Produse Weleda
Raspunsuri - Pagina 2
patou spune:
intr-adevar sunt foarte bune (sunt trecute cu verde in ghidul vigitox- deci nu contin substante chimice daunatoare) Eu am folosit doar pasta de dinti Weleda pentru baietelul meu.
puisorul spune:
Deci clar nu le pot cumpara din Romania si am vorbit deja cu cineva sa mi le aduca din Austria. Sper ca o sa merite .
O zi buna
30+ cu
Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM]
[/URL]
solist spune:
Salutare!
Noi abia acum incepem sa folosim produsele Weleda.
Le-am descoperit intr-un magazinut bio deschis de curand in zona Dorobanti (pe Hatmanul Arbore). Nu stiu daca se distribuie deja la nivelul intregii tari, dar ma pot interesa la urmatoarea vizita.
Sper sa va fie de folos informatia.
Cu bine,
mama Anastasiei
puisorul spune:
Multumim mult Solist. Noi inca nu am dat de ele. I-am rugat pe nasi sa caute in Autria dar in statiunea in care au fost la ski nu au gasit.
Asteptam mai multe informatii 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Dbunny spune:
Daca aveti cunostinte in Spania...se vand si aici
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
geniest spune:
Produse Weleda se pot cumpara on-line de pe un site si sunt trimise prin posta romana sau curier oriunde doresti. Daca vrei site-ul spune-mi si ti-l dau pe PM ca sa nu se considere ca fac reclama.
www.andreialmeu.piczo.com
puisorul spune:
Mersi Dbunny. Chiar am un frate in Spania in Barcelona. Dar poti sa imi spui in ce fel de magazine se gasesc sau in ce farmacii? Ca fratele meu e prea lenes si sigur nu o sa imi caute aiurea.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
solist spune:
Puisorule, tocmai am vorbit cu cei de la Radix care aduc produsele Weleda la noi. Se pare ca deocamdata se distribuie doar in Bucuresti in magazinutul de care spuneam.
Am mai aflat ca au un agent si in Cluj (Domokos), dar ca nu de el depinde intrarea produselor pe piata locala. Inteleg ca sunt mai reticenti proprietarii de magazine gen plafar.
Daca vrei iti trimit numarul lui de telefon pe PM si poate te ajuta cu o comanda individuala.
Mi s-a spus ca ei fac comanda in Ungaria si ca dureaza in general 2-3 saptamani, in cazul in care nu au pe stoc.
Daca vrei as putea sa iti spun ce preturi au la magazin si daca iti convin sa iti fac un pachetel si sa iti trimit cu posta.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by puisorul
Mersi Dbunny. Chiar am un frate in Spania in Barcelona. Dar poti sa imi spui in ce fel de magazine se gasesc sau in ce farmacii? Ca fratele meu e prea lenes si sigur nu o sa imi caute aiurea.
Los cosméticos de Weleda pueden adquirirse en más de 700 herbolarios y tiendas especializadas en productos naturales de toda España. También en una amplia red de farmacias de todo el territorio nacional. Si en la farmacia no disponen del producto que deseas encargarlo y lo recibirán en un plazo máximo de 48 horas.
In herbolisterii(nu stiu daca am scris bine, d'aia am copiat textul pe pe pagina weleda in spaniola pt fratele tau), sau in farmaciile moderne. Chiar daca n-au in stock ii spui numele cremei si ti-o aduce in 48 de ore.
Astea sunt produsele pt bebei(in spaniola)
Línea bebé y niño:
Aceite de Caléndula - Ulei de Calendula
Baño de Crema de Caléndula - Crema pt baie de Calendula
Champú&Gel de ducha de Caléndula - Sampon& crema dus
Crema pañal bebé de Caléndula - crema pt funduletz
Crema facial de Caléndula- crema pt fata
Leche limpiadora de Caléndula- lapte de curatat fata
Baño de extractos de Caléndula- Baie de extracte de Calendula
Leche corporal de Caléndula- lapte corporal
Jabón vegetal de Caléndula- sapun vegetal
Gel dentífrico para niños - gel pt dinti pt copii.
Daca intelegi nitica spaniola baga un oki pe weleda punct es.

Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
puisorul spune:
Mersi Dbunny. O sa il pun pe fratele meu la treaba ca o sa vina acasa in august 
Geniest,astept PM. Multumesc 
Solist, daca nu reusesc altcumva te anunt 
Ani de
Stefana (23.01.2008)