Sezatoarea canadiana (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Denisa, ti-am vazut pozele, sunteti super! Si Neliei i-am vazut pozele, Lisandru e tare frumos!

Lorelai, uite, iti arat niste poze de la Halifax + colegii mei si Sofia-Perfecta, iarna in Terrebonne, insa afara n-am apucat sa fac ca tre' sa ies noaptea in zapada ca altfel nu se vad luminitele. Poate in noaptea asta, cand ma intorc de la serviciu.

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Iarna%202007-2008/

Pupici tuturor si o zi calda, chiar daca e atat de alba! Vom avea un Noel blanc, yupiiiii!!!!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ira super ornamentul ala de pe usa de la intrare. Sa caut si eu ceva asemanator dar mai micut, ca parca o coronita nu ma tenteaz anul asta.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Monicutza, merci, am vazut si poze Cge cu cei 2 copii in zapada, dar pozele Oanei nu le vad, poate mai dai o data link, Oana, merci. Io personal o idolatrizez pe Antonia, daca ati cunoaste-o si voi m-ati intelege de ce. E atat de distinsa si de delicata, feminina, incat aduce cu printesa Diana cea frumoasa, timida si plina de bun simt.

Kristin, asteptam poze de la party, Donia, sa-ti mai vedem minunile, Cricor, unde esti, fata, sa ma bagi in boale cu optimismul tau incurabil, ca de cand cu povestile tale de lectii, cred ca io le-am scris alora de la LaPresse sa nu mai dea lectii parintilor ca turbeaza.

Dana, ça va bien ? Cum mai merge cu masajele, si poze mai pui ?

Ana, tu nu ne arati bradutul si pianisto-novicele tau viteaz ?

Io ma conformez principiului "la placinte inainte" si ma car la serviciu, ca ma asteapta minunile mele studioase rau.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

monicutza multa sanatate!!!!!Si bafta la operatie. Eu nu am facut niciodata operatie laparoscopica, doar cea de apendicita din luana a 6 a de sarcina, dar ea a fost clasica. Si asa, si cu burta mare , mie mi s-a parut ca mi-am revenit destul de repede.......Si s-au purtat super cu mine!!!

Si am vazut o poza cu Alex si m-am mirat ce mare s-a facut!!!!! Cea de langa caruciorul fetitei.... Mai ce au crescut piticii ostri in ultimele 6 luni.

Intrebare generala...Cum stau cu dezapezirea la voi? Ca eu m-am cam enervat azi. Nu eram in stare sa ajungem pana la gradi cu copilul...ieri nici nu am putut iesi din garaj...
Si abia au pus stegulelete galbene ca vin cu dezapezirea generala, adica vin abia maine.. Pe o parte, nu pe partea noastra.....
Bine ca nu ne-am mai zgarcit anul asta si al inchiriat si garajul.Ca anul trecut nu am avut, dar a fost mult mai blanda iarna...

Si eu iar caut gradinita. Ca nu mai merge la timp partial, nu ne descurcam , acum ca a plecat mama. In sem 2 voi avea 4 cursuri, si nu reusim sa impartim timpul si copilul.......
Si dupa ziua de azi, cand am inotat cu masina prin nameti sa ajungem la gradi, mi-am dat seama ca e bine sa fie aproape gradinita....
O sa-l ia sotul pe jos in saniuta, ca nu are sanse sa mai scoata masina din garaj...

asta e la mine in balcon:www.dropshots.com/mikiion#date/2007-12-04/04:38:11" target="_blank">zapada

Pt cei carora le era dor......

Mihaela

PS. Sotul deja se gandeste nu sa-si ea masina mai buna 4X4 ci sa caute o univ mai in tarile calde.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irasi Lorelai-multumim.
Si eu am vazut pozele voastre-Ira superb totul(Sofia,ornament si baietzii din turneu) iar Lore-ma da pe spate cu peisajele si flori si tot ce pozeaza.
Mai am de luat cadou la Alex,sotz,2 fetitze si pt mine si gata-dar sunt ingropata in alte treburi asa ca va pup si o zi buna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simieu intrebam de centre-ville.lucrez aproape de Ville Marie...tu unde esti exact? am putea vorbi intr-o zi la pranz?

la multi ani pt Yasmine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Multumesc pentru incurajari fetelor, am mai prins putin curaj. M-au si sunat astazi si mi-au programat operatia pe 12 decembrie, le este teama sa nu mai fac vreo criza si sa ii cost iar 3 zile de spital. Ma duc dimineata la 7 si seara imi dau drumul. Teama mea este mai mare legat de copii, pitica papa numai la san si o sa il cam chinuie pe tati in ziua cu operatia. Alex va fi la gradinita pana la 5, apoi ne-o ajuta cineva cu el pana seara. O sa fie greu apoi ca o sa vrea in brate, nu o sa pot face prea multe, dar o sa ne descurcam. Iar sotul nu prea isi mai poate lua zile libere de la munca, ca a tot lipsit cat am fost in spital.

Monicutza, si sotul meu a fost operat de pietre la fiere, a avut operatie laparascopica. In 1 ianuarie 2007 am fost la Urgente la spitalul Sacre Coeur, in acceasi zi la operat si a doua zi a fost acasa. Si eu il alaptam pe Sebi atunci, avea doua saptamani. Am alergat intre spital si casa. Acasa era bunica cu copii si eu mergeam sa-i dau sa manance la Sebi la doua ore.
Tu in ce zona stai? Poate as putea sa te ajut cu copii in 12 decembrie. Ai mei merg la gradinita amandoi si inca nu am gasit sevici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Claudia- bafta multa cu jobul!
Ktrinel-nu ne mai zici nimic de Julia si socrii?Stiu ca o super protejeaza,iubesc, infofolesc, sau ai tai sunt diferitzi ca ai mei?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Denisa, sunt exact cum iti imaginezi, cum stii ca sunt socrii...e o lupta surda, sunt calare pe ea, mereu prea imbracata, mereu atentie...etc,etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

cge,ti-am vazut pozele si sunt absolut superbe!La Bucuresti ploua de rupe si eu duc dorul zapezii,asa ca ma delectez cu a voastra pe moment!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput