Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna75 spune:
www.horoscop2008.ro/zodii/horoscop-2008-general" target="_blank">Horoscop 2008
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ergo spune:
Multumesc pt primire Luna. Sper ca 2008 sa fie anul schimbarii la mine si mi s-a parut normal sa incep cu sanatatea. Stiu ca nu e usor , de aceea m-am alaturat grupului vostru. Mult succes tuturor si sa auzim de cat mai multe kg pierdute.
gabiu spune:
buna fetelor, un an nou asa cum va doriti
De ieri am inceput si eu regimul scarsdale ( pana acum am alaptat si nu puteam sa tin regim) si-mi propun sa slabesc 7 kg. Am 60 acum dar vreau sa revin la 53 cate aveam inainte de a ramane insarcinata. Inaltimea mea e de 1.65m
Mult succes tuturor
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
saryta spune:
De luni sunt prezenta alaturi de voi la slabit.Si eu ca si gabiu am alaptat(luni o intarc) si vreau sa revin la cele 57 kg pe care le aveam.
Acum am in jur 60-61 kg(inca nu m-am cantarit) si sper sa reusesc sa slabesc. Cred ca o sa incep cu Scarsdale ... ce ziceti e ok?
Mai vb.
Spor la slabit.
LA MULTI ANI!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ipearina spune:
Am uitat sa precizez ca am 57kg si ca as vrea sa ajung la 52kg, exact cate am avut la inceputul sarcinii. La sfarsitul sarcinii am aveam 75kg , dar cu rabdare, mancand sanatos si facand miscare, am reusit sa dau jos. Insa de cateva luni m-am blocat si am stagnat. Poate daca stiu ca am de dat un raport saptamanal, regasesc si motivatia .
Luna75 spune:
Bun venit noilor fete in grup si mult succes.
Regimul Scarsdale il cunosc si eu - pare ok - mese regulate,sanatoase (fructe,legume,chiar si putina paine).
ergo,nu avem zile fixe pt.raport dar am obseravt ca fetele prefera ziua de luni -
eu de ex.ma cantaresc numai de doua ori pe luna
MsLara spune:
quote:
Originally posted by Luna75quote:
Originally posted by MsLara
Din pacate eu am venit sa primesc un...si niste !
ca a trebuit sa iti pun - la cate kg.ai in mod sigur arati
Luna, esti draguta ...chiar daca mi-ai dat .
Nr. de kg n-ar fi o problema daca n-as fi miniona (1.52m...). Probabil celor din jur nu li se pare ca-s grasa dar daca nu ma mai incap unele haine sigur pentru mine e semnal de alarma.
Mai ramane ca anul acesta sa tratez problema cu mai multa seriozitate.
La multi ani si mult success tuturor!
Lali
buSe_dulci spune:
of salut la toata lumea...VREAU SA SLABESC ...si cum va urmaresc de mult time...am hotarat sa va scriu am doar 17 anisori sper sa-mi fie usor si sa fiu indeajuns de motivata incat sa dau cateva kg jos....cred ca am in jur de 67 si inaltimea de 1.67...eu as vrea sa ajung pe la 55 de kg...inca nu m-am hotarat ce regim sa tin...astept sugestii
va multumesc