MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina85ss spune:
Katiapam brava Giulia! Ce bine cand doarme toata noaptea,nu-i asa?
Pe Giulia a mea am pus-o in leaganul electronic ptr ca eu am de calcat niste rufe si de gatit,plus ca mai trebuie sa trec si pe la farmacie.Noroc ca este cuminte
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
katiapam spune:
Cristina la cite ai de facut ai mare noroc ca e cuminte si ramine tot asa ai sa vezi ca asa e si Giulia mea
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
neata si de la noi..
am intrat sa va uram we placut...si comori cuminti ...mamicilor...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
Neata!!!!!!
Revin ... parca sunt putin mai bine azi.
raluca - da, a venit mama, da si pana se acomodeaza ea (e prima oara cand vine in Italia) tot haos e si program dezorganizat. Macar mai reusesc sa dorm si eu printre picaturi, cand doarme pitica.
Despre epidurala ... sa va spun si eu parerea mea ... sunt 100% PRO. Efecte secundare nu sunt decat dureri de cap si spate, trecatoare insa. Insa aceleasi dureri le poti avea si de la o nastere normala ... se pun in miscare toti muschii, toate oasele, deci oricum sunt dureri cu sau fara epidurala. Eu nu as fi suportat o nastere normala ... am vazut ce inseamna la inceputul travaliului si sigur nu as fi suportat restul. Acul nu il simti deloc. Recomand aceasta epidurala, asa cum spunea si mirela, daca tot s-au facut progrese in acest sens, de ce sa nu profitam ... ideea ca mamele, bunicile si matusile noastre au facut fata si fara ... mi se pare deplasata ... hai sa ne intoarcem atunci la vremea bunicilor si sa ducem viata pe care o duceau ele ... atunci ar trebui sa nu ne folosim nici de electrodomesticele care sunt acum sau alte facilitati. Asta e parerea mea, sper ca am fost coerenta si s-a inteles ceva din tot ce am scris
. Aaaaa si da, nu se face epidurala daca nu ai vizita anesteziologica facuta.
Maine mergem in vizita la nasi ... la un gratar ...
slimatei spune:
ma bucur ca esti mai bine...petro....
pana la urma fiecare cu parerile sale..meno male ca exista la liberta di scelta....sincer eu am avut tot timpul de a putea face acele analize si de a schimba si spitalul daca vroiam...dar am valutat a modo mio tutto..si am decis asa...
fiecare alege in functie de cum crede ca se va simti mai bine...
asa e putem profita de progrese precum poti avea si retinerile tale..in privinta acestora...poate o fobie..mai stiu eu..fiecare le stie pe ale sale...sincer mi-ar fi frica mai mult de ce mi se poate intampla pe urma anestezie decat de durere..pe care poate o s'o pot suporta usor sau la fel de bine ar putea fi cel mai mare infernpna la proba contrarie n-am de unde sti....poate marja mea de durere e mai elevata....desi m-am informat asupra epiduralei si sunt cat se poate sigure si doar un procentual minim de de risc...se pare ca tocmai asta ma inspaimanta mai mult ca nasterea in sine...da' asa cum am mai spus eu sunt pozitiva din punctul de vedere al durerei..sper ca voi supera totul alla grande...eu plec de la premisa asta..restul ce va fi, va fi ...numai Dumnezeu poate sti...
Stefania X 2
Doamne ajuta!
micio spune:

Nu am mai reusit sa scriu, am avut o stare aiurea din cauza tusei si durerii de gat...acum mi-e mai bine ca am trecut la antibiotice!
Petro, odihneste-te si manaca bine, ia ceva vitamine...Ai facut investigatii? Ma bucur ca e ok bb si ca e buni cu voi sa va ajute, conteaza mult si sa aibe cine sa faca un ceai cand ai nevoie...
Vad ca toate bebelinele sunt cuminti si papacioase, dorm noaptea ceea e e foarte bine si pt ele si pt mami si tati! Baieteii sunt mai nazdravani cred, ca nu le lasa pe mamicile lor sa mai dea vesti![]()
Stefania, nici eu nu am optat pt epidurala... Ce sa zic, atunci in travaliu cand au venit durerile ingrozitoare as fi vrut orice numai sa nu mai sufar. De-ar fi sa mai nasc tot fara as face-o chiar cunoscand durerile. Acum avem acces la multa informatie si fiecare este raspunzator pt alegerile facute. Iti doresc sa nu suferi mult in travaliu.
Va pup!
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
katiapam spune:
Slimatei-vreau sa-ti spun sa nu crezi ca avem ceva impotriva alegerei tale
fiecare decide pt.el noi vrem doar sa incercam cit putem sa te incurajam ca stim cum sint durerile daca am trecut prin ele
in acele momente cit am suferit si au fost doar 2,5 h imi trecea prin minte tot felul si e adevarat ca iti vine sa arunci tot ce ai prin fata si depinde de fiecare cum suporta durerea numai ca alea de nastere sint de zapaceala nu gluma
eu nu vreu sa iti spun cum sa faci ci doar un sfat,ai sa vezi ca va fi bine,fi increzatoare si sa ai curaj
si eu am auzit multe despre epidurala dar nu am luat in seama pt ca am preferat sa ascult parerile caruia au trait experienta si nu care ce a mai auzit in giro
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Micio-ma bucur ca te simti mai bine
acum Giulia de 2 nopti nu se trezeste sa pape si sint tare multumita si in lus acum maninca supica in fiecare zi si pireu de fructe iar cind ma vede cu lingurita deja deschide gurita si se agita e o scumpa
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
multumesc oricum katia...
si papacioasa
Stefania X 2
Doamne ajuta!