Gripe Baby Water - cum se da, efecte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu am folosit Grape Water la amandoi copiii. Le dadeam cu siringa direct in gurita, inainte de masa(la sfatul pediatrei ca orice anticolic sa-l dau inainte de papa). Ii linistea si dormeau mai bine dupa masa. In afara de asta la noi a functionat Debridatul dar totusi asta e medicament. Bine, noi la Edi ne-am luptat cu niste colici nasoale pana la 4 luni. Si are dreptate ligeea, ajuta si suzeta. Efecte adverse nu am observat si eu le-am dat si dupa 1 an cand ii durea burtica.
Macar e natural.

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu la amindoi le-am dat doar "girafa", cu linguritza, inainte de masa. citeodata a avut efect, alta data nu a avut efect, cum nu a avut efect nici masajul, sau ceva cald pe burta. la fiu-meu a mers cu brio suzeta, la fii-mea, nu, o scuipa cu bolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Andries
[mai am doua luni si trec of of.. mai mai...

ahahahaaha asta a fost cea mai tare replica de azi eu va urez sa nu dureze chiar 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multam!!

azi am folosit doza de atac si sab simplex in bibe si gripe inainte de masa si lapte foarte bine dizolvat, vad ca e mai bine decat ieri, va spun maine daca si la noapte o sa joc hora sau daca dorm

masaj nu pot sa-i fac, imi e prea mila de el, mai bine il pun cu burtica lipita de burta mea si stam asa...juma' de ora.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da si eu am folosit.
Ii dadeam de 3 ori pe zi in lingurita.
Dar nu mai tin minte cind ii dadeam: inainte de masa, dupa ...?
Eu am mai folosit si Espumisan.

A... si mai foloseam cu brio feon-ul. Cui povestesc zice ca sint nebuna, dar e adevarat.
Ori ii incazleam un pic burtica, ori il lasam sa mearga in gol.
Instantaneu se potolea si adormea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

Salut!!!
Si eu am folosit Gripe Water (cu girafa)si si-a facut efectul...Eu i-am dat precum scrie pe cutie 5 ml de 4-ori pe zii,am incercat pe cat posibil sa fie la 6 ore.

Am ligurita din aia mica de cafea de 2,5ml si din alea i-am dat cate 2 lingurite nu am tinut cont ca e inainte de masa sau dupa sau intre.

Multa sanatate!!!

Cylyche lui Edy(16.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si noi am folosit Gripe Wtare Baby ..si chiar a avut efect ..sau cel putin copilul s-a linistit dupa o saptamana de folosire alaturi de siropurile de la ERBA VITA si anume COLIC BABY si CLAMA BABY .Oricum am avut noroc ...a avut ,zic eu ,o forma usoara de colici ,nu urla tare si mult ...maxim 10-15 minute ,se linistea cu un prosopel cald pe buritca ,cu masaj pe burta sau lipit d eburtica mea.Pe Luca il ajuta ff mult statul pe burta si masajul.Am scapat relativ repede de colici ,cred ca pe la vreo 1.5-2 luni gata .......cumnata mea zice ca nici nu pare sa fii avut el colici.
Si este adevarat SUZETA ii calmeaza ..si acum Luca se calmeaza cu suzeta cand este f agitat sau nu poate adormi.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

quote:
Originally posted by ligeea

n-ai inteles nimic -am bebele in brate
e de la ficat spre splina sub coaste , usor , cxui toata\ palma dar nu mangaiat . mai ridica-l si de picioare in sus ca si cum i-ai schimba pampersul ,

ligeea

Pe langa cele descrise de ligeea, pe bebitul meu il stimuleaza si termometrul. Elimina greu aerul din stomacel asa ca ma lupt sa i-l scot din burtica.

Dalia

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am ales sa-i dau 3 ml de gripe inainte de masa de dimineata si de cea de seara cu cca 15-30 minute, la fiecare masa ii dau si in bibe 15 picaturi de sab simplex si se pare ca merge combinatia asta mai bine decat gripe singur sau sab singur.

Si bineinteles il ragai cat se poate de bine. Sper sa scap in maxim o luna de colici. Si frati-su a fost un colicos, dar la el a fost suficient sabul.

Multumesc de raspunsuri. Cum a spua Georgeasca am mai auzit si la altii de feon, dar al meu se sperie de zgomote asa ca ramane numai varianta cu scutec cald sau lipit de burta mea.

Andries

Mergi la inceput