Gripe Baby Water - cum se da, efecte?

Neata' din imparatia colicilor...
Am cumparat si eu Gripe baby water de la pharco si as vrea sa stiu daca voi l-ati administrat unui bb de 1 luna, daca da cum?
cate lingurite?
inainte de bibe sau dupa sau in bibe?
cu lingurita sau cu seringa sau cu ce?
Si a avut efect?
multam' mult.
Andries
Raspunsuri

rhoneea spune:
Eu prima data i-am dat in biberon.O lingurita dimineata si una seara.Dar am vazut ca nu avea efect asa ca incepusem sa-i dau dupa masa.Pentru noi a fost apa de ploaie nu a ajutat cu nimic.Apoi am continuat cu ovol care este bun.Am mai avut si bebecal care am stat cu el 3 luni si apoi am aflat intamplator ca ceea ce contine este daunator ptr bebe.Si asta mi l-a recomandat dr.
Daca vrei sa il dai dupa masa o poti face cu pipeta.
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

ligeea spune:
In materie de colici , am incercat orice ...
In trecut -bonisan , saab , ceai de colici , prosoape incalzite
acum-espumisan si water gripe -si cu girafa si fara .
Rezultatele sunt cam palide -adica daca are colici nu-i trece , daca n-are zici ca e de la ,,mixturi
Eu i l-am dat cu lingurita in gurita innainte de laptic .
Si al meu face colici de la laptele praf -trebuie sa incalzesti apa mai mult un pic si sa -l dizolvi foarte bine pana cand nu mai apar in biba nici un fel de suspensie . _La mine a functionat
Si daca il alaptezi la san -eu manac numai gratar , vita si pui , compot , orez -pilaf si cu lapte , unt , dulceata si chec sau pandispan facut in casa .
are zile in care e o bomboana de copil , manaca , doarme , mai urla un pic dar doar de foame sau motive minore , dar are si zile ,,fioroase in care urla-mai ales seara intre 8-12 incontinuu- fara pauza .
Din mica mea experienta pot sa-ti spun un lucru -daca are colici , are cu orice i-ai da , eventual le face mai suportabile dar nu intotdeauna , daca nu are nu are.
Eu am cunoscut doar un copil care n-a avut colici si avea si o mamica care ziceai ca nu e a copilului- dupa nastere era exact ca innainte . Cand da Dumnezeu , da ...

Andries spune:
multumesc, deci trebuie sa dizolv bine milumilu' cand era pe mixt (san + formula) nu a avut colici, acum are.
cu sab am incercat si eu 10 - 15 picaturi in bibe si a mers, dar cred ca ieri i-am scapat un bibe nu prea bine dizolvat ca urla de foame si dupa aia a facut o criza crunta, o sa incerc sa il dizolv mai bine.
incerc si cu gripe asta, soacra-mea, femeie de la tara mi-a spus ca la ei se dadea la bb ceai de marar si ca era ok, avea efect, am vazut ca gripe are ulei de marar si sper sa aiba ceva efecte pozitive.
mai am doua luni si trec of of.. mai mai...
Andries

ligeea spune:
am uitat ceva -incearca sa ii faci masaj pe burtica , dnspre focat spre solina -adica de la dreapta la stanga , imediat sub coate -cam acolo e prima parte a colonului si ii ajuti tranzitul ,daca reusesti sa-l faci sa dea parturi esti salvata , practic ei nu pot sa elimine gazele si de aici e marea problema -au o burtica balon

ligeea spune:
n-ai inteles nimic -am bebele in brate
e de la ficat spre splina sub coaste , usor , cxui toata\ palma dar nu mangaiat . mai ridica-l si de picioare in sus ca si cum i-ai schimba pampersul ,

rhoneea spune:
Uite citez ce scrie pe cutie.
"OVOL,drops,emulsion de simethicone.Fast,gentle relief of infant colic,due to gas.Provide fast,gentle relief of infant colic,bloating and flatulence due to gas.Alchohol and lactose free.
Each ml contain.40mh simethicone in pleasant taste of mint flavor.
*Simethicone is an effective anti-foaming agent that gently disperses unconmfortable gas bubbles.Simethicone does not appear to be absorbed by the gastrointestinal tract or to interfere with gastric secretion or absorption of nutrients.
Contain non-medical ingredients."
E o sticluta de 15 ml cu pipeta care are dozaj maxim de 0.5ml.Nu se da mai mult de 2 ori pe zi.
Din pacate l-am descoperit prea tarziu..dar a fost cel mai efectiv in cazul nostru.
Irina lui
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

rhoneea spune:
A si e fabricat in Canada.
Irina lui
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Monica-Elena spune:
Efect are, cel putin la noi a avut dar dat odata asta si odata colic baby de la erbavita. Din pacate nu mai stiu cati ml dar banuiesc ca au prospect. Cu ce il administrezi depinde de fiecare copil. Noi il luam cu o seringa speciala de dat medicamentele de la chicco.

ligeea spune:
inca un ,,pont -nu foarte Ok , la primul copil nu kl-am aplicat dar intre timp am ,,imbatranit
daca vrea da-i o suzeta , isi varsa nervii pe ea si macar nu mai plange ceasuri intregi pana raguseste .
Nici mie nu-mi suradea ideea dar ...,oricum cand il doare foarte rau nu o vrea