Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinusca, sotzu tau merita un shlap .. stii cum sunt barbatii, dar noi ne asteptam sa ne sustina ca doar nu am facut copiii singure .. si al meu ma enerveaza ca imi spune ca el nu o s-o schimbe pe fii-sa de pampersi .. ca n-o sa-i faca baita ci doar o sa se joace cu ea .. ca el si-a facut partea lui de datorie .. auzi tu .. dar eu cred ca doar ma tachineaza ... cred c-o sa fie topit ..

si stai linistita .. anuscha o sa fie bine! o sa vezi! daca mai poti face o eco, ar fi bine!

angi .. tare ca soseta .. e misto expresia asta ..

cum ramane cu intalneala .. cine poate veni vineri pe 7 decembrie si cine pe 8 decembrie .. e o carciuma vis-a-vis de polivalenta, daimon, unde ne putem strange!!

zuzici .. hai .. ca asta e ultima intalnire cu burtile la purtator ..

ereena .. in bulgaria chiar ca n-am cum sa ajung .. poate o gasesc pe aici pana la urma .. e dragutica foc ..

louiza, eu mai am putin de venit la serviciu dar am ajuns la capatul puterilor ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

si eu la fel...de exemplu acum mai vin inca la servici cu toate ca puteam sa ii las balta ca mai aveam zile de concediu (pe care cred ca nu mi le plateste nimeni daca nu le iau) dar am zis ca sa vin sa il invat pe cel care va fi in locul meu

si numai gura e de mine...cand e sa imi apar drepturile ma inmoi asa ca un burete

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Angi asta ma gandeam si eu: ce buna-s la dat sfatuuuri, ptiu sa nu ma deochi dar cand e sa-mi apar interesele...tare ca soseta Uofff!

35+ AMR 5 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Angi, multumim de capitol nou .
Alina, incearca sa fii tare fiindca ai un sufletel in burtica si ii transmiti starea ta si nu este prea bine .Ai sa vezi ca dr o sa-ti dea informatii bune despre bebe.
Numeioana, eu am facut vaccinul Antitetanos la 7 luni de sarcina la dr de familie.
Creata2008, felicitari pentru ce ai postat ..

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by andreea29

fetelor,scuzati-mi ignoranta dar eu stiam ca vaccinul asta antitetanos se face cand te musca un caine
ma lamureste si pe mine cineva la ce foloseste?

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, sa inteleg ca nimeni in afara de Angelique n-a facut vaccinul antitetanos la dr de familie? O sa merg la control pe 10 dec si o sa intreb ginecologul daca e musai sa-l fac...

Ioana
27+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

eu l-am facut anul trecut and eram in 34 de saptamani si inca un rapel dupa o luna si anul asta exact la un an trebuia sa il mai repet o data ca asa este schema dar daca eram din nou gravida doctora a dat din umeri si a renuntat.
acum vad ca nu a mai zis nika de el dar mai are timp nu, ca inca nu am 34 de sapt?
se face pentru a prevenii infectiile din timpul nasterii, ca de ne taie pe la budunica cu obiecte de metal care cine stie pot fi ruginite, etc.
antitetanos nu se face numai cand te-a muscat un caine ci si de exemplu cand te-ai intepat intr-un cui ruginit ca sa nu faci infectie.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Alinaaaaa... copiii se dezvolta pe etape. Etapele nu sunt identice din punct de vedere crestere. Adica: in primele luni ei pot lua foarte mult in greutate, apoi o lasa mai moale, iar cresc mai repede si mai mult, iar merg mai incet. Ca sa-ti explic. Eu ma bucuram ca Mariuca a recuperat saptamana aia pe care o am ca diferenta de la ovulatie, pentru ca la morfologia fetala ea avea fix atatea saptamani cate imi indicau data de UM. Dupa ce, pana atunci, fusese cu o saptamana in urma. Buun... La urmatorul control, era cu o saptamana jumate' in urma. Acum e tot cu o saptamana in urma. Am intrebat-o pe Dracea, ca nu intelegeam si ea mi-a spus despre aceste etape de dezvoltare si despre o alta chestie super interesanta. Marja de eroare e echografului este de 2 saptamani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci se confirma si cu ce ti-a spus doctora ta!!!!!!!!

Asa ca, te rooooog din tot sufletul meu, stai linistita si afla maine ce poti face. In ultima instanta, iti va provoca nasterea sau vei face cezariana si o vei scoate pe Ana din burtica. Oricum, nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca sunteti la termen.

Cat despre sot... cred ca l-ai panicat si pe el si nu stia cum sa reactioneze. Poate l-ai prins si intr-un moment mai prost... Si l-ai speriat. In loc sa reactioneze cum te asteptai tu, el a dat cu musca in perete. Iarta-l si linisteste-te!

Pupam fetele pe burtici si asteptam maine vestile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cine imi spune si mie ce numar de telefon are Herghelegiu la cabinetul ala Dr. Frunza sa vad daca pot sa fac si eu o programare ptr. morfologica de trim.III.

merci zuzici

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Mei fetelor, nu-l mai shlapuitzi pe bietul sot! S-a panicat omu' si el si cum si ea era panicata... a iesit mai urat, a reactionat instinctual! Le e greu si lor sa se lupte si cu angoasele proprii si cu ale noastre de gravide.
Alina, n-are, bre, nika intarzierea asta in crestere... eu tot citesc despre asta de la inceputul sarcinii pt ca la mine bb a fost intotdeauna cu 4 -5 zile mai mititel decat rezulta din calculul ultimei menstruatii. Si e foarte adevarat si ce au spus fetele ca nu e liniara cresterea, sunt niste salturi.
Eu ma tot gandesc ca la constitutia mea, sunt inalta dar am oasele mici, bazinul mic, n-o sa fac eu un copil de 4 kile ...pana acum bb e dezvoltat normal, dar nu e mare. Poate am vreo surpriza si fac un bebeloi

Bad Dobby!

30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Am uitat sa va anunt! De ieri sunt foarte fericita! Am si eu OUTE! Ne-a spus la ecografie ca "scrotul este locuit"

Bad Dobby!

30+ BB Stefan Cristian
AMR 10 SAPTAMANI
poze hainute BB http://family.webshots.com/photo/2312401470102534714FRmYZr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

fetelor.... si altele..
pentru ca am luat rezultatul la testul de toleranta..
glicemie pe nemancate 65 - dupa o ora era 113 - la doua ore era din nou 65....
So, este totul in regula, sunt absolut sanatoasa...
Sa-i dau in judecata sau nu pe aia de la synevo cu rezultatul lor de 150 glicemie la o ora dupa administrare....??!!

Si, acum ca m-am linistit sunt un pic suparata ca nu-mi mai este pofta de nimic dulce cum imi era pana acum cand aveam interzis la dulce...

Alinutza, nu trebuie sa fii suparata!!!! Ana iubita este sanatoasa si nu este nicidecum mai mica !!! Fetele au explicat deja cateva de cazuri incare la ecograf li s-a spus ca bebe este mic, ca el sa se nasca chiar mare... Plus ca te-a linistit si doctorita ta !!! So,.. nu mai ai niciun motiv de ingrijorare!!!
Asa trebuie sa ne ingrijoram noi... si eu eram suparata pana acum ca eleni este mai dezvoltata cu 5 zile.. vezi doamne din cauza diabetului meu...
Cat despre sot... imi imaginez ce simti ca si al meu da cateodata cu bata in balta... Asa sunt ei... habar nu am ce sa spuna cand sa spuna sau cand ar trebui sa taca... Gandestete numai la cate alte calitati are (ca d'aia l-ai luat de barbat, nu?!) si iarta-l!!!

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

alina, hai sa dau si eu sfaturi din carti.

e una faina, cu femeile de pe venus si barbatii de pe marte. si una dintre ideile care merita retinute e ca femeile cand au probleme vor doar sa fie ascultate vorbind despre problema, iar barabtii vor sa primeasca solutii.

adica at. cand o femeie se plange de ceva, riscul e ca barbatul sa se simta obligat sa dea o solutie (ca doar el asta si-ar dori) si se ajunge la: eu ce pot sa fac? asa ca eu am invatat replica: tu sa ma asculti si sa ma linistesti si sa-mi spui ca o sa fie bine. Adesea vedem barbatii ca sunt super-incurcati cand nu inteleg sau nu pot sa faca ceva.
era un exemplu dragut: femeia se plange cat de tare o doare capul, barbatul ii da u paracetamol si se simte tare impacat, era tot ce trebuia sa faca. e, cand nu are paracetamolul ala e mai nasol!

sper ca te-am ami ajutat sa nu-i iei chiar capul cand ajungi acasa. in fond barbatii astia sunt adesea o altfel de creatura, specie, cum vreti sa-i spuneti. ne seamana, dar nu intrutotul.
iar la citit ganduri, spuneam eu mai demult, cu siguranta nu se pricep!

iar tu, mami, stai linistita si nu te mai agita, daca medicul a zis ca nu sunt probleme, gata, fruntea sus, mai facem un control, dar nu ne speriem prea tare, da?

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput