Timisoara, Impreuna...la Party ( 66)
Raspunsuri - Pagina 20
Doris-Alina spune:
Va doresc ca Mos Nicolae sa va implineasca o parte din vise, pe celelalte sa vi le implineasca Mos Craciun...
Copilasii Timisoarei?
V-ati lustruit ghetutele?
Atunci somn usor si maine sa gasiti in ghete cele mai frumoase daruri, multa dragoste de la parintii vostri si o zi minunata!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
in ghetute se pot pune si dorinte? vreau sa fiu si eu copil seara asta!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
anda spune:
da, daaa, pune si dorinte mariuco, ca si eu am indesat citeva 
stiu eu un mos de treaba, si vine sigur, vb eu cu el...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Ca sa vezi! Si eu ma gandeam sa imi spal bocancioii si sa imi pun o dorinta?
Oare o sa fie valabila?
Emma a fost suuper incantata de matza cumparata ... nici nu va pot descrie ca iar ma apuca 
danitino Spiridusa ta e perloasa sefa. Bey , dar de unde le scoate 
katik a fost azi pe aici ca parca nu am vazut-o
Va
acesc pe toate si ne vedem maine.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
deya spune:
La mine nu vine mosu....mi dor sa fiu acasa....sa vina moshu si la mine....nici weeknedu asta nu cred ca apuc...nu credeam vreodata ca imi dau lacrimile ca la mine nu vine mosu...
va pup
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Inca e prea devreme sa va intreb ca va adus Mos Nicolae dar nu e prea tarziu sa va doresc un Mos plin de bucurii si impliniri.
Deya, nu fii trista, pune-ti o dorinta, sigur se va implinii.
Silvana si Spidermanu Paul
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Buna dimineata ...
Normal ca iar am insomnii
...iaca de la 3 stau pe net...
si beau o cafea...daca stiti sau aveti idee ce sa iau sa dorm si eu ca tot omu normal, sa-mi spuneti si mie...ca daca nu o sa ma vedeti pe strada mumie...
Ok, la mine a venit Mosu, am gasit in gheata un cd cu Buddha Bar VII,pe care mi l-am dorit, o nuieslusha, si un parfum J'Adore.
Sper sa gasiti si voi in ghete tot ce v-ati dorit...
Astept sa se trezeasca printesa, care a adormit cu o mie de ganduri si tot atatea intrebari...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Silva, ti-am dat buzz pe ms...
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Subiect inchis...
Va astept la cafea ...aici
POZE CU NOI