Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 6

gabiu spune:
luna75 am ales regimul scardale tot pt ca mi s-a parut ok din multe puncte de vedere. Si deja am dat jos 1 kg
Succes tuturor
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by buSe_dulci
salut la toata lumea...VREAU SA SLABESC...
Bine ai venit la noi si sper sa gasesti sustinerea necesara ca sa ajungi in curand

chiar la capitolul actual - pag.2-3 sunt o multime de trucuri de slabit/diete deci poti sa te inspiri putin de pe acolo
dietele batute in cuie nu prea sunt recomandate la varsta ta,ma gandesc ca ti-ar fi si greu sa le tii datorita a mai multi factori - insa un bun start este renuntarea la dulciuri,bauturi racoritoare,produse fast-food si tot ce stii si tu ca

daca iti place si miscarea/sportul ai numai de castigat
Te trec pe listuta si sper sa intri cat mai des pe aici
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabiu
luna75 am ales regimul scardale tot pt ca mi s-a parut ok din multe puncte de vedere. Si deja am dat jos 1 kg

hannen spune:
Am citit si eu putin da` nu m-am lamurit ce sa fac!
Sunt cam suparata zilele astea,mi-e frica sa ma urc pe cintar ,in liberele astea cred ca am pus o tona pe mine.
Pai cum nu,cutii de cioco in frigider,cookie prin toate dulapurile si neaparat seminte in fiecare seara.Am descoperit mincarea de hamsteri si am dat atacul,de vreo 2 sapt.
Cind am nascut ultima pitica aveam 69 kg.Am slabit numai pina la 63kg,desi la primele 2 sarcini am ajuns bat in 6-7 luni.Acum nu mai vrea.La sf. lui oct. am ajuns la 59 kg dar iar am luat pina la 63
Eu vreau sa fac 54kg!!!Asa`s cea mai cea
Culmea e ca nu prea maninc,citeodata realizez ca-i timpul de cina si eu n-am mincat nimic toata ziua.Buba e ca dupa masa ,musai vreau ceva "bun".
Dar nu mai tine,trebuie sa ma mobilizez.
Ceva sugestii?
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by hannen
Buba e ca dupa masa ,musai vreau ceva "bun".
poate ca bunul respectiv are prea multe calorii iar saritul peste mese este iarasi o mare defavoare pentru ca organismul devine mai eficient in a functiona cu mai putine calorii, in a extrage energie din alimente si a depune sub forma de grasime
Solutia: alimentatia echilibrata 3 ori pe zi si eventual inca doua mici gustari sanatoase: un mar,iaurt,seminte(nesarate)
ca paranteza - eu nu pot manca dimineata oricat de sanatos si recomandat ar fi
iar "bunul" o data pe saptamana dar nu mai dupa ce ai ajuns la o greutate rezonabila nu neaparat cea ideala
Mult succes si daca doresti sa ni te alaturi in lupta

buSe_dulci spune:
....salut ....acuma am facut ochisori
ma duc repede sa-mi fac un ceai de menta si pe la ora 13 manac ceva ( 1-2 portocale...stiu ca nu sunt pe lista neagra...dar mai intai am sa pap un morcov
... imi place mult culoarea
....intrebare
...in timpul curei de slabire pe care o tine este normal sa sint senzatia de foame
si daca cartofii fierti sunt recomandati in dieta..?
o zi best la toata lumea...
PS : deja simt ca sunt motivata sa dau cateva kg jos

Luna75 spune:
cartofi fierti poti manca - dar nu exagera,la fel si cu pastele,orez

saryta spune:
Fetelor voi luati si vitamine cat tineti cura? Eu am de gand sa iau ca asa stiu eu ca e ok. Am in casa niste ABC Spectrum - sper ca sunt ok.LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

buSe_dulci spune:
.....si eu ma gandesc serios sa iau niste vitamine ( activ vit) cel putin in pimele zile...deja simt ameteli
..poate e din cauza faptului ca eu eram invatata sa mananc foate mult
iar astati nici nu am vrut sa ma mai uit la mancarea gatita de mama....dar cred ca tot mi-am luat portia de calorii
..am gustat din pajiturile facute de bunica
...in rest foarte mult ceai de tei cu felii de lamaie si grapfruit ..diseara fierb 3 cartofi dar o sa incerc sa mananc numai 2 asta inainte de ora 6 ..pe la 8 abdomene si daca tot simt nevoia sa pap ceva ma salvez cu un ceai ... poate primesc si eu o floricica
ce mandra o sa fiu de mine
....seminte nu mai pap ...dar floricele am voie ?
...sper sa revin maine cu numarul de kg exact pe care il am

Luna75 spune:
eu nu iau vitamine pentru ca sporesc pofta de mancare - in schimb fac cure de calciu -
saryta - daca ai vit.la indemana consuma-le mai ales ca esti dupa perioada de alaptare
mult succes!
cum merge intarcarea?
trebuie sa recunosc ca am zambit la afirmatia ta ca in ziua x imi intarc la fetita - la mine nu a fost chiar asa de usor