Sezatoarea canadiana (74)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen77 spune:
Felicitari, Nelia, esti o norocoasa ca ai nascut asa usor , si ai grija de tine, mergi la medic daca nu te simti bine, mai ales ca ii poti da si lui bb, plus ca tre sa ai grija de tine. Suna la CLSC si intreaba daca nu poti inchiria o pompa de muls pentru o saptamana-doua, pana se regleaza bb cu suptul, ca nu e bine nici asa, cu surplus de lapte ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Denisam spune:
Ica si restul fetelor-multumim de urari!
LA MULTZI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!Sa fieferiictzi,sanatosi si norocosi!
Nelia-f.frumos descris si m-ai facut sa pling si sa retraiesc atmosfera de acum aproape 5luni.
Dc imi permitzi un sfat sau o parere,cateintelegperfect si stiu cum e sa culci 2copii in acelasi timp sau cum e cu gelozia Tudorei,exact asa era Emma in primele 2-3luni si inca mai are uneori faze,nu ca nu intelege dar eu cred ca pina in 3ani ei sunt mici si tot mai sunt gelosi uneori- ori cat le spui tu zilnic TE IUBESC!
EU am observat ca a fost mai bine,dc i-am dat sa pape si l-am culcat pe bebe separat (Octav poate sta cu Tudora ca banui ca Agata e mare deja si asculta) -dc sunt singura il culc repede pe Alex IN ALTA CAMERA-ca adoarme cand papa si ii pun Emmei desenele preferate si asa stiu ca e ok si ea si eu.Nu e usor nici cum dar se poate.
Am incercat cu amindoi,daremma dinpreamultacuriozitate si dorinta "cam sare pe el,pe mine cu intrebri"-dureaza mult si sunt frustati un pic amindoi.IN TIMP SI CU RABDARE VA FI MINUNAT!
GATA-ca stiu ca te descurci si esti PUTERNICA si vei GASI SOLITZIA POTRIVITA!!
VA pupam cu drag pe totzi 5!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Nelia-da are dreptate Carmen(cum te mai simtzi ca mai ai si tu un pic si il tzii pe bb in bratze-pupici)-ia o pompa,eu am avut 10zile la Emma si era dubla-puternica si rapida ca timp spre deosebire de cea din comert(cu mina am scosla greu si super repede),era 4cad pe zi dar a <MERITAT.
Despre noi rapid-DANAP-vezi idei de mincare de post mai jos:
Desi conditziile in spital au fost ok,Alex s-a comportat bine,a pierdut 1h de somn ca i-au pus aia la fire,ceva de speriat 12 electrozi pe cap,1 la nas,2 barba,2 inima,2 centuri plus unul la picior-ma apucase plinsul cand l-am vazut asa-sunt tare sensibila in ultimul timp.Eu am avut o canapea dar am dormit max 5-5.5h cu intreruperi.Si cica raportul dela medic il primim peste 1 luna, ca nu e nimic urgent, e in limite normale de bebelus Alex,legat de sforait, asa mai fac bebei, eu clar am vazut imbunatatiri si se aude mai rau cand viseaza-asta a zis tehnciianul.Sper sa nu mai ajung oricum la spital, pt nimic, ca nu e placut deloc.
Acum ma duc sa fac aperitive rapide pt maine- poate mai aveti idei- in afara de salata de vinete, de ciuperci cu usturoi,fasole batuta(ca am 2 pers care tzin post) si cica se maninca peste deci fac si din ala- mincare chinezeasca si friptura maine le inghegam(husbandu')- tort dc am timp bine, dc nu luam unul fain cu fructe ca ebun sidietetic-LAROCA.
Am scris pe bucatzi mesajul, scuze ca nu pot raspunde individual - abia de luni incolo sper, cand poate ma eliberez desi am acte si iarasi shopping determinat odata pt Craciun si birthday party.
Pupici,o seara buna si numai bine!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
referitor la discutia despre cadouri la profi:
aici e f subtire, nu ce povestiti voi acolo: noi in fiecare an am cumparat Gift Carduri de la Tim Horton (10 bucks pentru fiecare prof). Cand Andrei a terminat clasa a 6-a in vara, si am schimbat scoala, am dus si cate un buchet de flori! Astia au ramas f impresionati!
anu asta tot gift carduri de la Tim
Doamne'ajuta!
POZE
khristin spune:
Denisa, sanatate multa micutului
Simona, avem experienta vasta de-acum la baie iti dai seama, dimineata e mai complicat , dar merge. Despre poze ai dreptate, ar fi trebuit sa le denumesc dar dintr-o lipsa acuta de timp am tot amanat momentul. Nici nu-mi vine sa cred cum au zburat anii astia asa repede. Luni implinim si noi 5 ani de viata
Nelia, am vazut si eu pozele voastre, tare reusita toata familia. Recuperare usoara si bucura-te la maxim de clipele astea
Podeanu, mergem in Bahamas acum, nici nu mai conteaza de fapt unde mergem atata cat e cald si soare ... important e sa rupem putin rutina asta in mijloc de iarna
PS: La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
mikiion spune:
Neliain primul rand felicitari si sanatate!!!
In al doilea rand , nu uita ca ai nascut acum cateva zile, asa ca lasa scoala in pace...... Ti-am explicat mai demult ca ai dreptul sa dai examenele mai tarziu, in caz de forta majora..... Colega mea, cea insarcinata, abia saptamana asta a venit, dupa 3 saptamani de la nastere...... Deci nu forta lucrurile inutil...
In seara aia, si eu am fost la scoala, si pe drum, prin ploaie, ma gandeam la tine, si speram sa te fi razgandit, si sa ramai acasa.... Dar vad ca tu vrei sa fii «studenta» eroina.....
Si ai un bebe , maricel, nu mic, si frumos.( al meu arata asa la o luna, cand s-ar fi implinit termenul sau de nastere. Sotul meu zice sa seamana cu taticul lui....
Va multumesc fetelor pt. urarile de ziua mea....
Mai aveam ceva sa va scriu, sunt datoare si cu o reteta, dar de cand a plecat mama, daca nu plang dupa ea, nu-mi vad capul de treburi. Plus ca sunt si in sesiune....
O sa revin maine, acum trebuie sa fac ceva, si e tema in echipa si am intarziat deja cu o zi
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
aska spune:
Nelia, bine ati venit acasa! Va doresc numai bine. Sunteti o familie foarte frumoasa. Nu dispera, echilibrul va reveni incet, incet. In legatura cu laptele, eu te-as sfatui dimpotriva, sa NU folosesti pompa. La Nicholas aveam si eu lapte prea mult si la clinica de alaptare de la Juif m-au invatat tocmai sa NU folosesc deloc pompa. In timp s-a reglat debitul dupa cerere.
Toate cele bune tuturor,
Tatiana
lorelaim spune:
Roxana & Ica - multzumescc frumos Avetzi dreptate - nu trebuie pus la suflet :-)
Nelia - am vazut pozele - suntetzi frumosi totzi 5! o familie fericita! am citit... si m-ai facut sa retraiesc momentele cand venea pe lume Gabisor :-) multzumesc recuperare rapida si multa sanatate itzi doresc!
Va tzuck si un weekend fain si relaxant sa avetzi!
Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
try spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Try multumesc ptr. info referitor la prelungirea vizei, i-am spus prietenei mele. Mama ta cit sta sa aiba grija de cei mici? este bine ca baietii tai sint pe maini bune.
De data asta sta pana in mai (venita din august), deci doar 9 luni. Data trecuta a stat un an. Prelungire i-am facu ts iatuni ,trbuei sa-i fac si acum. Si papoi il aduc pe tata, apoi iar pe mama si asa sper sa ne descurcam pana ne-m vedea cu ei la scoaal si apoi om mai vedea ce-om mai face...nu comenteaza ei saracii, sanatosi sa fie sa ne poata ajuta.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II