Sezatoarea canadiana (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani, Yasmine!

Multa sanatate si numai bucurii!! Petrecere frumoasa si de abia asteptam sa vedem pozele.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Yasmine!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La Multi Ani Yasmine !

Cosmar si ninge si maine

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Inca un update si o noua strigare pentru cine nu s-a hotarat inca: Emilly, simi, aska, Clau07 si restul fetelor din Montreal...

Intalnire DC Montreal - www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium
Duminica 16 decembrie, ora 15:00

Simonna - ok
pitilache - ok
cge - ok
Oanagabriela - ok
Diana2007 - ok
Podeanu - ok
Ira - ok
Ica_1975 - ok
Nelia - poate da
Pepsi - ok
Codritu - poate da

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Am si eu o rugaminte- stie cineva o maseuza care vine acasa. Eu locuiesc in Mtl N aproape de Laval si inca n-am gasit pe nimeni care sa vina in zona asta

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI YASMINE!!!!

Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!!!!!!

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Doamnelor, eu una nu mai apuc nici sa va citesc, d-apoi sa mai raspund!Avetio viteza, ceva de nedescris, daca nu intru doua zile, deja se trece la alt capitol si gata, nu mai sint la curent cu nimic.
Nelia, sper sa depasiti cu bine problemele de sanatate! M-am uitat la pozele voastre, emanati o liniste si o implinire fara seaman! Sa fiti sanatosi cu totii!
Pitilache, din pacate, pe 16 nu putem veni la intilnire pentru ca Alice a inceput cursurile de schi si nu putem lipsi, ca am investit ceva in chestia asta. Plus ca de-abia asteapta!Initial am zis ca suntem liberi si pe 16 si pe 23, intre timp s-au schimbat lucrurile.
Nu stiu cine ma intreba daca lucrez in centru, ei bine, da, de azi lucrez la o clinica in Place Ville- Marie. Azi, pe vremea asta, m-am gasit sa incep!
Copiii mei au stat si ei acasa, fiul meu a fost baby-sitter, chiar am gasit drive-ul curatat cind am ajuns acasa! Alice mi-a zis : "Mami, am iesit afara si a NINGEAT pe mine" Da, ce-i drept a cam "ningeat" azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La Multi Ani, Yasmine!!! La multi ani de asemenea tuturor Andreilor, Andreelor si celor ce-si serbeaza azi ziua (Sf. Francisc in calendarul catolic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

LA MULTI ANI YASMINE!!

Noi serbam ziua lui Sebastian pe 16 decembrie. Si nu putem sa venim pentru ca e cu taiatul motului, ceea ce nu putem face pe gheata. Alexandra ar vrea tare mult sa patineze. De cand i-am spus ca am inscris-o la patinaj , e tare incantata. Incalta patinele si umbla cu ele prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Claudia, inteleg ca ai luat jobul nou. FELICITARI!!!

Ana

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput