Metoda contraceptiva cat mai sigura?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by carmensita

Eu folosesc prezervativul Durex mentolat in perioada critica si in rest nimic, dar asta pt. ca e regulat

Vezi ca diverse evenimente din viata iti pot afecta data ovulatiei chiar daca ciclul e regulat; stiu cativa copii nascuti in urma aplicarii acestei "metode"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Presupun ca fiecare firma de prezervative are si unele nereusite pe piata....pana acum am avut noroc cu Love plus-ul.
Sico am folosit si eu , acum vreo 6 ani , la fel , fara probleme , sunt f. bune(in Tm nu erau doar in farmacii , sunt si la magazine).
Cu prezervativul se poate ...sa se rupa , sa alunece , sa fie perforat , sa nu fie pus bine , scos bine , sa ramana prea mult dupa sex in vagin ,si in cazuri extraordinare , sa intre in contact prezervativul cu lichidul preejaculator si sa ramana femeia insarcinata astfel...tinand cont de faptul ca majoritatea au spermicide , ecam grea varianta asta.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput