Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
ALARMAAA!!!!
Naty a dat-o in deprimare! Sariti, va rog, pe ea cu mesajele de imbarbatare, ca nu se mai poate
! Serios acum, sta in patul ala de doua saptamani, e intepata la sase ore, nu se intrevede ziua in care va pleca acasa...ii inteleg perfect deprimarea de azi !!! Insa noi putem fi alaturi de ea!!! Asa ca: STOL, ZBOR DE SUSTINERE PENTRU RANDUNICA NATY!!!!! Tare e trista mititica....
Olga
26+ cu
Ioana
clauclau spune:
Naty, capul sussssssssssssss! Sigur cat de curand o sa-ti dea drumul acasa la tine si o sa stai in patucul tau la caldurica. Hai ca nu mai tine mult. Sti ca suntem aici alaturi de tine si ne gandim zilnic la Naty noastra draga. 
Hai , incearca sa zambesti si sa fii din nou optimista. Acus' se termina perioada asta grea pentru tine si totul va fi frumos si senin pe strada ta!
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
kitzy spune:
Sovi am crezut c-ai uitat de mine 
Si eu tot de la 16 sapt am simtit ceva subtil cu pauze de cateva zile, alaltaieri a fost foarte agitat, mai toata ziua si-a semnalat prezenta si ieri si azi pauza iarasi. Sotzul l-a simtit o data, dar nu tare. Astept ziua cand o sa-mi dea suturi in toata regula.
Naty capul sus ca toate venim gramada pe tine, sa vedem atunci ce-o sa te faci![]()
19+ cu posibil 
Olgutzika spune:
Raspunsul lui Naty, dupa ce i-am trimis mesajele prompte de la Clau si Kitzy (
): "Va multumesc tuturor inca o data!Si nu stiu daca a ajuns mesajul meu de LA MULTI ANII pt. Mami_papa si Gudinde!"
Care ii puteti trimite direct ei mesaje pe mobil, sunt convinsa ca sunt mai mult ca niciodata bine primite!!! Si fragment din primul mesaj de la ea, care m-a ingrijorat: " Sunt extrem de deprimata, nu mai rezist mult, as dormi mereu, dar nici asta nu pot ca ma trezesc dr, vizitatori, asistente"....
Olga
26+ cu
Ioana
clauclau spune:
Offff, imi pare asa de rau de Naty!
. Draga mea, incearca sa fii tare si sa iesi din starea asta de deprimare pentru bebe Iulia. O sa uiti toata aceasta perioada cand o sa o ai in brate pe printesa Iulia si cand o sa te priveasca cu ochii plini de dragoste. O sa-ti zici ca a meritat totul! Imi pare rau, sunt alaturi de tine cu sufletul. 
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
maryb spune:
ursuleata, merci mami de urari. am vzut si eu ca tickerul meu arata aiurea, dar asa mi l-a facut....o sa mai incerc alta data sa-l schimb sa vad poate mi-l face corect.
kya, nu mi-am facut beta HCG. Si apropos de poza de la eco, poate imi da si mie miercuri ca ma duc la cabinetul particular al dr.
fetelor, dar ce a patit naty, colega voastra de odisee ? cine poate sa-mi spuna in cateva cuvinte...multumesc anticipat.
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
pucca spune:
Natysa stii ca suntem langa tine in aceasta perioada grea, pe care trebuie sa o depasesti. Gandeste-te ca trebuie sa fii puternica si sa lupti pentru sufletelul inocent pe care il porti in pantece. Fii tare pentru ea!
+22,
Bianca Maria
kitzy spune:
Maryb Naty a avut colul deschis si contractii si-a trebuit s-o interneze. Am inteles ca o sa-i faca cerclaj. Saracutza de ea, nu doresc nici la cel mai rau dusman sa treaca prin asa ceva.
19+ cu posibil 
maryb spune:
kitzy, merci pentru raspuns.
imi pare tare rau de naty, intradevar nu e de dorit nimanui asa ceva dar oare dr. nu ar fi trebuit sa vada ca are colul deschis ?
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
Nicoleta spune:
Mai fetelor, Naty are nevoie de incurajari, nu de compatimiri!
Naty, curaj, cu siguranta esti pe calea cea buna, colul e inchis... fii curajoasa si increzatoare si totul va fi bine! Stii doar ca toate lucrurile bune se obtin cu ceva sacrificii! Bebele tau se bazeaza pe tine, sunt sigura ca nu va trebui sa mai stai mult timp in spital!
Stol, va urez un sfarsit de saptamana superb!
Nicoleta
19 plus
si Stefan (27.01.2003)