MAMICI DE ITALIA (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Raluk31 spune:
Multumesc,Mikuto
Sanatate si voua si noroc de o nastere usoara!
Si mai am ceva nedumeriri...am lista de la spital si sunt niste cuvinte pe care nu le cunosc..cuffieta,vestaglia,ciabatte,limette per unghie,stoviglie,pettine,forbicina con punta arrondata,rete elastica...daca aveti chemare,ajutati-ma,please
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
raluka pot afirma ce a spus mirela... cred ca din ceea ce am povestit eu ai inteles gresit..dar ea a stiu sa-ti explice mai bine....
cuffieta...sincer nustiu la ce-ti trebuie..cred ca un fel de capellino
vestaglia- halatulsau capotul nostru,
ciabatte-sunt papucii de casa...
limette per unghie- pile de unghii..
stoviglie,-habar n-am
pettine-pieptan,forbicina con punta arrondata- foarfec cu varful rotund u ascutit
rete elastica...cred ca se refera la chilotii de rete...usa e getta(de unica folosinta)
sper ca ti-am fost de folos...
mai avem putin...putin...
cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
pet.cost2005 spune:
ciaooooooooo !!!
Noi suntem muuult mai bine, dar sunt pusa la "regim" intens de fier ... am analizele la limita si daca nu mi se "ridica" fierul ma interneaza in spital. Deci, ca sa nu petrec sarbatorile in spital ma indop cu fier si pastile si din alimente ...
mirela - se cam face asteptata Sara ... bafta si
de la noi !!!
raluca - ti-a explicat bine mirela despre epidurala ... iar stefania la fel cu termenii aia in it.
cuffieta - se refera la casca aia de dus
stoviglie - tacamuri (lingura, furculita etc.)
rete elastica - poate fi vorba si despre chilotii de unica folosinta din plasa sau despre rete elastica pt. bb pt. buric.
katiapam spune:
Salut fetelor
Raluk-oare de ce ti-a dat asa o lista complicata adica cuffie forfecuta,pile de unghi,nu prea le vad folosul.....in acele momente
cine stie depinde de spital....
si eu mi-am pus tacimuri dar dadeau de plastic ambalate in fiecare zi la prinz si la cina
despre epidurala e bine sa iti pregatesti dosarul
ti-o face cind ajungi la dilataie 4 eu sincer tot chemam anestezistul si ma tot pacaleau cu peste o jumatate de ora si tot asa dar si eu le spuneam ca pt mine e mult o jumatate de ora ![]()
Mikuta-multi pupici si forta ca vine Sara cit de repede,se mai lasa asteptata
Cristina-Giulia e o scumpa ce a mai crescut si ce dulce e in poza cu caciulita si paturica roz
Petcost-ma bucur ca te simti mai bine,da-i atunci pe fier sa nu te interneze stiu ca e tare rau la gust pe mine ma facea sa vomit mereu si am renuntat
Slimatei-imi pare rau ca te agita mereu monitorajele pt mine erau un somnifer ![]()
trebuie sa schimbi capitolul imediat
ticker ![]()
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
Raluk31 spune:
Multumesc pt ajutor,asa e,e lunga lista![]()
Petro,da-i cu legume verzi
Ce ne mai zici de Silvia?
Raluca
pet.cost2005 spune:
raluca - pai tocmai ca ma informam pe unde se gaseste fierul in alimente ... carne (la greu), spanac, frutta secca (alune, nuci, arahide), fasole etc. Nu sunt tocmai alimentele mele preferite, da' ne sacrificam ...
Silvia, slava Domnului, e bine. E ff mancacioasa si cred ca nu ii ajunge doar laptele meu ... vad eu maine la pediatru ce imi spune, daca sa ii mai dau completare sau nu ... am inceput sa ii facem baita si ii place la nebunie in apa sau la masajul de dupa cu ulei, iesim in fiecare zi la plimbare si doarme de fiecare daca cand da de aer liber ... de vreo 4 nopti a inceput sa doarma mai mult, sa aiba un orar noaptea si deci ne lasa si pe noi sa ne odihnim ... In fine, e o fetita cuminte si dulcica foc !!! Si cresteeeeeeeee ... are niste falcute !!!! Eu si tati suntem
de ea la nebunie !!!!!!
Raluk31 spune:
Bravo,ma bucur ca totul e ok!Cred si eu ca nu-ti vine sa-ti mai iei ochii de la ea,eu sunt asa curioasa s-o vad pe Anais!![]()
Am trimis un mail pe adresa comuna,sper sa va placa.
Raluca
Raluk31 spune:
Cristina,n-ai zis ca ai pus poze noi.Intr-adevar,e splendida poza aceea cu caciulita!Ar trebui s-o inramezi
Raluca
MIKUTA4 spune:
PETRO iti doresc din tot sufletul ca valorile fierului sa se ridice si sa nu fie nevoie de internare,dar ai incercat si cu FERROGRAD ca am vazut ca la fetele de la mine din salon dupa ce au nascut le-a dat sa ia.In fine deci iubita Silviuta este bine doamne ce ma bucur multi 

de la noi si sa creasca mareeeeeeeeeeeeeeeee.
Katia da asa este Sara mea se lasa asteptata,acum tratam cu ea ca poate va fi ea MOS NICOLAE ptr mine si taica-su sa vedem in noaptea asta noi lasam ghetele dar si valiza la usa,poate poate ne face vreo surpriza daca nu asta este ma incarc de rabdare.Multi 

si tie dar si frumusetei tale Giulia.
Raluka dar de ce atitea lucruri iti cer?dar nu ai pe nimeni care a nascut la spitalul unde o sa nasti tu ca sa intrebi?ca si eu pe lista de la spitalul unde nasc aveam niste chestii asemanatoare tie si de care cind ma-m internat am intrebat si nu mai trebuiesc.
MIRELA
39+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .
SARA-MARIA ingerasul nostru

pet.cost2005 spune:
mirela - de ala iau ... iar acum portie dubla ...
Facem galerie pt. Sara ....
sa vina de Mos Nicolae ...