Timisoara, Impreuna...la Party ( 66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza buna!
m-am trezit si eu cu o durere de cap de numa...am bagat un ketonal si o vitamina, poate mi se mai descreteste fruntea...Doris o fi de la vinul tau?!
hai sa vin in schimb cu o veste buna de pe frontul din Ardeal...am vorbit cu mama'mea aseara, se simte bine dupa gimnastica medicala, fata care merge e grozava, zice ca trage de ea de numa...
in plus, incepem sa facem economie la pampersi, ceea ce e cum sa si zic...aproape nici nu-mi vine sa cred!
te pomeni ca in ianuarie o aduc buna de maritis acasa...
Doamne Ajuta numai de vesti bune azi de la toata lumea!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Super vesti Maria!!!
Ma bucur...

Vreau vesti bune si de la Aida...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata tuturor!!! Frumoasa zi, merci de cafeluta...

Mariaa da de la ce doare capul? Sa fie de la schimbarea vremii? Sau ce vin ati baut voi, tu cu Doris si mai ales cand? Ia, la raport! Cat despre vestile din Ardeal cahiar sunt grozave. Ma bucur din suflet pentru tine si poate tabloul al zugravit de Doris nu e ceva ce sa tina de un viitor prea indepartat.

Doris stii cum e ... doctor bun si baba tanara , pe toate drumurile, si inca babe care arata beton chiar am mai vazut. Singurul lucru care imi trece prin minte e un homeopat, prietena mea avea probleme cu parul la un moment dat si a fost incantata de cum a rezolvat-o. M-a dus si pe mine la dr. respectiva dar eu recunosc sincer ca nu am avut rabdare de ceaiurile si bilutzele ei, dar daca te intereseaza dat nr tel pe PM...

Ana deschis cabinetul? Vezi ca ti-am scris ceva de un morcovel cu rezolvare doar la tine

Anda eu m-am convins demult ca animalul cautat pare sa dispara de pe rafturi... am patit-o de zei de ori, ce ma trimitea spiridusul sa aduc aia nu gaseam... caut si eu...

Aida, da-ne vesti ca stam cu pumnii stransi. Ma gandesc mereu la voi, poate reusesc sa transmit energie pozitiva...

Katik cum e la voi, nasucurile, gatul, smarcocelile?

Silva fusul orar bata-l vina, doar de Anul Nou poate bem cafeluta deodata, tu aia de culcare noi pe aia dimineata. Sau invers?

Laurelu, Lormi, Deya o zi frumoasa va doresc...

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Aida, am citit la subiectul lui Emma, deci totusi plecati in HU?
Vineri?
tradu-ne si noua ce este CT...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Na, fetele, eu plec, ne auzim diseara, aveti capitol nou,aici

Sa aveti o zi buna...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor...eu am facut pe Mos Nicolae azi si am agat cercetare pentru Alex,pe net...asa ca a fost si inca este o zi plina.
Va pup si va doresc un Mos Nicolae plin de surprize si bucurie!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana...beton scrisoarea lui Paul...mi-a placut multCata sinceritate!!!Bravo,pupam copilutu destept!
Dano,ce-i fata cu tine?N-am nika primit in cabinet si e deschis,cum nu?
Aida....ce-i cu Ema?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

gata, m-am parcat...
asteptam impresii de la cupilasi de la primirea cadourilor!
Aida, baga nasu aici si zi-ne ceva de Emma, cum a fost azi?! Ghiorshon !

bei, pe mine m-a durut azi toata ziua dibla. nu cred ca-i de la vreme, mai de graba de la material sau n-o fi fost curat vinul ala.
Dana, paharul cu vin l-am dat pe gat aseara in fata monitorului numai ca sa nu zic ca beau singura ca betivii, am invitat-o virtual si pe Dorisake

hai va pup si desteptareaaaaa !!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria pai depinde si cat vin ai baut

Cat despre impresii, eu stau cu frica. Am scris impreuna cu Spiridusul scrisoarea pt Mos Nicolae si acolo, dupa ponei cu aripi, carioci, ciocolata a inceput sa insire ceea ce eu am crezut ca-s fantezii de-ale ei: o panseluta de ziceam (adica nu adevarata), o paturica rosie, etc. Si azi cand stateam eu mai mandra de mine ca am cadourile luate ma intreaba "da oare paturica imi aduce?" Io m-am imprastiat, am plecat la cautat paturica, logic ca nu am gasit. Acu a scos-o buni la o plimbare si noi i-am pus in pantofiori - a pregatit 2 perechi, sa fie sigura ca incap cadourile.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

bei, nu rastalmaci anume am scris...un pahar!
faine senzatii de spiridush...asteptam si altele !!

Mergi la inceput