Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 20
Alyna24 spune:
Gata, s-a dus primul bob!
Doamne Ajuta sa slabim repede!![]()
Deci 2 ore dupa ce am luat bobul nu mananc nimik!
Si pe urma?Cam ce sa mancam?Sau...greva foamei?
Luna, nu mai alaptez asa ca.....nu pot decat sa ma bucur ca trec la slabit!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
gabiu spune:
ha ha![]()
am luat si eu primul bob pe la 5 jumate dimineata cand i-am dat portia de laptic pitikului. Cred ca imi preagatesc de seara si voi lua boabele cand se trezeste el sa pape. Nu va fi mereu aceeasi ora dar pe aproape. Si e bine ca sigur nu mananc nimic minim 2 ore dupa pt ca dorm![]()
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
chiara.2005 spune:
Luna75 , as fi inceput si eu cura de orez dar se pare ca am ratat startul. Oare daca incep de maine cu 2 boabe...sau tinand cont ca azi nu am mancat nimic (doar cafea) daca iau mai tarziu primul bob cand imi va fi stomacul gol ar merge?
MsLara spune:
Chiara asteptam urmatoarea luna plina si incepem amandoua, vrei
?
Si eu am ratat startul azi...
tocmai am gasit ca urmtoarea luna plina e pe 21 februarie, deci ar trebui sa incepem cu boabele din 23 februarie
!
Lali 
buSe_dulci spune:
si eu ma aliniez la startul din 23 februarie
dar boabele se iau neaparat dimineatza 
PS : buSe_dulci merita o floricica a mai slabit 1 kg ![]()

Luna75 spune:
AYUMI,bine ai venit in grup si sedere cat mai placuta si fructuoasa la noi.
Felicitari pentru baieteii tai!
Fetele care ati pierdut ieri startul nu asteptati in nici un caz inca o luna deoarece daca cititi cu atentie cerintele dietei scrie clar ca se poate lua startul in perioada cu Luna in descrestere ,deci si maine si poimaine pana la Luna Noua,deci mult curaj - oricum de pierdut nu pierdem nimic si mai facem si exercitii de memorie
Lara,felicitari pentru kg.pierdut si mult succes in continuare
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by buSe_dulci
PS : buSe_dulci merita o floricica a mai slabit 1 kg
deci
- 4 kg.in ianuarie,pana acum la egalitate cu MsLara,urmata de aproape de sarytacu 3,5kg.Felicitari !

danitin spune:
Raportez cu onor: am ajuns la 67 kg!!!! A fost greu dar am reusit. Dac se poate, consemnati va rog realizarea in lista initiala, va roooog. Momentan imi propun sa ma mentin, cel putin o sapt., dupa care trec la obectivul urmator.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Luna75 spune:
danitin,
felicitari - se pare ca ai reusit sa
spargi bariera
Mult succes in continuare!