Gravidute si mamici de Constanta (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu am ajuns la dr k nu mai faceam fatza durerii de gat si mucilor...Mi-a dat antibiotic..amoxiclav...Nu stiu ce sa fac dc sa il iau sau nu. este permis in sarcina , da parca nici de antibiotic nu sunt..sa-l iau..? sa mai astept??? nu stiu care e varianta cea mai buna...

mav: costi e un dragut...sunt frumoase surprizele, nu?alta data sa te inveti minte si macar ceva simbolic si ieftin sa iei k persoana care primeste cu siguranta se va bucura..

Eu n-am primit decat un mesaj frumos...insotit de vestea k a iesit sef de promotie la cursul pe care l-a absolvit,dar stiu k sambata imi voi recupera cadoul...

Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, ia antibioticul numai daca: ai febra si tusesti. Astea doua sunt semnul de infectie care necesita antibiotic. Si mie mi-a dat antibiotic dar nu l-am luat desi eu si tuseam. dar atata timp cat nu ai febra, nu ai infectie. Mie mi se pare ca mult prea usor se dau antibioticele... Pt durere de gat fa gargara cu apa cu sare, cat de sarata suporti si iti ia durerea cu mana. pe incercate. repeta gargara cam o data la doua ore.

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Roxx, felicitari pentru flacau, sa fie sanatos si ursitele sa-i spuna numai de bine..
Ii uram si noi sa aiba parte de tot ce e frumos si bun in viata.
Bine ai venit, bebe, s-o faci fericita mereu pe mami

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara la toata lumea !

Noi ..mai putin si mai rarut prin zona ..suntem in mari treburi ,cautari de apartament mai mare ,eheeee alergatura multa .
Luca creste ,e cuminte ,mancacios si fffff vesel ,rade non stop.
Are 7.200 kg ,la 3 luni si jumatate ,barbat adevarat .
Doarme toata noaptea ,insemnand de la 21 pana dimineatza la 8-8.30 cu o mica pauza de papa pe la 5.30-6 dimineatza.

dmtr anca, iti recomand ca pediatru pe FASIE MARIAN ,vine acasa ,il poti suna la orice ora si lucreaza si in urgenta spit mare....

Felicitari noilor mamici ,bebei sanatosi si refacere rapida!

Mult curaj urmatoareleor mamici!

poze cu Luca http://www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angi: nu am laut inca antibioticul dar am amigdalele inflamate rau si mi-e frica sa nu incep si eu sa tusesc...nu vreau sa ajung aici k stiu ce naspa e si nici febra nu vreau sa fac.De-aia nu stiu ce e mai bine..sa previn..sau sa tratez...

Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Angi, asteptam vesti de la intalnirea cu tanti doctor.
Trebuie sa fie numai vesti bune, dar impartaseste-le cu noi, ca suntem curioase...

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

mada, daca deja se vede si infectie la amigdale, ia antibiotic pana sa ajungi si la febra. eu sunt precauta cu antibioticele din principiu, acuma tu mai esti si insarcinata... fii foarte atenta la schimbarile din sanatatea ta ca sa vezi cand e cazul sa incepi!

angi te asteptam cu vesti bune!!

fetele, alta intrebare: mi-a fost recomandata de la medicul de familie Dr Munteanu ca pediatru. are cabinetul prin tomis III, mi-a spus ca e buna si ca mai primeste copii pe lista (daca ma duc cu recomandare de la ea -med de familie adica). am inteles ca trebuie sa ma hotarasc la cineva inainte sa nasc, sa ii trimita fisa de la spital. Voi ce stiti?

Monica 35+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ROXX,felicitari pt. flacau!!!Sa va aduca numai bucurii si sa creasca usor si frumos!
LULU,LUCA e o minune de copil la cat doarme...Vreau si eu....
MAV,SA STAPANESTI SANATOASA inelul-ce sotior atent!Bafta la examene!
ANGI, ASTEPTAM VESTI cel putin la fel de bune ca la Zuzici....

DOC,MUNTEANU Eugenia de pe Soveja?Daca e vb. despre ea ,e pediatra Isidorei-am numai rec. bune.Multumesc pt. pontul cu Subaru-pe sotul meu l-ar incanta,dar eu sunt fun Toyota,iar Rav-ul mi se pare ca mi se potriveste mai bine,e mai mic decat Subaru ,nu?Nici n-am apucat sa-l revad...Bine eu sunt si mai fun Volvo XC90 dar de unde banii aia?!...Ador marca asta...Si ce daca?

JOJO,LA MULTI ANI PT.MAMA!sA FIE SANATOASA!

LA FETE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MADALINA,si eu zic ca si Doc sa iei antibioticul daca zici ca ai amigdalele inflamate... e semn de infectie in stadiu incipient...fata bolnavioara si poate trece pana vine tati!Nu uita ca daca se complica poate sa treaca si la Darius...
DOC,nu e mare dif. ca marime intre subaru si rav....dar tati hotaraste....mai vedem...Pe a voastra sa o stapaniti sanatosi si sa va pazeasca Dumnezeu de incidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

va rog urgent nr. de tel al dr. Fasie...

Mergi la inceput