Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

M-a strigat cineva? Adriana, Oana di la iesi, multumesc ca va ganditi la mine... Pur si simplu nu apuc sa scriu sau nu-mi vine deloc dupa asa pauza lunga... M-am apucat de cateva ori sa scriu si a intervenit ceva si am renuntat...

Arleena, la multi ani! Buuuna soacra, ca si a mea. Doua bomboane de soacra. Chiar vorbesc serios, nu cred ca puteam avea parte de o soacra mai buna. Eu la fiu-miu la 13 kg foloseam nr 6... Acu depinde, faca pe langa? Pampersul e ultra plin sau nu prea? Daca nu prea probabil nu sta bine pe el si cum se foieste noapte se misca. Poti incerca sa-i prinzi ariciul nu pe orizontala cu oblic bine in jos. Exista pampersi cu elastic laterali, bestiali, muuuult mai buni. Noi luam dintr-un magazin dintr-un complex de chinezarii si arabisme. Mai poti incerca sa-i proptesti cumva mai bine cu un chilot peste sau cu un body prins intre picioare.

Cami, Roxana, Neda pupici pe burtici!

Ralucis felicitari ptr a doua minune! Sa intri sa ne povestesti cum a fost!

Nu mai stiu ce mai trebuia sa spun. Va citesc, ma uit la poze, filmulete etc dar nu apuc sa scriu... Sper sa ma mobilizez, dar nu promit nimic...

Stati asa... De noi trebuie sa spun cate ceva... Ne-am adaptat toti programului nou cu gradinita lui Vladut. El primul ptr ca ii place la nebunie, apoi sora-sa care nu mai se miorlaie chiar asa mult dimineata si mai apuc si eu sa fac cate ceva si eu cu totul... Dar macar pot dimineata sa mai trag cate o tura prin oras pe la magazine... Timeea e scumpa, se catara peste tot, e f f hotarata si ii vai de capul si urechile noastre daca nu-i facem pe voie sau intervenim in planurile ei... Nu vorbeste f mult dar nu-i bai are timp. Tot nu papa, tot suge la greu si tot ultra slabuta este. Nu spun cat ca mi-e rusine, dar ca sa va faceti o idee sa spunem ca oricare din greutatile vehiculate pe aici oricat s-au plans mamicile ca ar fi de manechine puiutii lor, sunt departe de Timi. Deci podiumul ne asteapta.
Jucarii ii plac cam de oricare, ii plac chestiile de construit (lego, cuburi, piramide) formele ce trebuie bagate in lacasul lor, chestiile care canta, carucioarele de papusi, mai nou si papusile, ustensilele de bucatarie etc. Mai calareste si masinulete lui frate-su, are un trenulet mostenire de la Vlad pe care il tot chinuie...

Ok, cam atat. Va pupam si sper sa nu ma fac de rusine si sa ma tin de scris cat de cat...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!

Eu sunt tare suparata. Vineri dupa ce-am adus-o de la gradi, a inceput sa prezinte o stare de apatie. Era foarte iritata, vroia s-o tin numai in brate, nu vroia sa pape nimic. Sambata dimineata am fost la Choy si i-a dat diagnosticul de Laringita. Ne-a dat tratament ( fara antibiotic ca nu era cazul ). Noaptea febra 40,5!!! Am plecat la spital. Au consultat-o, i-au facut baita, ( nurofen si tylenol ii daduram noi din 2 in 2 ore fara niciun rezultat). Cu greu am reusit sa parasim spitalul, mai mult cu forta. Ne-a sunat bietul medic din ora in ora pana dimineata, sa se asigure ca nu adormim si ca suntem cu ochii pe ea. In fine, am ajuns la Choy, a consultat-o iarasi si pe langa laringita facuse si Otita. Ne-a schimbat tratamentul cu antibiotic. In 2 zile parea ca totul merge spre bine. Incepuse sa pape cat de cat, scazuse febra. Asteptam ok-ul s-o duc la gradinita. La controlul de marti, imi zice 'She is worse". Am crezut ca-i o gluma proasta. M-a trimis sa-i fac un X-ray si ce credeti: Pneumonie. L-am intrebat cum e posibil sa aibe pneumonie in conditiile in care nu mai face febra, nu tuseste. Mi-a spus ca la varsta lor, pot face pneumonie fara simptome clare, dar m-a asigurat ca o sa inceapa sa tuseasca si e posibil din moment in moment sa faca febra ( ceva de genul acum are temp..normala si peste 5 min poate avea 39-40). La noi tusea s-a instalat de ieri noapte, nu foarte puternica, cateva reprize la intervale mari ( de ex. ultima data azi a tusit in urma cu o ora si jumatate). Mi-a spus de asemenea, sa fiu pregatita in orice moment sa salvarea, daca respiratia devine greoaie sau daca culoarea unghiilor si a buzelor se transforma in violet).
Acum luam un alt tip de antibiotic pentru pneumonie si un alt sirop de tuse.
Vroiam sa va mai spus ca pneumonia este contagioasa, si ca s-a trasmis de la un alt copil care i-a tusit in fata, sau pur si simplu ea a baut la gradi apa dupa altcineva ( se transmite prin saliva).

Maine mergem iarasi la control si sper pana atunci sa nu avem incidente neplacute. Acum se simte binisor, este activa dar nu asa cum era inainte, papa destul de putin dar papa, febra nu mai are de ieri insa asa cum v-am spus tuseste putin si rar.

Nu am citit nimic din urma, va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Virgi imi pare rau de Luana ca-i bolnavioara, multa sanatate si insanatosire rapida.
Arleena eu cu soacra-mea dupa ce i-am spus tot ce am de zis acum un an in urma mentinem relatii bune, dar nu apropiate tare, ca tot ii rau, ea acum are nora in casa (ca noi ne-am mutat de la ei dupa incident) si aia ii face tot lucru, asa cum ii faceam eu cit am stat acasa cu bb, dar stai ca asta inca nu are copii si lucreaza profesoare, deci are jumate de zi libera, dar cind o avea bb sa vedem ce-o fi, si asa mii jale de ea ca cica pune duminica ceasul la 7 dimineata sa se scoale sa faca mincare, de asta cred ca-mi zicea socru-miu ca dorm pina la amezi, si eu ma sculam la ora 8, si asta cu bb de 2luni.Dar cel mai mult imi pare rau ca sotul ei nu o apreciaza, si el o considera roaba, si el sta tirsit pe pat si ea ii aduce de toate la picioare, in cel mai direct sens al cuvintului.Si asa se preconiza si la noi, doar ca copilu o cam incurcat itele si eu le-am zis ca nu-s roaba, si ca mie sotul mi-o promis ca o sa ma ocup doar de cresterea copilului, si eu de toate fac numai de crescut copilu nu ma tin.Acum eu nu zic, ne ajuta foarte mult ei, cu ce au si cu ce pot, sunt foarte multumita pe calea asta, dar sa nu se bage la mine in familie ca eu is tare rea la astea.Si nu s-ar gindi niciodata sa-mi faca vre-o surpriza, insa stii ca are si respect(eu ii respect mult si le-am aratat asta nu numai odata, dar asta nu inseamna sa ia decizii in locul meu), acum si eu tin post, inafara de mine in toata familia mai tine doar bunica mea si o matusa de a lui, dar dupa ce m-am dus odata la socri si nu am mincat nimic ca nu avea nimic de post are grija sa faca cite ceva de post, da daca om intra noi pe la ei?Si sa aiba cu ce primi nora.Si socru-miu o inceput sa ma respecte, o vazut ca numai noua ne pasa de ei, chiar daca nu am vrut sa traim la ei, cind s-o imbolnavit socru numai noi am avut grija de el, medic, medicamente si in toata seara treceam sa vedem ce face, pe cind cel din casa nici capu nu-si batea.Acum socru cind da ceva propuneri de facut la noi la casa (el e constructor, diriginte de santier) ma cheama intii pe mine sa se sfatuie, apoi ii aducem ideea la cunostinta lu feciorusu, daca mie nu-mi place deea nici nu-i zice la sot, ca daca Diana nu vrea, nu se face si gata.
Asa ca tu si DianaR sunteti norocoase ca aveti asa soacre si imi pare bine ca le respectati.Si imi pare rau ca Roxana are o soacra rea, eu cred ca tu ar trebui sa o pui la locul ei si sa mentineti relatii pur si simplu de rudenie.
Apropo Roxana eu cind am avut incidentul nu m-am dus la ei vre-o doua luni, si nici fata nu o duceam, nici sotului nu-i permiteam sa o duca, daca ii e dor las sa vina sa o vada, si venea ziua, dupa o luna, si o vedea, cind nu eram eu acasa, asta soacra, da socru era la servici si nu putea ziua si intr-o duminica si-o luat inima in dinti si o venit in vizita oficiala sa vada copilul, m-am comportan normal cu ei, i-am primit frumos si mai tirziu deja ii ziceau sotului ca sa vin pe la ei, ca ce nu uit supararea, el in totimpul ista se ducea la ei, nu i-am interzis niciodata, asa au inteles ca eu nu sunt cirpa si nu pot sa-si stearga picioarele de mine.
Of ca m-am intins, da vroiam sa va spun, poate o mai ajuta pe careva sa-si stabilizeze relatiile cu socrii, macar neri sa nu ai de la ei.
Despre caciulita, eu sunt tare deacord cu modelul cu urechiusi, dar nu vreau verde, ca nu-i sta cu verde deloc la a mea mita, dar rosie ar fi perfecta.Acum ce srim, pe ele, poate pe caciulita scrim craciunel ciresel/craciunita ciresica si pe fular scrim clubul cireselelor 2006, si punem si anul ori nu , adica 2007, ca mie tare mi-ar placea sa fie ca sa ramina amintire ca uite ii din anul cela, astfel macar o sa avem impuls in fiecare an sa facem cite ceva in cadrul clubului.
Lili hai zi ceva de caciuliti.
Adriana salutari de la mine, si inca odata felicitari ca te descurci cu 3 motorase in casa, dar de oftolmolog eu cred ca trebuie sa fie la asa virsta, pentru ca fetita la o prietena de-a mea poarta deja ochelari si are 3 anisori, intreaba la spital.
DianaR eu inteleg ca esti ocupata, dar zi parerea despre caciulite.
Apropo de Diane, am vorbit cu Diana79 zilele astea si ea si Nicole si burtica sunt bine, Nicole a scapat de constipatie, a trecut-o pe alta marca de lapte, si Diana a fost la eco, si daca nu intra ea pina vineri va zic eu ce se ascunde in burticuta, dar sper sa intre ea ca mi-o zis ca o sa incerce sa scrie, ca Nicole e si ea un motoras si nu o lasa nici sa respire.
Va zic o zi buna .
P.S. imi cer scuze inca odata ca m-am intins atit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Draga livada,

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai scris si nu am mai citit. Pur si simplu nu am avut timp!
Admir foarte mult mamicile cu 2,3 copilasi, nu stiu cum reusesc sa se descurce.
S-a trezit Alex si iar nu mai pot scrie. Revin mai tarziu.

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VIRGI
Ce ghinion cu fetita ta!Te cred si eu ca esti suparata....si eu m-as fi speriat tare de tot. Bine ca i-au dat tratament si sa speram ca trece cu bine. Pacat ca nu se pot feri copiii de boli contagioase la gradi....Si mie mi-e cam frica din punctul asta de vedere de gradi. Pana acum, sa bat in lemn, au fost doar raceli inocente. De la 2 ani vreau sa- l duc si eu...si cam stau cu frica....
Sanatate la Luana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Fetelor, n-am avut net de luni, asa ca sunt ramasa in urma.Revin dupa ce ma "actualizez"!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Salutare, Livada! Scriu repede , despre caciulite si fulare, ca nu ma rabdam sa nu zic nimic.

Eu as vrea caciula rosie cu fular rosu sau caciula verde cu fular verde (oricat m-as dori artista, nu vreau caciula verde cu fular rosu, macar si pt ca avem hainuta galbena ). Mi-as dori set pentru ca fac cumva si tot caciuli si manusi si fulare desperecheate are fiica-mea, si ma sacaie.
Asa cum i-am scris si Simonei, inscriptia numa' n-as vrea sa fie "ciresica craciunica" - prea e cacofonica.
Alte idei: Ciresica 2006, Craciunica 2007 (respectiv Ciresel 2006, Craciunel 2007)- explicit , dar nu e loc. Cireasa de Craciun 2007. Iarna 2007 iar e bine. Nu stiu... poate sa crie orice... poate fi si numai un brad cu 2 cirese pe el, poate fi si doar un set de caciula cu fular, set pe care sa-l avem toti, eventual un set de caciula cu fular (rosii) pe care sa imprimam ramuri de bradut (verzi).

Suntem bine, doar ca in maaare criza de timp - si va fi si mai mare. Incerc sa revin la povesti, intr-o zi, dupa ce pun si cateva poze pe net. Ana e minunata in continuare si sunt mandra ca ne-a ales ca parinti!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreau sa precizez ca NU exsita culoarea rosie la caciulite doar verde inchis, galben ,portocaliu si albastru, iar la fulare sunt doar verzi, galbene, rosii.
de aceea am propus eu caciulita verde si fular rosu.(propunerea ellei era caculita +fular dar de aceeasi culoare) eu m-am gandit pe caciula verde sa scrie cu rosu si pe fularul rosu sa scrie cu verde.
eu fac grafica, doar sa ne intelegem ce vrem.
sau, ca sa nu ne mai complicam in culori sa alegem bascuta aia cu cozoroc rosie cu blanita alba si ciucurel albhttp://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=2087426822&context=photostream&size=o

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Daca nu-i rosu eu optez pentru galben si caciula si fular, sau caciulita ceea rosie cu blanita. Si sa stiti Ella a zis bine( Ella treci mai des pe la noi), eu zic pe caciulita sa scrin Craciunita 2007/Craciunel 2007, iar pe fular sa scrim Clubul Cireselor 2006, micut la margine in forma ovala cu 2006 in mijloc si cuvintele sus si jos, intelegeti cum?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput
Mergi la inceput