Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Vestile nu sunt bune!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mav, noroc ca ai aflat ce anume se intampla! cat despre sarcina, te inteleg perfect dar tot nu cred ca ai "patit-o". Stai linistita. o sa fie bine cu pariul meu ai sa vezi!

slimatei, ABIA ASTEPT sa ne povestesti tot!! tin pumnii stransi stransi!

fete fete nu sariti pe mine ca nu am zis pe nicaieri ca ne apucam de facut bebe incrcam in ianuarie-frbruarie daca ies testele din decembrie bine. deocamdata asteptare asteptare rabdare rabdare calm calm ... etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

TEO, stai linistita, stiu ca te coplesesc grijile uneori, dar ai incredere ca vei face fata la tot si bebe va fi bine. Nu-ti face griji acum pentru cum vei naste, o sa vezi ca ai sa stii ce decezie trebuie sa iei cand te vei apropia de termenEu sunt bine, multam de intrebare

MAV, stiu cum te simti, ca si eu am luat pastile la greu in ultimele luni si eram extrem de stresata sa nu cumva sa raman gravi. Important e ca stii ce ai, sper sa isi faca efectul repede tratamentul si sa te simti mai bine.

MUSETTE

Revin, ca in seara asta sunt de capul meu, fara sot, si pot sa "forumesc"

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Stefania, cate saptamani ai?Ca eu tot astept vestea...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

musettee da mana la olteanca si tot inainteee..io te pupp.
Teo vrei sa scotimediat o fac..sa stii
Irene te pupp
Lauricoooo si pe tine muma..si pe tine..
Pepsiii pe unde umbli?
Micheleeee
va pupp pe toatee

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

JulyMorning imi pare rau ca ai trecut si tu prin durerea pierderii unui bebe. E foarte greu cand cei din jur incearca sa te ajute, dar nu inteleg ca un copil nu-l poate inlocui nicidata pe altul si ramane un loc gol undeva in suflet.
Inteleg ca acum incercati din nou... sa vii curand cu vesti bune.

Mergi la inceput

Liana, te pup si eu!!

Gata, acum tre' sa ma duc sa mananc, ca decedez pe tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush_77 spune:

JulyMorning imi pare rau ca ai trecut si tu prin aceiasi intamplare nefericita... Si la mine sa intamplat la fel, ultima data in septembrie si eu anuntasem pe toti, cu toate ca sotul meu mia spus sa mai asteptam sa spunem cuiva ca am ramas insarcinata (pt a nu se intampla ca si prima data ), dar eu nu puteam sa ma abtin sa nu impartasesc cu cei dragi bucuria care imi umplea sufletul si nici nu ma gandeam ca se va intampla iar... , dar din pacate ... . Nici nu stiam cum sa le spun ca am pierdut sarcina(din nou) , ma simteam ....nu stiu cum pot defini starea in care ma gaseam, dar cand le-am spus ca am pierdut sarcina toti imi spuneau :lasa ca o sa faceti un altul ca o sa fie totul bine.... dar nu este totul bine si nu stiu daca o sa fie candva totul bine...
Dar asa cum spuneai si tu saracii vroiau sa ma ajute ...dar nu aveau cum , asa ca nu ne ramane de facut decat sa speram ca vom trece peste aceste momente...
Apropo ziceai ca ai facut analizele si ca totul e ok, dar TSH-ul l-ai verificat? pt ca la mine problema este tiroida ...
Curaj si nu te da batuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

JulyMorningte pupp imi pare sincer rau..
Irene fugi mama si manca numai sta..sa ai poftaa..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara tuturor,

Desi nu mai scriu la fel de des, va citesc mereu si sunt alaturi de voi cu pumnii stransi pt fiecare.

Mav -imi pare rau de probleme ta. Hai nu te mai gandi la rau. Asa cum a spus si Michelle DD nu te lasa la greu. Multa sanatate si sa isi faca efectul tratamentul. si pt Sebi.
Musettee-nu fi trista! O imbratisare mare si cu optimism inainte! Va fi bine. !
Slimatei -tin pumnii stransi! Sigur va fi bine. Veti fi 2 fetitze sanatoase si frumoase
mcrissa- bafta la examen si la prestat! Tin pumnii pt amandoua!
Ninia spor la cumparaturi si pregatiri pt. nunta! Ce bine ca si-a revenit papagalul.
Teo2rina- si o sarcina usoara in continuare. Nu te mai gandi la toate cele. Te inteleg si eu stau cu sufletul la gura si nu am decat 14 sapt. dar tu… Dar sa avem incredere in DD ca va fi bine. pe burticutza!
Alinushca-spor la prestat, am inteles ca intri in cursa?
blueeyes2003 – tin pumnii sa te ocoleasca uratii!
Michelle- si pt tine tin pumnii stransi, stransi si fie ca sarbatorile sa aduca vesti minunate!
Lau, Liana -
monysorescu- sarcina usoara si fie ca sapt. cu rau sa fie cat mai putine. Un bebica sanatos si jucaus!
Danangie-ma bucur ca esti bine.
Lara, violeta69 imi pare rau pt pierderea suferita.
irinabobe, Flavia, IreneCAM, Consi, miha74, ale, andreea16, Catty si restul fetelor - o saptamana frumoasa!

Eu sunt bine, triplu test negativ. Mergem inainte cu tratamentul si ne rugam sa fie bine

myry 14+

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput