Gravidute si mamici de Constanta (9)
Raspunsuri - Pagina 18
docdecap spune:
CITEZ mesajul de la lulu77
La pediatru ,pe langa recomandarile facute as adauga si doctorul FASIE MARIAN ,vine acasa si raspund ela telefon la orice ora .Nu are cabinet particular ,este cel mai mult in urgenta spitalului judetean si pe teren ,acasa ,oricand il chemi.Tel.0721.813.203.
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Mokika spune:
mersi mult, din pacate nu raspunde..... cum am reusit sa-l racesc pe Teo?

Ragusit, tuseste de parca are tuse magareasca, haraie in gat si nu poate sa respire ca lumea.... asa dintr-o data!
isidora spune:
Doamne,MOKIKA,s-a intamplat ceva?Sper ca s-a rezolvat....
Doc,stii ceva de ANGI,are ambele mobile inchise si n-am indraznit pe fix...???
isidora spune:
Suna la urgenta si intreaba cine e de garda.Daca e Siromascenco,dr. Miu ,sau poate chiar Fasie esti pe maini bune...Sau oricine in ultima instanta...Doamne ajuta!
\
isidora spune:
Daca nu poate respira s-ar putea sa aiba nevoie de Prednison...asta da dr. Dumbrava...acum 2 zile finului meu de 6 luni...Suna ca o bronsita ce spui tu acolo....Oricum rez. in noaptea asta...O sa fie bine ai sa vezi...numai sa va vada un dr.
docdecap spune:
Isi, eu am incercat un SMS la Angi, n-am stiut ca are telefoanele inchise..
va trebui sa asteptam pana dimineata pentru o veste de la ea cred.
Monika, sper sa se faca bine Teodor, multa sanatate si tinem pumnii!!
eu sunt franta, trebuie sa ma culc acuma, ca nu mai rezist!
va sarut
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:

Fetele mele dragi, TOATE, nu va mai nominalizez, va pup si imi pare rau ca v-ati facut griji pt mine!
Am ajuns acasa la ora 9 ca de la dr ne-am dus si am papat ceva in oras. Cand am ajuns acsa, netul mort!!!

Bine zicea Mircea Badea in emisunea lui de acum cateva zile, ca el nu crede ca omul a ajuns pe luna. Cum sa fi ajuns omul pe luna cand inca nu functioneaza imepcabil magariile astea de genul net, aparatura de u comun etc? Dupa asta seara tind sa ii dau dreptate: Omul n-a ajuns pe luna! ![]()
Hai sa nu va mai tin in suspans, intai am vazut ca v-ati ingrijorat pt noi. Totul e foarte bine cu noi... DAR:
- bebe e mare, are 50 de cm si 3250 de grame !!!!
Inimioara ii bate cu 142/min, placenta ok, etc.
- dna dr. Lutzescu mi-a promis ca vine la nastere, indiferent de moment, noapte, zi (Isidora, ai avut dreptate cand vb de simpatii si antipatii,s pus pe numele mic, etc)
- mi-a spus ca la cum ma prezint (col inchis si lung) nu nasc sigur pana de Craciun
- viitoarea vizita e pe 21 decembrie
- vestea proasta e ca intre 24 si 28 decembrie e plecata din localitate

- in cazul in care ma apuca atunci nasterea, a stabilit cu dr. Rusa sa ii preia gravidele - sunt linistita din punctul asta de vedere ca stiu e un medic bun care vine la absolut toate nasterile, indiferent de momentul in care se intampla. El va pleca in concediu cand se va intoarce ea si la randul ei ii va prelua gravidele.
- nu agreeaza ideea de a-mi provoca nasterea inainte de Craciun, vrea sa il lasam pe bebe sa iasa cand crede el de cuvinta.
- a spus ca vede pe 21 cum stau si poate atunci daca e colul deschis imi va provoca nasterea pe 22 sau 23 inainte sa plece
- Ea crede ca totusi bebe va apare intre Craciun si Anul Nou.
- mi-a spus ca e posibil sa ajung la cezariana daca bebe creste in ritmul asta: in trei saptamani a luat 800 de grame si pana nasc ar mai fi inca trei sapt, so... Or daca a spus ea asta care nu e adepta cezarienei...
In concluzie, o sa am medic la nastere, m-am linistit din punctul asta de vedere. Dar ma sperie ca la cat e bebe o sa ma rupa in bucati. Plus am si eu o intrebare. Daca bebe are acum diametrul la capshor 9,52 plus cat o mai creste pana la Craciun si dilatatia maxima e de 10, pe unde iese???? Si cum?
Imi cer scuze pt telefoanele inchise, dar la ora 10 dormeam lemn si iubitul meu le-a inchis pt ca incepusera sa sune si nu a vrut sa ma trezeasca, e prima oara din octombrie ca am adormit si eu atat de devreme. Dar uite ca m-am trezit acum...
Aaaa, si am mai aflat o chestie: dna Lutescu mi-a confirmat ca gravidele au ajuns spaima spitalului din Constanta (cel putin) si toti au ordine ffff clare sa nu care cumva sa existe vreo plangere cat de mica. Imi inchipui atunci ce soc si ce morcov au avut aia de la urgenta cand m-au vazut cu burta la gura si in criza profunda de astm de s-au purtat asa frumos cu mine!!!

Mokika, imi pare atat de rau de bebe Theo! Sper ca ai dat de medic!!
Lulu, am vazut pozele, bebe e un scump!!!
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 3 saptamani!
Yannia spune:
Salutare fetelor! Azi am fost si noi la eco, m-a tinut o ora, mi-a facut toate masuratorile posibile, insa rezultatul mi-l interpreteaza dr. ginecolog, la care merg maine.
Stiu doar ca bebe corespunde varstei si se pare ca-i fetita.
Statea cu fata in jos, cu capusorul in dreptul ficatului si cu piciorusele spre splina. In timp ce-mi facea eco, cred ca a deranjat-o pe bebelina fiindca mi-a tras una cu manuta. Am simtit atat de clar!
Rezultatul de la triplu test e negativ si cica nu-i cazul sa fac amnio.Si toate analizele sunt ok. Mi-am vazut rezultatele on line, ca nu mai aveam rabdare pana maine, cand merg la dr.
Angi, ma bucur ca ai scapat de stresul cu nasterea. Ai vazut ca ai fost una dintre norocoasele pe care le simpatizeaza d-na dr? Mama, si ce baschetbalist ai! Deja 50 cm?
Roxx, felicitari pentru bebe cel dolofan! Sa creasca mare si sanatos si tie refacere rapida!
18+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
Maia37 spune:
Angelique Monica povestiri din trafic...ce-am ras
Angi si mie mi-a zis d-na dr. sa incercam nasterea normala si daca nu se poate sa fac cezariana.Numai ca eu nu mai vreau nastere normala...
madalutaMulta sanatate!Ce fericita esti ca vine sotul tau!
E u mai am de asteptat 2 luni pana-l vad acasa.
Roxx felicitari pentru baietel grasunel!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
lulupot spune ca mi-au placut tare mult pozele cu baietelul tau!E un scumpic si frumos,abia astept sa am si eu in brate sufletelul meu mic.Are par mult si frumos!Fetita mea a avut par putin de aceea cand vad asa plete la ati bb-ei imi place tare mult!Sa fie sanatos si sa va bubure!
docdecap-sora mea e multumita de dr. Munteanu caci merge cu nepotelul meu la ea(are 2 ani).
Yannia ma bucur pentru rezultatul obtinut la test!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei