Azoospermie - cap 11 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

AVALON, 29 ani are dar nu a ramas niciodata. Mie mi s-a parut ciudat ca i-a pus diagnosticul de endometrioza in urma unei histeroscopii cand de fapt tb sa-i mai faca laparoscopie. Sotul ei avea oligoastenospermie 15 mil si i-a dat sa faca pregnil de unde am dedus ca avea FSH mic. Deci amandoi au facut tratam.
Sa stii ca mie mi-a spus o bioloaga ca Royal Gelly asta e bun si la barbati impreuna cu Multi Maca iar eu i-am spus ca stiam ca e estrogenic si cum sa fie rec barbatilor. Cica nu e adevarat .

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

De aia te-am intrebat de varsta, vezi... a avut mare noroc ca a ramas, mai ales ca presupunand ca diagnosticul de endometrioza a fost corect ar fi trebuite curatate leziunile laparoscopic si apoi urmat tratamentul cu diphereline, si cu atat mai mult ca si la sot erau probleme... dar varsta a fost in favoarea ei, e posibil sa fi avut o forma mai usoara de endo si diphereline sa-i fi stopat evolutia iar tratamentul sotului sa fi fost cel corect... mie imi pare tare rau acum ca m-am apucat asa tarziu de facut copii, dupa 30 ani, tare rau imi pare acum dar nu mai pot da timpul inapoi...

Mergi la inceput

Iti raspund eu ca Nusyc cred ca nu baga capul pe aici din cauza de Piticot. Chistul a crescut si mai mult dupa dipherelin si a fost nevoita sa intrerupa proceduta FIV. I-a dat dr din Ct duphaston si a mai luat si ea extract de coacaz si zmeur dar CM-ul i-a venit f greu chiar dc luase duphastonul. Chistul si-a schimbat structura dupa duphaston si nu mai parea endometriozic. Cica sunt chisturi care cresc in lipsa de progesteronului (asta a aflat Nusy de pe net).

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon: in primul rand, ameteala ta mie imi "suna" tare bineeeeee! Si combinata si cu pofta mare de mancare.... Nu zic mai mult...

In al doilea rand,sa-ti spun de chist...nu numai ca nu scadea sub diphereline,ci CRESTEA ! Avea structura de chist endometriozic (cica cu doua straturi,nu stiu cum,dar urat) si ma pastea o maaaare laparoscopie.Ajunsese la 5 cm de la 1.85 in mai putin de doua luni.Urma sa astept sa vina menstruatia si sa fac din nou eco..si,daca nu dadea nici cel mai mic semn de scadere..ma astepta laparo.Numai ca eu..m-am apucat de tincturi(celebrele zmeur si coacaz) plus supozitoare cu carpicon...Menstruatia tot nu venea,desi imi daduse 6 zile de duphaston,trecusera 2 saptamani si nimic...asa ca m-am prezentat la o eco de urgenta,sa vedem ce face chistul meu de 5 cm...surpriza.. scazuuuse! de la 5 cm la 3.78 cm.Si isi schimbase si structura,nu mai era urat,drept pt.care dr.de la C-ta( pe care,intamplator,Dracea il cunoaste si mi-a zis sa merg pe mana lui)mi-a zis ca nu e endometriozic, ca nu mai trebuie laparoscopie si ca la urmatorul ciclu pot face FIV ca sigur dispare cand imi va veni.Mi-a mai spus(la intrebarea mea) ca probabil a fost un chist facut pe fondul lipsei de progesteron(citisem chestia asta pe net).

Acum,ca mi-a venit si oricum nu mai am timp sa fac FIV acest an, ma duc sambata la eco din nou la C-ta,pentru linistea mea,sa vad daca am scapat de el...pentru ca pe 10 ianuarie sunt prg.la Dracea sa incep FIV-ul si vreau sa merg fara emotii la ea ca ar mai putea fi ceva acolo.

Pisule: si tu mai ai putin si sa dea Dumnezeu ca marti sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta si a sotului tau ,de pana acum.

Mikishor: asa e,ieri am defilat cu aspiratorul..cu masina de spalat...cu aragazul...te pupic si eu dulce!

Fetelor,imi place la nebunie ca au inceput astia la TV sa dea stiri despre sarbatori!!!!! Am vazut in seara asta numai brazi impodobiti,targuri de cadouri,patinoare,oferte de revelion,pensiuni,partii,zapada..zapada!!!!Imi place!!!!!! Abia astept sa vina sarbatorile!

Edit: heei,Mikishor mi-ai luat-o inainte...o fi Piticot tare...dar nici eu nu ma las si tot bag capul pe aici.Ai scris in timp ce scriam si eu..hihihi!
Nusy

Mergi la inceput

Da, incepe orasul sa se animeze, beculete colorate lumineaza peste tot si incepe febra cumparaturilor, doar e luna cadourilor, nu? Noi plecam de revelion cateva zile cu niste prieteni la o pensiune si cred ca vom gasi zapada... abia astept!
Nusy, ce bine ca nu era endometriozic si ai scapat de laparoscopie! O sa ai un an mai bun, 2008, eu asa iti doresc, un an care sa-ti aduca bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ce bine,Avalon, ca plecati la munte!!! Suuper! Avem si noi o oferta ,dar tocmai in judetul Alba,la o vila,cu niste prieteni...si e prea departe,fac doua zile numai pe drum(dus-intors)...asa ca am renuntat.Plus ca nu am cu cine sa-l las pe motanicul meu atatea zile(asta-vara,cand am fost in concediu,am disperat-o pe mama...venea de doua ori pe zi sa-i dea de mancare,sa-l scoata afara...nu mai pot s-o disper si de revelion).Oricum,multumesc de urari si sper din suflet sa faceti Revelionul cu un/doi "invitati" in plus(din burtica).

Nusy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SoriLea

Cine imi poate spune si mie care sunt preturile (la Giulesti cu dr Dracea),pentru FIV,ICSI,etc.Am auzi ca preturile sunt ff mari,iar eu daca nu voi avea alta sansa,nu stiu da imi voi permite sa fac asa ceva.Voi ramane cu un gust amar,ce am iubit mai mult pe lume,nu pot sa am ,COPII.Dar asta e viata,VIATA-I DURA .-ici pt toate fetele aspirante la puiuti.

La Giulesti costa 1400 eur (indiferent dc faci cu ICSI sau nu). Biopsia testiculara stiu ca nu se plateste dc este facuta odata cu FIV-ul. Pe langa cei 1400 eur tb sa mai ai banuti pt tratam de stimulare .
Tb sa-ti faci anal Toxoplazmoza sa vezi dc esti infectata. Oricum cand ajungi la Dracea iti va da o lista de analize obligatorii.

EDIT: Yupiiii!!!! Am 3 stele ! Am 3 stele! O sa fiu gravidutza la anul. A aparut steaua mea norocoasa

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki

quote:
Originally posted by SoriLea

Cine imi poate spune si mie care sunt preturile (la Giulesti cu dr Dracea),pentru FIV,ICSI,etc.Am auzi ca preturile sunt ff mari,iar eu daca nu voi avea alta sansa,nu stiu da imi voi permite sa fac asa ceva.Voi ramane cu un gust amar,ce am iubit mai mult pe lume,nu pot sa am ,COPII.Dar asta e viata,VIATA-I DURA .-ici pt toate fetele aspirante la puiuti.

La Giulesti costa 1400 eur (indiferent dc faci cu ICSI sau nu). Biopsia testiculara stiu ca nu se plateste dc este facuta odata cu FIV-ul. Pe langa cei 1400 eur tb sa mai ai banuti pt tratam de stimulare .
Tb sa-ti faci anal Toxoplazmoza sa vezi dc esti infectata. Oricum cand ajungi la Dracea iti va da o lista de analize obligatorii.

EDIT: Yupiiii!!!! Am 3 stele ! Am 3 stele! O sa fiu gravidutza la anul. A aparut steaua mea norocoasa

Miki
La anul pui de-un pui

In mod sigur tu si cu Nusy veti fi gravidute la anul! Abia astept!

Sorilea, nu trebuie sa renunti la motanel, ai grija doar cand te ocupi de 'toaleta' lui, fecalele de pisica pot fi sursa de infectie cu toxoplasma care este cauza de avort. Deci mare grija, sa porti manusi cand schimbi nisipul si sa faci asa cum a zis Miki analiza toxoplasmozei pentru a vedea daca ai cumva virusul. Se trateaza oricum, stai linistita, dar e bine sa stii daca esti infectata inainte de a ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Eu am fost plecata din oras cateva zile si nu am avut posibilitatea sa mai intru pe net. Ati fost tare harnicute la scris
Eu nu am fost niciodata la Giulesti si as vrea sa imi spuneti de ce la Giulesti FIV este 1400 euro si in alte locuri in jur de 3000 euro. De unde provine diferenta?
Va pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

vrembebe -zau ca perioada asta e a naibii de nasoala, chiar nu ma asteptam sa o resimt astfel, eram sigura ca voi fi curioasa dar chiar stari atat de naspa nu credeam...
miki - una e cand nu ai simptome cand nu te astepti si alta e sa nu observi nimic desi urmaresti f atent ... Ei, om vedea noi pana la urma cum e
Mikilina Happy 3 Stars, sa fie intr-un ceas bun si sa fie steluta norocoasa care iti va aduce un bb la anul !
Avalon - ameteli nu, insa la capitolul pofta de mancare ...excelez !!! Si mananc zdravan, nu ma incurc ! In afara de durerea de cap de azi, nimic....
Singura chestie care ma sperie e ca ma emotionez f usor, azi mi-au dat lacrimile de vreo 5 ori (am vazut o gravida, o blonduta de vreo 3 ani roooz, un carucior Queenie, o stire despre copii abandonati si o sala de evenimente care m-am gandit ca ar fi grozava de botez...). Asta cu plans aiurea e cam semn de CM :-(
Fetelor inca ma gandesc daca sa ma duc maine sa fac testul sau nu ...
nusy - iar am inceput ...vin sarbatorile ...cand toata lumea se strange cu familia ...cu copii ...Oooof
Nu va mai zic ieri in oras, cand am iesit (ca tot bucuresteanul) sa vad luminitile.... si toata lumea era cu copii (cu stegulete, cornite de ren, rucsaci cu Mos Craciun, etc)

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput