Metoda contraceptiva cat mai sigura?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Love Plus rulz
Despre Durex am auzit prea multe intamplari nefericite , Love-u in schimb nu mi-a facut niciodata surprize

Montarea si scoateea steriletului nu doare?
Ca am aistat la sustragerea lui i nu prea era fericita doamna respectiva.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Steriletul Mirena elibereaza doar 2% hormoni din cantitatea de hormoni ce o contine o pilula. Aici este marea diferenta !

Pentru XIO, nu doare cand se monteaza steriletul si nici atat cand se scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dar sterilet nu se pune doar la cele care au nascut deja? Eu asa stiam. Ma rog, sterilet oricum nu mi-as pune.

Nu am spus ca ma deranjeaza prezul, din punctul asta de vedere e ok, eu vreau doar confirmarea ca e sigur daca il folosesti corect. Ca e bai doar daca se rupe (si atunci vezi si stii sa iei masuri suplimentare de siguranta). Nu le iau de pe taraba ca nu-s nebuna, doar din farmacie. Prefer Sico, e o marca nemteasca si gama e foarte variata, dar nu se gaseste decat in farmacii.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Uite aici :http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Sexologie/Metode_contraceptive_413.htm

Poate ar fi bine sa vb si cu doctorul tau ginecolog sa iti recomande ceva !

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sincera sa fiu cea mai buna metoda din punctul meu de vedere ar fi prezervativul si diafragma,dar asta nu functioneaza.Vezi tu care iti convine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ti-as fi recomandat implantul acela sub piele, dar e tot pe baza de hormoni, si banuiesc ca din cauza hormonilor ai renuntat la pilule.

Despre prezervativ nu stiu ce sa-ti spun. Noi l-am mai folosit cu succes, dar in acelasi timp cunosc multi copilasi nascuti "dintr-un" prezervativ.

De sterilet si eu stiam ca se pune doar dupa ce ai nascut, dar poate ma insel.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Eu nu as recomanda Love plus, pt ca eu am avut probeleme cu el...S-a rupt intr-un hal in care nu mi-as fi imaginat niciodata.
Tot pt metoda prezervativului sunt si eu, dar altele decat love plus.

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

quote:
Originally posted by XIO

Love Plus rulz
Despre Durex am auzit prea multe intamplari nefericite , Love-u in schimb nu mi-a facut niciodata surprize

Mi-a facut mie. De 2 ori. Nororc ca eram pe pastile si le luasem asa de tzaki ... cu arome...
Si chiar intrasem fuga pe subiect ca poate ma conving sa renunt la pastile, dar daca doar prezervativul ii urmatorul in top, ma cam tem 9dupa cum spuneam am avut accidente de 2 ori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

spermicidele pot fi folosite oricand in combinatie cu alta metoda contraceptiva. lucrul deosebit la ele este ca trebuie folosite exact asa cum scrie in prospect: adica cu 10-15 minute inainte de contact, NU se foloseste nici un fel de sapun pentru igiena imediat dupa contact, daca mai ai un contact sexual dupa primul se foloseste alta unitate contraceptiva. daca se folosesc exact asa fara abateri atunci rata de succes a spermicidelor locale este aceeasi ca si in cazul steriletului/contraceptivelor hormonale.
pentru ca sunt mai dificil de folosit apar si nereguli ce duc la scaderea ratei de siguranta - de aceea si vorba ca nu sunt asa sigure. ele sunt...dar cu anumite conditii.
avantajele ar fi ca se pot folosi ca metoda de bariera, combinat cu alta metoda contraceptiva, in timp ce alaptezi si imediat dupa o interventie.
cat despre sterilet, da, daca esti nulipara nu este foarte recomandata folosirea dar, pe de alta parte, daca nu vrei copii in urmatorii 3-4 ani....e ok.
despre ruptul prezervativului....na, se intampla, nu? dar sansele nu sunt chiar atat de mari.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Eu folosesc prezervativul Durex mentolat in perioada critica si in rest nimic, dar asta pt. ca e regulat, am luat de doua ori pastile si nu mi-a fost bine deloc.

Mergi la inceput