Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare... eu azi dimineata m-am simtit destul de naspa, adika ameteam si se invartea casa cu mine - cu toate ca iau vitamine.Cred ca dimineata e cel mai naspa ca mananc jumate de grapefruit, o cana cu ceai si o cana cu apa.
Ce as putea sa mai mananc ca sa nu mai am probleme?(tre sa caut paine integrala ... ca parca de aia aveam voie - eu nu mananc paine de nici un fel cand tin dieta, dar o sa fac bine si o sa mananc.)
mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

...salut fetele :*...sunt nespus de bucuroasa ca unele dintre voi au inceput sa dea jos...de mine ce sa zic am inecput scoala si nu prea stiu ce sa-mi cumpar ca pachetel la scoala...de covrigei uscati si portocale sunt satula...nu ma-m cantarit..am mancat in schimb sanatos...fara snaksuri...fara prajeli...cartofi fierti...salata de varza rosie ... morcovi fierti ...ma-m abatut de la regim...scoala nu-mi permite sal respect cu strictete.... in schimb manac mai putin si mai sanatos... vreau sa va mai zic ca eu seara mancam enorm...acuma ma rezum doar la un grapfruit

..saryta te ...si spor la slabit

..ps:..weekend best

Mergi la inceput

Salutare dragutelor.
Eu sunt ok, vad ca nu am mai avut nimik toata ziua.Azi am mancat branzeturi la amiaza si acu seara am bagat o conserva de ton cu masline si o rosie.Sunt satula ....sa zic asa, dar nu se compara cu puiul de aseara.
buse dulci - ma bucur ca mananci sanatos ... incearca sa nu mai mananci dupa 6 seara si ai sa ai rezultate mai bune.
Luna - ce faci ? pe unde umbli?
Celelalte fete nu ne mai scriu nimic?....Haideti fetele la apel, ce ati mai mancat?Ati mai slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, revin si eu deci telul meu este sa ajung la 59-- 60 d ela 64kg.., nici prea slaba ca sint inalta dar vreau sa tonific .Sincer va admir ca tineti asa regim strict, eu , haide sa va spun ce maninca cu aproximatie intr-o zi:dimineata beau o cafea cu lapte si maninc un castronel cu cerale cu lapte sau oatmeal, sint niste graunte care se fac ca o pasta;la prinz normal, de obicei am pe farfurie, legume, pui cu orez si ceva fructe, eu beau f. multa apa si 2 cani d eceai verde pe zi, pe la 3 un snack, iar seara d eex asta seara, am avut legume la gratar cu shrimp( creveti cred ca sint) si niste cartofi copti.si 2 bomboane cu ciocolata.Dar ce am observat ca mergind la sala, cam d e2, 3 ori pe sapt. totul se schimba, am scapat de stratul d egrasimuta, chiar citeam un articol bicicleta sau banda, eu alerg pe banda si asta schimba mult, toti muschii sint pusi in functie , si cred ca in urma acestui antren. am scapat de gr.....Miine merg iarasila sala, ului meu ca sa fac fata o ora si jum d eantren, trebuie sa maninc cit d ecit.Succes si va tin la curent, sper ca scap de cele citeva kg. pina la vara
pa
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu astazi cantaresc cu un kg mai putin ca pana acum ...
Ieri am mancat piept de pui la gratar cu o chifla mica dimineata si la pranz tot piept de pui cu o rosie si branzica de casa, iar seara o portocala!

Azi am sarit micul dejun ca m-am trezit tarziu...inca mai "studiez" meniul pentru pranz!

Week end placut!

Lali

Mergi la inceput

Salutare ... azi am fost la dr de familie pt analizele alea de stat care sunt gratuite si m-a cantarit ... aveam 58,5 kg da era un cantar din ala de pe timpuri ... asa ca astept cu nerabdare ziua de luni sa sar pe cantar.
Multi si mai povestiti si voi.

Mergi la inceput

Fetelor am mai gasit o dieta destul de ok zic eu ... nu am tinut-o,dar poate ajuta pe altcineva.
O dieta alimentara echilibrata

Iata mai jos un model de DIETA RECOMANDATA pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata...

Ziua 1;
MIC DEJUN: paine integrala, rosii, ceai
PRANZ: file de peste oceanic cu varza creata, fructe
CINA: branza de vaca amestecata cu smantana,ardei gras, arpagic, paine neagra

ZIUA 2;
MIC DEJUN: iaurt natural degresat, chifle cu seminte, ceai
PRANZ: ciorba de fasole cu carne de curcan si mirodenii, taitei cu seminte de mac si miere
GUSTARE: fructe
CINA: salata de rosii cu branza Feta, oua fierte tari, paine neagra prajita cu unt

ZIUA 3;
MIC DEJUN: suc de fructe proaspete, miere si iaurt natural degresat
PRANZ: ciorba de legume, pulpa de pui prajita intr-o cantitate mica de ulei cu apa, cartofi copti, varza inabusita
GUSTARE: fructe
CINA: mazare, salata de legume cu lamaie si ulei, paine neagra

Iar www.tratamente-naturiste.ro/articole-produse-naturiste/kilograme-in-plus.htm" target="_blank">de aici am copiat dieta, daca vreti sa cititi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

...saryta ..pe tine ce motiveaza asa de tare sa tii regimul asta eu uneori nu am vointa necesara ...si nu respect in totalitate regimul .. cu toate ca ieri am plans vro`juma de ora ca ma simteam complexata de faptul ca sunt grasa ..s nus cate kg am ... cred ca 65

...maine ma duc la un magazin cu articole sportive in mall sa-mi iau coarda de sarit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by saryta
seara si ai sa ai rezultate mai bune.
Luna - ce faci ? pe unde umbli?

la curse de cai
dar de azi a inceput lucrul - asa ca sunt din nou activa,pe aici avem week-end vineri/sambata
si eu abia astept cantarul de luni dimineata cu toate ca in week-end am cam mancat si lucruri interzise dar e foarte greu sa rezist eroic tentatiilor cand toata lumea din jurul meu mananca fel de fel de bunataturi
azi voi manca in schimb numai fructe

buse dulci,bine ai revenit si te asteptam luni cu ceva rezultate
nu trebuie sa te simti rau pentru ca nu poti tine o dieta restrictiva- nici nu trebuie de fapt avem nevoie de schimbarea proastelor obiceiuri alimentare care duce in timp la o slabire de durata

Gabriela, ce inaltime ai?
MsLara,

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by saryta

Fetelor am mai gasit o dieta destul de ok zic eu ... nu am tinut-o,dar poate ajuta pe altcineva.

suna bine! de fapt asa ar trebui sa arate meniul nostru si cand nu suntem la dieta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput