intampla sa ai colul inchis si apoi deschis ? scuzati-mi intrebarea, dar eu sunt la prima sarcina si habar nu am.

http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png

maryb 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, te-ai hotarat pana la urma cum faci sambata? Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.

Si NU , nu-i plangem de mila lui Naty, suntem alaturi de ea!

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Serios, mie mi se parea ca prea o compatimiti. Eu sincer as pica si mai mult in butoi daca as vedea ca cineva ma tot caineaza.

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty- CURAJ MULT MULT CURAJ....GANDESTE-TE NUMAI SI NUMAI LA IULIA....TE INTELEG PERFECT PRIN CE TRECI SI EU AM TRAIT MOMENTELE ASTEA ...DAR AU TRECUT SI ACUM TOTUL E BINE..AM REUSIT SA TREC PESTE MOMENTELE GRELE,PESTE VIZITELE MEDICILOR SI ALE'MUSAFIRILOR' CARE APAREAU EXACT CAND VROIAI SA PUI GEANA PE GEANA....DUMNEZEU O SA-TI DEA PUTERE SI RABDARE ...PENTRU CA O SA FII O MAMICA FERICITA SI RASPLATITA CU FETITZA TA IULIA...

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput

Mary, din pacate, da, se poate intampla...De ex, este motivul pentru care trebuie tratati toti crocobaurii care Doamne-fereste apar in examenele de secretie sau in culturile de col. Infectiile de genul asta pot duce la deschideri ale colului. Nu e asta singurul motiv, altul poate fi efortul prelungit ( ai grija deci ), sau infectiile urinare...Este unul din parametrii atent urmariti in sarcina: lungimea colului!!! E important sa fie lung ( e o discutie si asta cu lungimea )si inchis ( sau continent, cum spunea Kya ).

Clau, nu mai vin sambata, ca va fi teroare cu traficul in conditiile in care e Kisseleful inchis...Ii spusesem si lu' Naty ca o vizitez, dar aman. E drept ca am cum sa ocolesc, dar mi-e frica rau de eventuala aglomeratie. Am hotarat sa ii vad la BabyExpo ! Multam oricum!!!!

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Olgutz, asa e, o sa fie mare nebunie in weekend...Si oricum la Baby Expo gasesti tot ce-ti doresti. Cred ca abia astepti sa faci cumparaturi pentru bebe Ioana!

CLAU 26 + cu Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Olgutzika, merci scumpa de raspunsuri si mai ales de sfaturi.
oricum voi intreba si dr. ce trebuie evitat.

http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png

maryb 4+

Mergi la inceput

Nicoleta, si compasiunea este un sentiment..si nu unul chiar atat de ofensator. Sunt convinsa ca toata lumea isi doreste sa o incurajeze pe Naty, si fiecare gaseste felul propriu de a-si exprima simtamintele. Si fereasca sfantul sa fim in vreo situatie delicata, de orice gen, nu stim in ce isi poate gasi radacinile increderea si optimismul nostru.

In plus, sa fiti convinse ca Naty apreciaza toate cuvintele voastre. Nu cred ca e locul si momentul pentru polemici, eu una doar am rugat ( si nu trebuie sa se simta nimeni obligat in vreun fel ) sa scrieti cateva mesaje pentru ea ( aici - i le-am relatat eu, cel putin o parte dintre ele sau pe telefonul mobil )! Daca am trezit monstri, imi cer scuze .

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Olgutz, nici ca puteai sa zici mai bine! De-aia nici nu raspund mesajului Nicoletei ca nu vreau sa isc nici-un fel de polemica. Sper ca toate randunicile sa inteleaga asta si sa nu continuam discutia asta. Fiecare scrie exact ceea ce simte aici pentru Naty, asa mi se pare firesc.

CLAU 26 + cu Rebecca

Mergi la inceput