MAMICI DE ITALIA (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Raluk eu iti dau un sfat daca poti fa epidurala ca atunci cind vei merge la vizita anesteologica prima sa semnezi foia ptr ca iti dai acordul iti spune si riscurile care sint,si mie anestezista nu mia zis nimic de nici o paralizie doar ca poti avea ,dar nici asta nu este sigura o durere de cap care trece in trei zile cu tachipirina.Deci daca stiinta ne rasfata noi de ce sa nu aprofitam si acul cind ti-l baga in spate nu simti ca iti face anestezie asadar ce mai vrei mai mult de la viata?O EPIDURALA!NU

MIRELA 38+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

fie cum vrei tu..nu ma mai contrazic..ceea ce spuneam era in alta situatie..si pana la urma am aflat ca aveau dreptate tot ei....caci fara dovezi nu puteau face diagnostic..asa ca.. aveam torto prima....dar voi naste si voi vedea...mai bine cu ochii mei...
sa fie bb sanatos acum..ce mai conteaza 3 zile fuori casa....oricum ar fi fost chiar daca ar fi fost si intr-un palat sa te trateze ca pe o regina...de nascut tot tu tb sa nasti....ar fi fost aceeasi chestie... nu crezi..?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Pai daca aveau ei dreptate atunci de ce ai facut atitea valuri?V a be lasa ca ai sa nasti si poate o sa ne intilnim si ai sa imi zici vcum a fost.Eu parerea mea este ca daca pe linga durerile de nastere te mai trateaza si rau vezi tu un pic.Nici eu nu vreau sa ma contrazic ac dupa ma enervez si mi se ridica tensiunea si am de adus pe lume un copil.Numai bine iti urez!

MIRELA 38+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

No,no,fetele,nu va certati,ca n-are sens..

Petro,imi pare rau sa aud ca te chinui asaNu iei vitamine?Parca ziceai ca vine mama ta,sigur te ajuta si mai poti gasi niste momente doar pt tine.Poate e si covarsitoarea responsibilitate pe care o resimti fata de micuta.In plus,adaptarea la noul ritm te consuma...Data viitoare sa ne spui ca ti-ai mai revenit,ok?

Mikuto,stii cum e,cum ne-o fi norocul

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Fetelor stati cuminti
acum vin eu cu raspunsul
Mikuta-eu am avut dureri de cap cam o ora dupa ce am nascut si mi-a trecut de la sine iar acul mare nu il simti deloc ca iti face o mica anestezie inainte si nu mai simti nimic si la un minut dupa simti placere solevare si multumesti ca exista epidurala
eu te astept cu detalii dupa

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Petro multa sanatate si

Slimatei nu iti face griji ca ai sa rezisti si nu uita sa colaborezi cu moasa care te va ajuta ffffffmult.

Noi santem sanatatoase si un pic mai papacioase.

Cristina spor la invatat si un bebelinei...trebuie sa fie tare cumintica daca reusesti sa faci atatea.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mami aerul de acasa iti prieste, deci ramai si de sarbatori.

cand ma gandesc la sarbatorile de iarna imi aduc aminte de vacantele din Bucovina...ce timpuriiiii.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Neata'
unde sinteti fetelor? cafeaua e gata
lipsiti o gramada de la apel mai scrieti cite un rind sa stim cum sinteti
Ginger,Liliana,Piccaflor,Dana,Micio,Serj-nu mai stim nimic de voi

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

salut fetelor, vreau sa va intreb ceva rapid ptr ca nu prea am timp de stat pe net, voi in timpul alaptari ati facut ceva iritatie la sani? Nu stiu de la ce anume se trage dar eu am facut. Ma gandesc ca poate fi de la Senosan caci uneori ma tamponez cu el,sau poate de la coppete assorbilate? Sunt putin pe fuga.. ptr toate

Roxali asa este,Giulia este o fetita foarte cuminte,sunt norocoasa altfel nu stiu ce m-as fi facut

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Cristina-eu am avut ragadi ranile care ti le fac bb pina se invata la san in rest nu a pricep am folosit o crema buna medela-purelan-e buna pt piele si pt bb
ce face piticuta?

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca Giulia noaptea trecuta a facut bis a dormit din nou toata noaptea
ce bine ca perseveram cumintica de ea wow

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput