Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 2
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Deci, n-am ce cauta mai repede de doua luni. Ok, merci.
Stiam o faza cu o ata si un ac care atarna deasupra palmei. Cred ca e la fel cu verigheta. Mie imi ieseau doi, dar nu mai stiu sexele.
Visul meu
Crengu4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Crengu, la mine s-au vazut ambele sarcini (si cea cu Maya si cea pierduta - cea din uter, nu extrauterina, evident) la 4 sapt si 5 zile. Apoi, la Maya, la 5 sapt si vreo 4-5 zile s-a auzit inimioara. De regula te duci la 2-3 zile de intarziere sa-ti confirme ca sarcina este in uter, apoi dupa 1-2 saptamani sa asculti ce frumos bate inimioara. Bafta multa!
Marimar!!!felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Claudia si mie, si mie :)
Eu - conceputa in 1978, sotzul conceput in 1980, Maya (pt verificare) conceputa in 2006. Ce o sa fie bb2? asta presupunand ca mai pot ramane insarcinata si repede :)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
cornelia_laura spune:
Vaiiii, Marimar, ce veste minunata
....mi s-a facut pielea de gaina!!!FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, SA AI O SARCINA DE VIS, O NASTERE SUPER USOARA SI UN BEBE 3 MANCACIOS SI FARA COLICI!!!
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
Crengu, la mine la a 2a sarcina la 6 sapt nu s-a vazut nimic, abia la 8 sapt. Dar eu am ovulatia mai tarziu, cam ziua 16-17. In loc de eco mai poti face pana atunci analiza de sange. Dar eu sunt convinsa ca e totul bine!!!
SARBATORI FERICITE !
ClaudiaH spune:
Buna dimineata!
Declar graficul meu invins la puncte de realitate. Iata si rezultatele pe baza carora il declar bun de nimic:
Locca,la tine reiese ca pana in 2009 faceti fete, apoi un an baieti si apoi iarasi 2 ani fete. Am verificat si pentru Matei si se potriveste.
Sanziana,la tine reiese ca anul asta concepeti fete apoi 2008 si 2009 baieti. Cu Dragos Mihai nu se verifica, reiese ca ar fi fetita ![]()
Ingeras, graficul meu e varza si la tine; nu se verifica la Maya. Reiese ca din 2005 pana in 2008 inclusiv concepeti doar baieti iar Maya e fetita.
M-am uitat in urma pe grafice si la Crengu si Ada se verifica si cu primul copil. Deci scorul este pana acum, punandu-ma si pe mine la socoteala: in 4 cazuri se potriveste in 2 nu. Asa ca... arunc graficul la gunoi si ne intoarcem la sex si speranta![]()
Va pup pe toate si va urez o zi buna! Spor in toate!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by ClaudiaH
Buna dimineata!
Declar graficul meu invins la puncte de realitate. Iata si rezultatele pe baza carora il declar bun de nimic:
Ingeras, graficul meu e varza si la tine; nu se verifica la Maya. Reiese ca din 2005 pana in 2008 inclusiv concepeti doar baieti iar Maya e fetita.
Asa ca... arunc graficul la gunoi si ne intoarcem la sex si speranta
Va pup pe toate si va urez o zi buna! Spor in toate!
mamica lui Stefan din 03.04.2005

garantez pentru Maya ca e fetitza, inca din timpul petrecut in burtik :) nu a fost schimbata la nastere, si plus de asta am ecografie cu poza cu pasarik unde sunt trase 2 sagetzele si scrie "labii" - asta ca sa-i arat lui tati ca e fetitz :)

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
locca spune:
Marimar, felicitari! Sarcina usoara si bebelus sanatos! Ce ma bucur ca deja a aparut o graviduta noua in capitolul asta.
Hai, tot asa!
Claudia, multumesc
mie imi convine ce mi-ai zis, pana una alta declar graficul tau bun 
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
mihaser spune:
Neata!
Felicitari proaspetelor mamici Marimar,Crengu si Ada! Sper sa auzim si alte vesti de genul asta cat mai curand!
Eu am fost la eco si se pare ca o sa am tot baietel! Sunt fericita si abia astept sa-mi cunosc al doilea printesin!
Va pup! Numai bine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
cornelia_laura spune:
Mihaser, sa fie sanatos baietelul din burtica!!!
SARBATORI FERICITE !
Ignatica spune:
Mihaser parca mai ieri ne spuneai ca esti gravidutza. Felicitari pentru baietel.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
sanziana27 spune:
Marimar felicitari, wau super trei copii! Sicer esti demna de toata admiratia!
Claudia nu arunca graficul, ca daca iese fetita e buuuuuuuuuuuuuuun, chiar daca la Dragos nu s-a adeverit![]()
Cu cat se apropie ziua testarii, parca imi pierd entuziasmul, mai ales ca azi m-am trezit cu vreo 2 cosuri 
semn la mine ca se apropie cm. Insarcinata cu Dragos am avut un ten superb!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png

4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)