MAMICI DE ITALIA (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,esti mortala

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Pai uneori cand mergem pe trotuar isi trage mana din a mea ca vrea singur si o ia la fuga, il prind de gluga. Vazusem pe cineva cu copil asa mare in ham da' nu-mi inchipuiam ca sunt asa dezlantuiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-eu il am deja pregatit

Slimatei-pe unde umbli? sau nasti si nu stim nimic?

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

da' de unde credeati ca scapati de mine...

uite dam si cafeaua......

ieri a tb sa merg la monitoraj...s-au tinut de promisiune..ieri aveau numai aparate noi..dar pacat ca eu nu ma pot relaxa asa cum zici ca o faceai tu..katia(ca mai aveai un pic si adormeai..) eu cand merg acolo..a furia di senti..ii batiiti ...ma emotionez..si fiecare schimbare care se produce..ma agita...ieri vazand ca d-soara dormea nea dr..i-a facut o shakerata...si dupa sa vezi ca nu a mai adormit toata seara... a tinut-o lant...

acum ne bem cafelutzu , papam si cred ca mergem la nani..ce avem de facut...?caci dupa amiaza iar o luam din loc...

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
micio e super cadita! deci se gaseste la supermercato,o sa merg sa vad
Fetelor am reusit sa descarc foto cu Giulia,dar cu telefonul mobil ptr ca am pierdut prin casa cablu de la aparat

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

si de la noi.

Si noi am fost foarte matinale azi ca am fost sa terminam analizele pt epidurala,deci ne-am asigurat si asta.

OANAda ai mare dreptete multi imi zic asta ca bebelina mea este o figura,pina acum ma rugam de ea sa nu iasa inainte de termen si acum ma rog de ea sa iasa ca mai sint 4 zile si incheiem termenul.Eduardo al tau este o frumusetea intruchipata,complimente tie si lui.

CRISTINA ce mare sa facut Giulia ta,nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul,parca mai ieri ne anuntai ca ai nascut si acum ai ditamai domnisoara,SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA

Katia,Raluk si la restul fetelor multi

MIRELA 39+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati..eu trebuie sa plec.ma duc la farmacie si la pedicure sa-mi fac un appuntamento,ptr ca am unghiile de la picioare intrate in carne,si am degetele umflate si pline in jurul unghiilor de puroi........ daca stiti sa-mi spuneti ce mi-as putea cumpara di farmacie ptr unghii este bine venit sfatul

poze

nasterea

Mergi la inceput

MIKUTA Ai dreptate a trecut repede timpul...abia astept sa te vad cu bb in brate si pe tine.Mie inca nu-mi vine sa cred ca am trecut de la etapa de la cea de si sincer imi lipseste tare de tot burtica asa mare si grea cum era... Asa ca tu aprofita cat mai poti,ptr ca si tu ai zilele numarate ca si ,apofita in fiecare zi..

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatzaaaaa!

Stefi,pove si mie mai multe de monitoraj..de ce il faci?cum se desfasoara?sunt anumite chestii pe care ti le dau sa inghiti ca sa agite bb-ul?!
Ai vazut pronosticul meu pt data nasterii?

Mikuta,oare se poate sa faci analizele pt epidurala si sa decizi la locul faptei daca vrei sau nu?!

Cristina,nu mai plange dupa burtica,acum ai fetita langa tine.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Neatzaaaaa!

Stefi,pove si mie mai multe de monitoraj..de ce il faci?cum se desfasoara?sunt anumite chestii pe care ti le dau sa inghiti ca sa agite bb-ul?!
Ai vazut pronosticul meu pt data nasterii?

Mikuta,oare se poate sa faci analizele pt epidurala si sa decizi la locul faptei daca vrei sau nu?!

Cristina,nu mai plange dupa burtica,acum ai fetita langa tine.

Raluca

RALUK eu iti spun cum a decurs la mine vizita anesteologica:deci m-am dus la spitalul unde o sa nasc am avut intilnire cu anestezista,mi-a cerut citeva analize,dintre care eu unele nu le-am avut si le-am facut acum,electrocardiograma si dupa ce mi-a explicat in ce consta epidurala si ce efecte si riscuri sint mi-a dat sa semnez niste foi este consensul ca vreau sa o fac,deci odata facut toate astea decizi tu in sala parto daca vrei sa o faci sau nu.Eu cind am fost internata in timp ce imi facea monitorajul si asta in sala parto am vazut mai multe fete care nasteau si cind ajungeau la o anumita dilatatie de ex:4 venea anestezistul si le intreba daca vor sa le faca sau nu epidurala.Ma-m cam intins dar in esenta este ca decizi tu daca vrei sa o faci chiar daca ai facut demersurile,nu ti-o face fortat.Iar monitorajul iti pune pe burtica doua chesti rotunde si plate si astea vad bataile inimi la bebe si daca ai contracti in timpul ala,iar daca bebe nu este activ iti misca un pic burta ca sa il trezeasca nimic mai mult ca sa vada si cit eset de activ bebe si de cite ori loveste.Dar lasa ca ai sa vezi si tu ca incepi sa le faci si tu incepind din a 37 sapt,multa sanatate tie si lui Anais

MIRELA 39+
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET CA AM AJUNS AICI .

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput