Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 17
locca spune:
Va multmesc tare mult! 
Tineti-va bine ca va trag dupa mine la odisee ![]()
Irinel, se pare ca ai avut dreptate si ma dureau sanii asa tare din motiv de bebe. Eu vroiam sa-mi fac analiza de prolactina ![]()
Ymellda, pai cam asa a fost si la mine, ma dureau sanii, vag si ovarele. Iti tin pumnii.
Eu m-am tinut tare cu testul, am facut sambata unul si ma uitam la el, nu-mi venea sa cred. Ieri am mai facut unul. Sure check.
Claudia, sa stii ca n-am sarbatorit in vreun fel anume. Suntem foarte bucurosi dar n-am spus la nimeni din familie, mai asteptam sa treaca cateva saptamani. Singura chestie aiurea e ca imi sare cam repede tandara, ieri cu greu m-am abtinut sa nu ma rastesc la saracul Matei care nu vroia sa se imbrace cu geaca, vroia sa iasa dezbracat afara si imprastiase toate hainele. Sper sa nu o tin tot asa cu nervii, ca e vai de urechile baietilor de acasa. Deocamdata n-am treaba cu mirosurile, dar si data trecuta abia pe la 6 sap. m-a apucat scarba.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
sanziana27 spune:
Asa ma bucur pentru tine Locca, ce minunat e sa povestesti despre starile de gravidutza!
Si eu am fost foarte irascibila si sensibila la prima sarcina, in primul si ultimul trimestru. In primul pana s-a acomodat corpul cu mogaldeata si ultimul ca a intervenit problema medicala, sarcina a stagnat si a inceput stresul.
Iti doresc din tot sufletul sa fii calma, pe mine m-a ajutat mult Magne (dr mi le-a prescris)
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Irinel spune:
Cornelia, ma incurcasi fata draga. Pai noua nu ne-a venit CM in aceeasi zi? Adica pe 18 noiembrie (duminica)??? Ca vad ca tu numeri cu 3 zile mai devreme. Eu nu merg la serviciu de cateva luni, stau cu Danut o perioada nelimitata, pana va fi el complet bine si pregatit sa stea in colectivitate mai mult de 3-4 ore cat sta acum.
Fetele, saru-mana de urari si incurajari da eu cred ca mai stau pe la subiectul asta macar vreo luna. Nu cred sa fie luna asta, am sentimentul ca se pregateste de CM, care oricum ar trebui sa apara pe la sfarsitul saptamanii, mai sunt cateva zile.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
cornelia_laura spune:
Irinel, ai dreptate
. Acum am si recitit mesajele din urma. Da mai, pe 18 a fost UM. M-am sclerozat, pe bune. In octombrie mi-a venit pe 15. Bine ca ai fost pe faza ca numaram aiurea si imi faceam si iluzii degeaba daca vedeam ca intarzie.
SARBATORI FERICITE !
Ignatica spune:
Irinel cred ca noi 2 vom tot scrie la subiectul asta.
Am glumit, sper din suflet sa mergem cat de curand la odisee.
Sa va povestesc cum am inceput aceasta perioada fertila. Am stat 3 ore si am googalit cum e mai bine sa procedam cu perioada fertila, cat de des, in ce pozitii, ce sa facem dupa etc. Am citit tot felul de povesti de succes, mi-am facut tot felul de grafice, am citit articole. Pe la 11 noaptea apare sotul: " Miha, ce facem? " Si eu cu o disperare pe fatza: " Nu stiu". Fetelor, am ajuns la concluzia ca mie imi e mai greu sa concep un copil decat sa il cresc. Cum raman frate, femeile alea de la tzara gravide imediat? O fi ceva in aer? Eu cu toate testele mele( apropo, testul de ovulatie azi era mai pal decat cel de ieri
) si tot nu imi dau seama cand si cum ar fi mai bine.
va pup pe toate, si mai ales pe gravidutze, sunteti eroinele mele: cum ati reusit fetelor? 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
marimar spune:
Ignatica, puiul tau are abia 1 an jumate, vine el si bebe 2, nu te speria ! Am citit acum povestea nasterii lui David si ma gindesc ca tot de Craciun poate o sa ai vestea cea buna, din nou...
Te asteptam la odisee, mai sint locuri !
Eu v-as lua pe toate cu mine!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Ignatica spune:
marimar
multumesc mult.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
ymellda spune:
Sunt destul de necajita... dar mai sper asa cu jumatate de suflet.
Astazi nu m-am putut abtine si am facut un test. Si, normal si beineinteles, negativ. As fi in ziua 29 de CM, inca nu au venit urati... dar mi-e frica ca simptomele pe care le am sunt de CM acuma si nu de sarcina.
Nici nu mai inteleg, cum Dumnezeu am inceput sa am simptome de acum 10 zile, si acuma... ma dor ovarele mai tare si spatele jos, la sale si pe solduri, parca am crampe prin burta, ce mai... plus ca si sanii ma dor, sunt mariti, dar mi se pare mie ca se cam 'dezumfla', mai ca imi vine sa plang.
Abia astept sa vina si sa treaca, sa ma calmez cu totul, ca nu mai pot.
Acum un an, din iulie pana in decembrie, nu am avut menstra deloc - menopauza precoce, pe fond de stres. Am urmat tratament hormonal, doctorul mi-a spus ca se mai intampla, sa incerc in continuare, o sarcina imi va pune pe picioare organismul si sistemul in functiune. Asa ca ... to incerc. El a spus un an, dar probabil ca nu s-a referit la anul 2007, ca iaca se termina....
Sunt .... de teste si de pozitii si de asteptat si de ...
Va mai povestesc zilele urmatoare, am sa fac un alt test maine dimineata, ca astazi l-am facut dupa -amiaza, cand ajuns de la serviciu, poate urina nu era destul de concentrata. De asta mai sper. Dar ... dupa simptome... maine am CM.
Va pup si va urez multa bafta la procreat !!
Alina si `copilu' scolar Andra - Ioana
sanziana27 spune:
Fetelor sa nu prind pe careva ca pica in butoi ca nu stiu ce va fac!
Ymellda, Ignatica, Irinel, Cornelia hai sa fim optimiste, uite si Marimar garanteaza ca avem locuri la odisee. Marimar tine-le ocupate ca venim ![]()
La un an dupa ce am nascut am fost iar la control si i-am spus ca ne mai dorim un bebe si daca ne-am putea apuca de treaba (eu intrebam mai mult pt ca am nascut cu cezariana). Din punct de vedere medical totul e ok. Mi-a zis vii dupa 3 sapt de amenoree sau dupa un an de incercari. Si faza cu un an, mi-a zis-o si la prima sarcina un an medic. Am fost la control si l-am intrebat cand sa-mi fac griji daca nu raman? Daca dupa un an de incercari lunare nu iese, vii sa vedem despre ce e vorba!
Spor la treaba, ca trebuie sa iasa si luna asta multi bebei!
Eu cred ca voi apela la solutia "suna un prieten"!![]()
![]()
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
ingeras26a spune:
Buna!
Test de sarcina Clear Blue negativ si la mine...in z 27, cu CM regulat la 28 zile. Sunt dezamagita, dar o sa-mi revin, mai ales ca sambata ii rup turta Mayei:) de-abia asteptr! duminica facem un anisor!!!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)