FIV 150

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ella28 - au fost ceva probleme ... noi inainte de bio de diagnostic (prima) am tinut-o cu naturiste, sport, etc
Insa cand am vazut ca sunt acolo, i-am luat de buni si sotul meu nu a mai luat nimic; si era nevoie, pt ca fusese o interventie acolo si aveau nevoie a se refaca...
Asa incat la biopsia aceasta nu a mai gasit nici un spermatozoid mobil si erau toti forme anormale , etc; la precedenta erau vioi si de buna calitate pentru ... situatia lor.
Si eu am avut un endometru mititel (daca stiam dinainte sa ma caut poate faceam si eu niste natursite) si in fine ...de fapt cred ca problema vine de la faptul ca embrionasii mei draguti au fost asa slabi saracii si nu au rezistat

Dar ne punem pe tratamente si la anul vom avea cu totul alt rezultat, sunt absolut sigura de asta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

pisix imi pare rau.urmatorul sa fie cu noroc.dar cred ca si eu te urmez ca nici eu nu am nici un simptom,nici o durere de burta nimic.da mai astept pana miercuri.

xrysya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Of Pisix N-am cuvinte....imi place insa atitudinea ta hotarata,ambitioasa!2008 trebuie sa fie anul norocos si pentru noi cele care anul acesta am avut ghinion!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Pisix imi pare rau,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca eu am lasat liber si cred ca au completat ei sau e inca locul liber
Pisix cuvintele sunt de prisos dar 2008 trebuie sa fie cu noroc pt. tine ,pt. mine si pt. toate fetele care nu au resit anul acesta.
Le asteptam pe celelalte fete cu vesti mai bune.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Va invit la capitolul FIV151

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, imi pare tare rau ca nu ai reusit din prima. Sper sa mai gasiti gigei pentru runda 2. Sotului meu i s-a propus punctia testiculara dar cu rezerva ca dupa punctie s-ar putea sa-i dispara si amaratii care ii are.
Ancuta, scrie acolo 20 embrioni sa vedem de unde-i scoate. Si mai scrie-le ca nu-i vrei deodata transferati ci pe rand.

Mergi la inceput