Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 13
saryta spune:
buSe_dulci- motivatia mea ...este sa ma simt bine in corpul meu ...si eu ma simt bine la 57-58 kg, numai ca in ultima luna am cam exgerat si am ajuns chiar la 62 kg ... si mi-am zis ca daca nu fac ceva o sa ma ingras si mai tare - asa ca iata-ma alaturi de voi.
Daca dau jos cele 4-5 kg incerc sa ma mentin ... renunt la dulciuri cat de cat - deci nu exagerez, paine f putina si seara dupa 6-7 gata cu mancarea.
Luna - sa ai o zi buna! Cam asa e cu dieta respectiva ... noi cam asa mancam zilnic, dar uneori sarim pe cate vreo 2 pizza si bere care nu-s chiar asa ok.
Si eu abia astept sa ma cantaresc maine.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
gabiu spune:
buna fetelor
eu sunt in a doua saptamana de Scarsdale dar tot nu am tinut-o cu sfintenie. Nu-i nimic, e mai bine asa decat cu restrictie totala si apoi sa pun la loc toate kg date jos. M-as fi bucurat sa slabesc f. repede dar cica nu-i foarte ok ( ce sa zic si eu dc nu m-am putut abtine de la dulciuri)
Si colac peste pupaza ieri am fost la o aniversare si am mancat de toate, inclusiv tort. Totusi azi dimineata am mancat doar 1/2 grapefruit+ ( normal) un 3 in 1.
Hai , bafta voua ca eu....
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
saryta spune:
Gabi - sa nu crezi ca eu am tinut exact totul ca la carte, dar m-am chinuit sa nu calc pe linga.Int-o zi am gustat o jumate de clatita, in alta zi am bagat si eu o patratica de ciocolata si azi am mancat niste piept de pui la gratar cu smantana(nu f multa).Asa ca nu-i un capat de lume daca mai calcam pe langa.
Ar trebui sa te abtii mai mult de la dulciuri.Las' ca o sa reusim noi sa dam cele cateva kg jos.
Hai ca mai avem un pic.
buSe_dulci spune:
...fetelor astazi mam cantarit si am 64 de kg..si eram imbracata cu geaca...ghete de toate 64 si in decembrie aveam tot pe acelasi cantar cu aceleasi ''accesorii'' 67
ps : am ajuns la 3 litri de apa pe zi
mai am 1 litru pe azi
saryta multumesc pentru sfaturi
Luna75 spune:
se pare ca nu sunt singura care a mai calcat pe alaturi in week-end insa intr-adevar traim in comunitate si e greu sa spunem mereu NU - cel putin mie imi este foarte greu ca sunt si pofticioasa
va astept maine dimineata la raport,sper sa apara multe floricele
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
gabrielle74 spune:
Eu am 1.66 si 61 de kg si varsta 33.vreau sa ajung la 57-58de kg.inainte vroiam sa ma ingras si nu se depunea iar acum nu mai pot sa dau jos.oare ce se intampla?sa fie varsta de vina?cand ma asez pe scaun ,am cateva straturi de sunculite si ma deranjeaza enorm ca aspect.cum fac sa nu mai existe aceste straduri?sotul meu zice ca iarna tine , de cald ca sa nu treaca frigul prin oase iar vara am colacul de salvare cu mine sa nu ma inec..
ergo spune:
Salut ,
Azi un kg mai putin pentru mine. Saptamana trecuta ma reusit sa fac sport numai in trei zile. Sper ca saptamana asta sa reusesc sase si sa schimb cu inca un kg acul cantarului. Spor la slabit tuturor.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabrielle74
Eu am 1.66 si 61 de kg si varsta 33.vreau sa ajung la 57-
Bine ai venit la noi si spor la slabit.
Mare figura sotul tau!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
saryta spune:
57,5 kg sunt super fericita.
Acu vreau ca sapt asta sa ajung la 56 ... asa ca sa arat bine la ziua mea.
Va si la cat mai putine kg!