Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Luna inca o intrebare.Dupa ce iei boabele de orez ok nu mananci nimic da cafea ai voie sa bei si daca in fiecare zi trebuie sa le iau la aceeasi ora?
Marilena si Mara Augusta
gabiu spune:
mslara, mansarda mea se lasa greu convinsa sa coopereze![]()
50kg? as vrea eu![]()
saryta, felicitari, sigur vei reusi inca 1 kg, desi banuiesc ca nu ai mai avea nevoie. Poate doar asa ca sa slabesti si sa poti manca niste tort, fara griji![]()
allinna, bumbita, bine ati venit, spor la slabit
luna75, cred ca esti intr-o forma super dc poti alerga atat. Succes la concurs
eu fetelor am 57 dar vad ca acul scade uneori si spre 56.8. Deci merg in jos
Cred ca in vreo 2 zile nu mai sar de 57
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
a, si parca suna bine chestia cu boabele, m-as baga si eu
nu are ce sa-mi strice. De maine deci
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
Alyna24 spune:
Fetelor, ma bag si eu la cura asta cu boabe de orez!Ziceam a incep de luni dar cum de maine se poate incepe.....let's go!
Am 55 kg si as vrea sa ajung macar la 49.![]()
O intrebare:inainte de fiecare masa se iau boabele sau doar 1 data pe zi, dimineata?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Dupa ce iei boabele de orez ok nu mananci nimic da cafea ai voie sa bei si daca in fiecare zi trebuie sa le iau la aceeasi ora?
cred ca e mai bine sa le eii mereu la aceeasi ora pentru a nu uita
in legatura cu cafeaua chiar nu stiu ce sa zic
nu se poate sa iei de ex.boabele la 6-7 dimneata iar cafeaua la 9,nu de alta dar sa isi faca boabele
citeam undeva ca boabele de orez se umfla in stomac si absorb toxinele acumulate in ficat
Cum mai stai cu dieta?Nu ai trecut demult pe la noi.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
O intrebare:inainte de fiecare masa se iau boabele sau doar 1 data pe zi, dimineata?
Bine ai venit in grupul nostru si mult succes in lupta impotriva kg.in plus.Am vazut ca ai un baietel mic,mai alaptezi?
in legatura cu orezul,iei in prima zi un bob,apoi doua,trei in fiecare zi una in plus pana ajungi la 30 de boabe pe stomacul gol,dupa care 29,28 pana ajungi la unul
Te trec pe lista si te asteptam sa treci cat mai des.
Luna75 spune:
deci maine dimineata vor inghiti primul bob de orez
gusta
gabiu
Alyna24
buse_dulci
bumbita
saryta
Luna75
Mult succes si sa ne bucuram de rezultate peste 60 de zile
MsLara spune:
Buna dimineata!
Bun venit fetelor noi si mult succes la dieta!
As fi intrat si eu cu voi la inghitit orez dar deja eram cu micul dejun in fata cand am vazut ca azi dati startul...o sa incerc dupa urmatoarea luna plina!
Azi pot sa mai raportez un kg minus....deci 49 kg si o
!!!
Gabiu targetul nostru in nr de kg de pierdut e acelasi, asa ca 50kg la mine inseamna 56 la tine... Mie saptamana aceasta mi-a fost mai usor sa nu mananc seara, cred ca am echilibrat fortele pe campul de bataie ![]()
Lali 
AYUMI spune:
Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.Am 2 baietei gemeni de 7 luni(dar au fost nascuti prematur la 6 luni,deci ei au corectate 4 luni acum).Dupa nastere aveam 54 kg;acum se pare ca lipsa de miscare isi spune cuvantul.Cateodata trec si 2 saptamani fara sa ies din casa.Am ajuns deja la 58 kg,cateodata acul cantarului sare spre 59.Eu inca alaptez asa ca nu pot tine diete foarte drastice,dar incerc sa ma alatur grupului vostru.
Astazi am inceput si eu cura de orez.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
AYUMI spune:
Si am uitat sa va dau datele pt tabel.Acum am 58.5 kg si as dori sa ajung,pentru inceput,la 54 kg.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118