Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Doroti, multumesc.

Sper sa reusesc sa recuperez.

Sa va spun despre noi: Alexandru a crescut, mai bolnavior, mai greu dar a crescut. Am avut probleme cu mancarea de la 2.5 luni si am in continuare. Asta este nu toti copilasii sunt mancaciosi. Acum, la un an si jumatate nu cred ca are 10 Kg (din cauza stresului, am renuntat de ceva timp sa il mai cantaresc).
Intre timp a fost operat si de chist de cordon. Si asa ne-a trecut noua timpul. cu bune si rele.
In rest, este un copil vesel, vorbeste, intelege tot.
A inceput sa mearga la un an si doua luni.

Spuneti-mi si mie despre ce caciulite si fulare este vorba. Va rog...

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Caciulite de care vreti, mi-e indiferent, verzi, rosii, galbene, albastre, in culori complementare & nu, chiar ca nu mai conteaza pentru mine. Eu vreau al doilea bebe, hahaha Sa faca bine sa apara pana nu ma razgandesc.
Arleena, am luat si eu Happy de curand si numai pishat l-am gasit pe Alec, chiar si azi noapte. Ii pun mana pe scutec in zona fundutului pe la 2.30 dimineata...uscat. Apoi, observ ca doarme cu fundul cam in sus, caci avea sub el gramada paturica(aia 'oata, ce i-am cumparat-o pe vremea cand eram gravide...). Dau sa-l intorc...ce credeti...omuletul meu era pisat tot, dar era ud numai pe partea din fata. Si paturica era leoarca. Sa nu mai aud de scutece Happy. I-am luat iarasi Huggies superflex no.5 cu care ne intelegem de minune.
Virgi, insanatosire grabnica ii doresc Luanei. Ai toate motivele sa fii suparata.
Salutam fetele care au revenit dupa o mai mica sau maimare absenta.

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cat despre Angelica, vaz ca nu stie nimeni nimic, dar sigur s-ar bucura sa stie ca ne gandim la ea.

Nu ma mai duc maine la teatru, cred ca o sa fie o nebunie totala acolo, basca aglomeratia din trafic. Ii pun lui Alec cd-urile existente si ii danseaza tatsu...
Vine mos Nico, vine? La ai mei vine sigur. Ma gandesc chiar sa le fac niste fursecuri-margarete, pe langa ce-am luat azi din Cora. Era si acolo o nebunie totala...

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Arlena-cu intirziere iti uram si noi LA multi ani!
Adriana-exista control oftalmologic si la copii mici.Pe MIhai il duc de la 3 luni .Mergem periodic la control din 6in 6 luni pt ca a fost nascut prematur exista pericolul sa dezvolte cataracta.La ultimul control ne-a spus sa nu mai venim decit la 3 ani caci ochii s-au dezvoltat normal.
Virgi-ne pare rau pt Luana.Of of! numai bolnavi sa nu-i vezi pe micuti.
Diana79-te asteptam samai intri pe la noi.

Fetelor-mai tineti minte Balada greierului(parca asa se numeste)"cri, cri cri toamna gri/nu credeam co sa mai vii...".Eu ii cint si spun poezii cam tot timpul lui Mihai.Doar asa papam.AM ramas uimita cind intr-o zi il aud: chi-chi-chi , ana chi, nu nu nu nu ....si dadea din cap in semn de Nu. Atit de dragut a fost .Am ras si in acelasi timp am fost f uimita cum a retinut el poeza.L-am si filmat dar din pacate camera nu e digitala si nu stiu cum sa pun filmuletele pe calculator.Tati a zis ca intr-o zi cu ceva cabluri speciale o sa incerce sa le puna pe calculator.Si Mosul ne-a promis o camera digitala.De abia astept !

neda

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Salutare mamicutze de ciresici si ciresoi
eu nu v-am descoperit de mult dar timp dar de atunci va citesc cu regularitate ,am si eu o fetita nascuta in mai 2006 dar care nu este deloc mancacioasa si cuminte ,pai din ce citesc eu la meniurile voastre nici pe departe ea nu papa atat ,i-am facut multe investigatii si au iesit ok de fiecare data ,toti medicii mi-au spus sa ma linistesc ca asta este felul ei ,voi incerca sa ii pregatesc din meniurile voastre pe care nu le-am incercat inca,si poate a fii mai bine ,dar in schimb alearga cat 10 copii este de-o energie iesita din comun,doar ca la capitolul mancare stam mai prost,de o sapt este in greva nu vroia mai nimic ieri si azi a mancat ceva mai bine si sper sa dureze.
Si in plus sunt insarcinata in martie voi naste iar asa ca va fii mai greu dar o sa trecem peste .
V-AM PUPAT SI SA VA PREGATITI GHETUTELE

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor.

Iata ca am revenit si noi dupa o lunga perioada, sincera sa fiu va citesc cam in fiecare zi dar nu am timp sa scriu pt ca toata ziua sunt cu Nicole care este o neastamparata. sotul meu lucreaza numai schimbul 2 si cat e ziua de lunga numai eu stau cu ea. imi este greu mai ales ca aproape zilnic vomit si nu ma simt f bine de la sarcina.
Dupa cum vedetzi si la semnatura vom mai avea inca o FETITZA. Eu sunt f bucuroasa cu toate ca Nicole e disperata dupa taica-su. Dar sunt sigura ca fetele mele vor fi apropiate de mine si le iubesc de mor.

Virgi multa sanatate Luanei.

neda tu stii ce ai in burtic?? cand trebuie sa nasti?? Am citit despre cantec, ca sa vezi ce baiat destept are mama.

Lyly bafta multa in proiestul BB2.

Doroti multumesc mult ca le-ai informat pe fete.

o sa trimitem si noi poze pt Craciun.

Va pup pe toate si sper sa pot intra cat mai des.

Diana 18+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sal'tare!!
Moaaaaama ce de surprize !! Bine ati revenit fetelor!! Asteptam si alte reveniri si nu mai stati asa mult departe de livada!!

Tocmai ne-am intors de la cumparaturi de mos( Nic) si Soficu a cazut la datorie sper sa doarma macar vreo doua ore sa mai bantui si eu pe net si sa am timp sa asamblez jucariile pentru pus langa ghetute.

Arleena jos palaria ce surpriza faina ti-au facut socrii!!fain!!
Cu scutecele noi suntem de ceva vreme la chilotei pampers/ huggies ca ceilalti nu mai faceau fata, plus ca si-i desface nazbatia mea de copil.

OanaRusu ce simpatic Paul.. si Sofia tot asa se incalta cu pantofii nostrii si incearca sa o ia la sanatoasa pe usa.. am ajuns sa stau cu lantul pus ca ajunge la yala si poate sa o si rasuceasca( uneori). oricum noi va invidiem pe cele cu zapada.. vrem si nooooi!! ca la noi mai e putin si facem plaja!!

Adriana eu am avut probleme de mica cu ochii( miopie) si tot asa am inceput, ma uitam cu ochii mijiti la tv, stateam foarte aproape.poate totusi nu e nimic. Tinem pumnii pentru vesti bune!

DianaR multumim inapoi si voua. Multumim de stiri si poate apuci sa ne mai pui o poza doua cu Vladut si manechina..

Virgi .. ufff uf mititica Luana prin ce a trecut, sper ca acum se simte mai bine. Ce sperietura si pentru voi.. nici nu vreau sa ma gandesc...
Tinem pumnii sa fie totul ok si tie multa multa putere!!

Lacra vorbesti serios cu bebe 2? Hehe... tinem pumnii atunci sa vii repejor cu vestea cea mare. Razacila 2 sa fie pe drum..

Neda MIhaita e grozav..auzi la el...Sa fiti cumintei atunci sa vina mosul cu camera si sa ne pui filmulete!!

Flori si Bianca bine ati venit in livada!! Sedere placuta si sarcina usoara in continuare !!

Diana79 i-ai spus lui Nicole de surioara? Ce zice de burtica?

Cami 17+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bineinteles ca galusca mea nu a dormit decat 45 de minute.. oh well!!

Voiam sa scriu si eu meniul nostru pentru azi:
md: cereale si piure de fructe
gustare: lapte
pranz: supa de vita cu taitei si iaurtel cu fructe
gustare: chec si lapte
cina: ne mai gandim...

Cami 17+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Ne-am intors de la medic. Vestile nu sunt deloc cum mi-as fi dorit. O usoara imbuntatire insa sunetul de la plamani nu este clear. Ne-a dat acelasi antibiotic pentru inca 2 zile, iar sambata in functie de ce va crede Choy o sa ne schimbe tratamentul.
Insa am o problema:
Printre altele Choy m-a intrebat daca in tot acest timp i-am dat eu vreun alt medicament infara ce mi-a prescris el. I-as raspuns "da" "nurofen pentru copii" cumparat de la mine din tara, dar numai in nopatea cand a avut febra mare. "S-a inegrit la fata". M-a rugat sa arunc acest medicament din casa si nu indraznesc sa-i mai dau copilului asa ceva. Acum intelege el de ce a evoluat virusul in asa hal. Ce-i drept, mi-a mai spus o data sa nu-i mai dau, dar am crezut ca-l consideraun medicament puternic, nicidecum un medicament periculos.
Mi-a tinut o teorie de mama inconstienta. De la el am plecat la o prietena ca carei mama e medic pediatru in Paris. Ii povestesc ce mi-a zis medicul si cu o fata mirata imi spune: "Tu i-ai data Nurofen copilului de la tine putere, fara sa-i dai inainte un antibiotic?"
Deja ma simteam pierduta si vinovata. Mi-a spus si ea cam acelasi lucru, ca nu am facut altceva decat sa-i ofer virusului un mediu optim de dezvoltare in organism. E suprinsa ca eu nu stiam acest aspect.

Lamuriti-ma si pe mine, ce-i cu acest medicament si in ce conditii il administrati voi? Ma simt atat de vinovata acum. Si macar daca i-r fi scazut febra in noaptea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Maine cred ca ratam serbarea de Mos de la gradi. Pot sa ma duc doar cu conditia ca Luana sa poarte masca, asa mi-a zis medicul, insa i-am cumparat azi una si nu vrea sa stea deloc cu ea.

Diana79 - heiii, mamica de 2 printesite. Felicitari!

Neda - ce simpatic e Mihaita al tau!. Bravo lui dar si mamei care-i recita poezii! Eu n-am inceput inca sa-i citesc poezii, continuam cu povesti si cantecele. Ma chinui si eu sa sortez cateva mai usurele, ca trebuie sa le invat eu mai intii de toate. Daca m-as prezenta in fata ei cu hartia printata cred ca mi-o mananca inainte sa apuc sa-i citesc ceva.

Arleena - moama, ce surpiza! Ce tort yummy yummy!
I-am admirat colectia de "buldo"! detii o adevarata parcare, nu gluma!
Eu nu-i mai cumpar excavatoarele care intentionam, ca nu-i plac decat alea originale. Si am decis sa nu-i mai cumpar nimic. Are prea multe jucarii si mai mult de atat vom fi plecati de Craciun. Astazi vreau sa-i impodobesc bradutul! Si abia astept sa cante si la mine in casa colindele.

Mergi la inceput