FIV 150

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Haideti fetelor , va asteptam cu vesti bune, Doamne ajuta.
Kora, eu am ajuns la Marinescu prin Cocei,care mie mi se pare o super de treaba dr si un om minunat. Pe mine ma ajutat mult ( ea) si dupa ce am ramas gravi , cu toate ca nu mai avea nici o treaba cu mine, doar isi terminase treaba.
Avalon, Puyrami si Pisix, , va tin pumnii strinsi
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ella 72 sotul tau este azoo? De ce ai fost surprinsa de faptul ca ti-au spus de biopsie? Al meu la prima spermograma a iesit cu OATS f. severa, a doua cu azoo dar facuta la 10 zile de prima. Prima am facut-o la Dacia Medical Centre cu doctorul Bucur, a doua la Giulesti cu Moisa care e recunoscuta ca o "intransigenta" in cazul spermogramelor. Deci eu cred ca are ceva gigei ciufuluti, macar de-am avea pentru ICSI, mai mult nici macar nu indraznesc sa sper.
Da, voi da raportul maine si va voi tine pumnii miercuri si tie si Ancai. Biopsia cu cine ai programat-o? La mine va fi dr. Bucur. Si nu e cazul sa fii demoralizata, asta e! Atata timp cat exista o sansa sa avem copilul nostru , voi lupta pentru asta! Ai grija de al tau barbat, sa stii ca moralul lor e mai jos decat al nostru. A urmat vreun tratament de imbunatatire a spermogramei? Am meu s-a imprietenit cu BU, zinc, acid folic, apilarnil, vit c de vreo 3 luni incoace. Sa vedem ce rezultate avem dupa cate a inghitit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

xrysia din cate mi-a amintesc ele trebuiau sa faca pe 4 decembrie,dar nu-i nici-o problema ca-l fac azi,
asa ca poti incerca si tu si sa dea d-zeu sa fie pozitiv.
Kora sau Zouzu cine va deschide noul capitol treuie sa fie cu multe
haideti fetelor cu vestile bune

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Tocmai am vb cu Cocei si mi-a spus ca dupa 4 luni pot incerca niste inseminari,asta vrem noi in a doua faza. Prima faza ar fii natural, oricum altceva nu avem ce face, apoi daca nu iese nici cu vreo 3 inseminari, vom face din nou FIV, ar fii al 4-lea. Nu stiu exact unde, vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Ella 28 sotul meu nu a fost niciodata cu azoo...a fost numai cu OATS , a fost operat si de varicocel prin martie ...si tot degeaba...a facut si un test de migratie si dr.cocei i-a zis ca avem indicatie :ICSI....deci ...aveam sperante pentru ICSI, nicidecum biopsie.
Si n-am programat nicio biopsie cu niciun medic urolog pentru ca nu ne-a zis sa facem asta....ne-a spus doar ca in caz de biopsie (daca nu se geseste niciun ) in proba de dimineata ) va veni un urolog sa faca biopsia. Atat si nimic mai mult ....
Sa inteleg ca nici la tine nu e 100% caz de biopsie ? Doamne ajuta !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ma uit acum pe consimtamantul pe care trebuie sa-l completez si vad ca scrie "transferul in uter a unui numarr....embrioni".
Ce sa scriu eu daca inca nu stiu cati am?
Sa scriu cam cati as vrea? maximum?

Medamaya

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor eu sau Zouzou deschidem cu placere capitole,dar poate mai doreste si altcineva sa o faca,haideti ,curaj!Cine se ofera?

Medamaya multumesc pentru informatii,ma bucur tare mult ca ati facut un plan de bataie.Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Ella 72 eu zic ca nu e 100% caz de biopsie. Hai bafta, nu e cazul sa te stresezi tu , oricum nu putem face nimic! Cum stai cu foliculii, sper sincer ca ai mai multi decat mine
Anca si eu ma delectez cu hartoagele, eu nu voi completa nimic acolo, intreb maine ce si cum, mai bine asa decat sa gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ca sa inchei in glorie acest capitol ghinionist, va anunt si valorile mele :
bhcg = 0,1

La anul in iunie o vom lua de la capat, cu mai multe cunostinte, cu mai mult entuziasm si ...mai mute sanse: deja ne cresc la 33%, nu ?

Astept cu interes rezultatele lui piramy, xrysya, Avalon.

Mergi la inceput

Pisixeram atat de convinsa ca vei reusi! Sunt tare trista, iti tin pumnii sa va fie bine si la vara asteptam finalul dorit!

Mergi la inceput